Herkes haklı olarak Atamana sitem ediyor ama Lasme hariç oyuncular çok lakayt oynuyorlar
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dediğin doğru ama Obradovic'in takımında niye böyle yapamıyorlar? Ergin Ataman gerekli fırçaları atarsa bence herkes kendine gelecektirHerkes haklı olarak Atamana sitem ediyor ama Lasme hariç oyuncular çok lakayt oynuyorlar
Telekom ile birlikte en berbat takımlardan biri Antep.Ama nedense sürekli bize ters geliyor bu takımlar.Şu maçı da şöyle oynuyorsak birşey demiyorum bu kadar motivasyon eksikliği olmaz.Motive eden bir unsur yok takımı
Antep o kadar gömülecek bir takım değil. Ondan kötü en az 4 5 takım sayarım. Ayrıca sahalarında ligin en iyi birkaç takımından biri. Bu oyunumuzu normalleştirsin diye söylemiyorum ama kötü takım kesinlikle değilTelekom ile birlikte en berbat takımlardan biri Antep.Ama nedense sürekli bize ters geliyor bu takımlar.Şu maçı da şöyle oynuyorsak birşey demiyorum bu kadar motivasyon eksikliği olmaz.Motive eden bir unsur yok takımı
Micov, Sinan ve Schilbden hiç katkı alamıyoruz. Lasme, Göksenin gibi oyunların emeklerine yazık, ayıp ediyor takım.