Lasme ve Mccollom'ın bloğu süperdi. Şu süreçte iyi oyundan çok haneye 2 puan yazdırmak önemli. Koç Dorsey'den faydalanacağımızı söyledi bu arada.
8 yabancıya çıkardık lisans maçtan maça değişim gösterebilir tribüne çıkacaklar
<iframe id="rufous-sandbox" scrolling="no" frameborder="0" allowtransparency="true" allowfullscreen="true" style="position: absolute; visibility: hidden; display: none; width: 0px; height: 0px; padding: 0px; border: none;"></iframe>
Kural değiştiyse bilmiyorum fakat geçen sene sakatlık vb. bir sürü durum olmuştu 10 farklı yabancı oynatmıştık ligde sanırım ,tam hakim değilim bende kurala fakat hocanın green i gözden çıkaracağını sanmıyorumTBL için aynı anda en fazla 7 oyuncuya lisans çıkabiliyor
Kural değiştiyse bilmiyorum fakat geçen sene sakatlık vb. bir sürü durum olmuştu 10 farklı yabancı oynatmıştık ligde sanırım ,tam hakim değilim bende kurala fakat hocanın green i gözden çıkaracağını sanmıyorum
Simdi biz Davis'e de lisans cikardik, Green mi iptal oldu?
Ergin hoca nasil olsa bu saatten sonra transfer yapmayiz degistirelim 1 hak boyle gitsin demiste olabilir. Tam kurali bilsek ona gore bi yorum yapabilirdik.
Aynen Nihat kardeşim... Ben Ergin Hoca ve takıma güveniyorum kupalar gelecek...Allahın izniyle inşAllah Aykut kardeşim.
Bugün ikinci yarıda müthiş savaştı takım.
Yenilselerdi bile helal olsun diyecektim.
Böyle savaşın bize yeter..
Koça ve takıma Tebrikler...