TBL 18. Hafta | Royal Halı Gaziantep 67-70 Galatasaray

Şu maçı isterseniz kaybedin ağzımı açarsam adam değilim. İlk yarı rezalet ama ikinci yarı iyi oyun olmasada mücadele vardı. Yüreğinize sağlık.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yuh ya son saniye 2 tane 3'lük fırsatı verdik adamlara.Yani resmen maça ortak ettik ama neyse ki 2 de 0 attı bizi reddetti..Niye faul yapılmıyor bu kadar amatörce oynanmaz ya son pozisyonda bari doğru birşey yapın be.Yazık ya böyle galibiyetin içine edeyim ben.

müthiş bir maç sonu her iki takımı da tebrik ediyorum lasme' atış halinde değildi. kritik anda hatalı bir karar verdi hakemler. diğer kritik bir durumda callowayin boş turnikeyi kaçırması. dönen topta bizim bizim basketi bulmamız büyük şanstı bizim için. Sinan'ı Blake'i bütün takımı tebrik ediyorum Ama en önemlisi de LASME Gerçekten müthiş efor. müthiş enerji. Helal olsun takıma ve teknik ekibe

Zorla kazandık. Lasme diyorum. Ne büyük oyuncusun sen. McCollum'u maçın sonunda kenara almalıydik. Savunmada iyi değildi. McCollum Jerrells ve Davis' in zamana ihtiyaçları var. Şuanda zarar veriyorlar. Bir şekilde onları ritme sokmaliyiz yoksa işimiz zor.

Bu macla birlikte şunu bir kez daha anladik ki bu ligde kolay mac yok .. Uzun bir aradan sonra deplasmanda kazanarak Efes-Sassari galibiyetlerini percinlemis olduk
Mactan sonra ergin ataman , Dorsey'in bu haftayı kötü gecirdigini , Türkiye kupasi öncesi Mc collum'u takıma monte etmek icin tercihini ondan yana kullandigini söyledi.
Mc collum'un nasil donecegi belirsiz oldugu icin jerells'i de kadroda tutarak güzel bir strateji uyguladi koc ..

McCollum smaç sonunu iyi oynmadı, ama Colloway'in kaçırdığı turnike sonrası, rakip uzunun önünden reboundı çekip, Schilb'e alley oop pasını vererek, bizim adımıza galibiyeti getiren isim oldu.

Hakemlerin rakip koça verdiği TF de skandal bir hataydı.

mccollum maç sonunda yanlış oynamadı, kendi şutunu yarattı atışı girmedi yapcak bir şey yok buna. mccollumdan hep skor bekliyoruz ama savunmasını inanılmaz geliştirdi ve bugünde savunmada harikaydı. o kırık elle atladığı top yeter aslan parçasının.

ayrıca green dönünce bu kadar çok dorseye dilenmek zorunda kalmayız ve lasmeye de çok yük binmez. domuz gibidir green çok rahat 5 oynar ki oynadı da zaten.

Ligde böyle maçlar olur. FB Giresun'da orta sahadan atıp son saniyede Kazandı. Şans bu kez bize güldü. Herkesin aksine Mc Collum beklediğimden daha dinamik döndü diye düşünüyorum. En azından sakat eline rağmen korkmadan atıyor ve yere atlayacak kadar da özverili. Bence kritik maçtı. İlk ikide bitirip Efesi aşağıya itebilirsek final şansımız çok yüksek diye düşünüyorum. Bu bütçe ve bu yönetimle final de az buz iş değil. Finali de oynarsak en az fb veya Efes kadar şansımız var.

Her iç saha maçında yeşeren umutlarımız,
Her deplasmanda yıkılan hayallere bırakıyordu yerini.

Bu maçın özeti : "Savaşmadan kazanamazsın."

Antep de şutör fazlalığı ve bizim en büyük eksiğimiz olan 3 sayılık savunmamız bize ilk yarı çok zarar verdi.

Son 2 maçtır çok zorlu ve efor sarf ettiğimiz maçlar oynuyoruz ve üzerine rotasyona yeni oyuncuları adapte etmek istiyoruz bu aşamada kazanmak çok güzel

Tebrikler Takım

Maçın sonunda resmen bi gittim geldim neydi öyle be artik deplasman serilerimizde başladı aman nazar degmesin sanirim royal hali evinde bir kez kaybetmisti bu da 2 oldu tabi Lasmenin muazzam katkisi unutulamaz mccollum arada beni gene delirtti ama olsun sonunda öke yada bole kazandık.

İkinci yarıda çok iyi mücadele ettik, Ergin hoca da Schilbi tam zamanında oyuna soktu. Sinanın fark 8 sayıyken attığı kritik sayılarla Lasme ve Gökseninin müthiş mücadelesi bize maçı getirdi ordan sonra

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi