TBL 18. Hafta | Royal Halı Gaziantep 67-70 Galatasaray

Telekom ile birlikte en berbat takımlardan biri Antep.Ama nedense sürekli bize ters geliyor bu takımlar.Şu maçı da şöyle oynuyorsak birşey demiyorum bu kadar motivasyon eksikliği olmaz.Motive eden bir unsur yok takımı

Telekom ile birlikte en berbat takımlardan biri Antep.Ama nedense sürekli bize ters geliyor bu takımlar.Şu maçı da şöyle oynuyorsak birşey demiyorum bu kadar motivasyon eksikliği olmaz.Motive eden bir unsur yok takımı

Berbat takım olayını anlamıyorum kaliteleri düşük ama mücadele ediyorlar bizim takım ise helva kıvamında. 10 sayı fark mücadele farkı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Antep o kadar gömülecek bir takım değil. Ondan kötü en az 4 5 takım sayarım. Ayrıca sahalarında ligin en iyi birkaç takımından biri. Bu oyunumuzu normalleştirsin diye söylemiyorum ama kötü takım kesinlikle değil

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Berbattan kastım o değil elbette daha kalitesi düşük Konya,İbb gibi takımlar var.Ama Antep,Telekom gibi takımlar her sene gerçek kalitelerinin yanına yaklaşamayan takımlar oluyorlar.Beklentinin altında kalan takımlar daima.Ama bizim maçlar hariç

Hakemler de 3. Çeyrekte çok basit fakat bizim için hayati hatalar yaptılar bence. Micov'a çalınan 2 faul çok ağırdı. Sinan böyle devam ederse ve Lasme faul almazsa yeneriz.