TBL 19. Hafta | Galatasaray CC 95 - 102 Banvit

Re: Galatasaray - Banvit [Canlı]

bu sonuçların hepsi yönetimin suçu saçm sapan oyuncuları futbol takımına alıp milyolarca euro harcıyorlar basketbola hiç para aktarmıyorlar yahu o paranın 10 da 1 ni verin şu takıma adam gibi bir kadro kurulsun galatasarayımızda eurolegue de oynasın olması gereken bu değil mi? yani utanılacak bir durumdayız diyecek birşey bulamıyorum. Arkadaşlar emin olun tüm suç mevcut Galatasaray yönetiminin.
 
Re: Galatasaray - Banvit [Canlı]

Eren Aydın' Alıntı:
[quote="Emre Aydın":3ut1yu9r]Yok arkadaş koçda da iş yok.Takıma hakim değil.Şu murata nasıl katlanıyor anlamak mümkün değil.
Elinde de 12 tane eurolig oyuncusu var. Çok haklısın kardeş...[/quote:3ut1yu9r]
12 tane eurolig oyuncusuda olsa emin ol bu koç murat kayayı çıkarmazdı.
 
Re: Galatasaray - Banvit [Canlı]

Yazik yine bir alabilcemiz maci verdik.Banvit sans basketi ile maci kazandi.Foul bile yapilsaydi yine birini kacirip hücüm ribound alip maci uzatmaya götürme riski vardi.Sans basketi girdi uzatmaya gitti.

Bu arada Cetin Yilmazi yine kiniyorum.GS sevmeyen bir insani nasil yorumcu olarak devamli GS maclarina verirsin tebrikler Spormax.Ayrica millete yine basket seminari verdi.Biktim bu adamdan.

Mac yayini yapiyorlar devamli seyircilerin kelleleri görüntünün yarisini kapliyor.Bu nasil yayincilik.
 
Re: Galatasaray - Banvit [Canlı]

Emre Aydın' Alıntı:
[quote="Eren Aydın":16r4sd3c]
Elinde de 12 tane eurolig oyuncusu var. Çok haklısın kardeş...
12 tane eurolig oyuncusuda olsa emin ol bu koç murat kayayı çıkarmazdı.[/quote:16r4sd3c]

3+2 kuralını hatırlatmakta fayda var sanırım...
 
Re: Galatasaray - Banvit [Canlı]

Emre kardeşim, kenarda Murat yerine kimse yok. Can sakat, Jasa sakat. Kim girecek peki yerine? Hoca aptal mı maçı kaybettirecek oyuncular ile oynasın?
Birde hoca yetersiz diyenler var tabi. 10 maçta 9 galibiyeti bu hocayla yaptık biz ama tam olarak bu oyuncular ile yapmadık. O yüzden hocaya çamur atmanın gereği yok.
 
Re: Galatasaray - Banvit [Canlı]

Eren Aydın' Alıntı:
Emre kardeşim, kenarda Murat yerine kimse yok. Can sakat, Jasa sakat. Kim girecek peki yerine? Hoca aptal mı maçı kaybettirecek oyuncular ile oynasın?
Birde hoca yetersiz diyenler var tabi. 10 maçta 9 galibiyeti bu hocayla yaptık biz ama tam olarak bu oyuncular ile yapmadık. O yüzden hocaya çamur atmanın gereği yok.

Yahu tamam hadi bench'de oyuncun yok giricek.Peki o saçma sapan salladığı 3 lüklerede mi bir çözüm bulamayacak?İnsan bir uyarır.Oyuncuna hakim olucaksın.
 
Re: Galatasaray - Banvit [Canlı]

:) :) Elbette Murat'a bunlar söylenmiştir ama Murat kendi kafasında üçlük atmaya karar verdiyse aklını mı okuması lazım hocanın? İyi-kötü hoca olmanın ayrımı gereksiz üçlükleri engellemekmidir?
Hoca yapılacak herşeyi demiştir zaten. Son 1 dk olsun, uzatma periyodu olsun. Hata uygulamayanlarda.
Yoksa hoca playstation oynar gibi oyuncu yönlendirecek değil :)
 
Re: Galatasaray - Banvit [Canlı]

4 koç geldi hiçbiri muratın saçmalıklarına çözüm bulamadı..hadi 3 sayı çizgisinden kaçırsan gam yemiyecem adam neredeyse yarı sahadan atıyor deliriyorum..rancikler mike pota altında rakiple fantezi mi yapıyor oyun kursana,sete koysana takımı ne zamandan beri güven veriyorsunda tuttuğunu atıyorsun..hele sona doğru kaçırdığı bomboş turnike..fazla birşey demiyorum bıktım artık..bizim türk insanında var bu kolaya kaçmak ..
 
Re: Galatasaray - Banvit [Canlı]

Kahrolmamak elde değil. Play-offu geçtim düşme potasından kurtulamadık bir türlü. Uzatmalarda son saniye basketinin de etkisiyle çok kötüydük. Beklemiyordum bu kadar kötü oynamamızı.
 
Re: TBL 19.Hafta | Galatasaray 95-102 Banvit

Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı:
2saniye kala faulü yapsak kazanmıştık.çok büyük hata yaptık
Onu bende düşündüm. Ama bir önceki faul de ribaundu kaptırdığımızda düşünüldüğünde, ilkini atıp ikinciyi kaçırıp, birine attırabilirlerdi. O zaman hepimiz Wash'a yahu ordan potaya basketmi atacak bıraksana 2 saniye kalmış diyecektik. Bazen olacakların önüne geçilemiyor. Çok kaderci oldu ama ne yapalım sağlık olsun.
 
Re: TBL 19.Hafta | Galatasaray 95-102 Banvit

bu sene kayıp senedir taraftar dahil kimsenin takimdan bir beklentisi yok isde sırf bu yuzden eger basimizda vizyon sahibi bi idare olsa su sene takimin iskeletini bozmadan birkac takviyeyle seneye harika bi takim yaratabilir maclarin sadece boxscorelarina bakabiliyorum ve ordan aldigim izlenim takimin yabancilari skorer ve eli topa yakisan adamlar ama yerlilerde ve icerde cok zayifiz isde bu zayif noktalara gerekli takviyelerle ve yabancilarin tbl e birsene daha isinmasiyla seneye hedef yil yapabiliriz.
ama olacagi soyleyeyim seneye bu yabancilarin hepsi gider bastan bi yabanci kumari atariz yerlilerin yaninda, sevmeyiz biz devamliligi cunku
demek istedigim eger kafamizi calistirirsak bu hedefsiz yili super bir senenin hazirlik yili yapariz ya da ne olacagi belirsiz bi sezondan once oynanmis gercekden kayip gereksiz ve angarya bir sezon

not: çok degil gecen sene tbl maclarina 20 sayfa yazi yazilirdi derbiler 40 a giderdi transfer topigi 400 u gecmisti, seneye her yonden bu giden taraftari olaya dahil etmeliyiz..
 
Re: TBL 19.Hafta | Galatasaray 95-102 Banvit

Taraftar olarak biz de şu anda büyük bir karmaşanın içindeyiz. Hocanın da bu tür karmaşa içinde olması normal.

Fatih Fatih diyoruz (ki ben demiyorum ama) ama takımın en iyi isimleri de Wilkinson ve Rancik. Şimdi bu isimler formdayken taraftarın Fatih diye isyan etmesi acaba bu oyuncuların performanslarını beğenmedikleri mi gösteriyor, bu oyuncuların kaçak oynayarak istatistik yaptıklarını mı gösteriyor, Fatih'in bu ikiliden daha verimli olacağını mı gösteriyor yoksa Fatih'in sadece oyuncuları dinlendirmek için oynaması gerektiğini mi gösteriyor bilemiyorum.

Ki Fatih oynadığında sayı bulamadığımızda burada Wilkinson neden yok, Rancik neden yok tarzı eleştirilerin olacağına da eminim.

Tamamen kişisel düşüncemi söylüyorum ki ben Fatih'in sadece teknik kadro tarafından değil takım içinde de pek tutulmadığını düşünüyorum.

Washington'a gelirsek. Oynasa top kaybı yaptığından saç baş yolduruyor, oynamasa Murat veya Can saç baş yolduruyor. Bazen de öyle şeyler yapıyor ki sahada kesinlikle olması gerektiği ortaya çıkıyor. E hocanın da bu durumda ne yapacağını tam olarak bilememesi normal değil mi?

Bir başka karmaşa yada çelişki de rotasyon konusunda. Caner, Can, Murat, Polat süre aldığında hocayı yerden yere vuruyoruz, almadığında da yedi kişiyle oynuyoruz diye dert yanıyoruz. Tarfatar gözüyle baktığımızda bu konuda da hocanın kafasının karışık olmasını düşünmek gerçek dışı mı olur?

Son olarak da bunlar taraftar gözüyle tabiki. İşin teknik yanını yazmaya gerek duymuyorum. Çünkü hocanın şu anda ne yaptığını bilen, kendi basketbol vizyonu ve bilgisi dahilinde işini en iyi şekilde yapan biri olduğunu düşünüyorum.
 
Re: TBL 19.Hafta | Galatasaray 95-102 Banvit

Gerçekten Eser de, Kerem de farklı farklı konulara iyi değinmişler. Bugün hiç bir işim yoktu. Üstelik iki maçımız vardı. Hava da bence fena değildi. Ama gitmedim maça. İçimden gelmedi. Haftaya fener ondan sonraki hafta efes maçları var. Takım deplasmanda top oynayamıyor. Neden dir bilmiyorum. Simassız, banvit'le başabaş oynuyoruz.Simas'la, Erdemire yeniliyoruz. Savunma olayı kalmadı zaten artık. Atan galip oynanıyor. Hadi bunu anlıyorum oyuncular yorgun yorucu savunma yerine, Bsit olanı yapıyorlar. Haftaya çok sıkı bir maç yapacaklar...

Yönetimin Baskete karşı bakışını seçimlerden sonra göreceğiz. Bu esnada biz de elimizde olduğunca baskı yapmaya başlayabiliriz. Ama elimizi bizlerde taşın altına sokmalıyız..
 
Re: TBL 19.Hafta | Galatasaray 95-102 Banvit

Herkesin bu maçta bir kötü yanı varsa iyi yanıda var (Murat hariç)

Ben kimseye kızamıyorum oturup ağlama maçı oldu bu. Rancik Jasa ve Mike güle güle sizi çok sevdik...
 

Üst