Re: Galatasaray - Banvit [Canlı] İnanılmaz birşey inanılmaz 83-83
Tugay Eren 0 13 Şub 2010 #165 Re: Galatasaray - Banvit [Canlı] bu kadar ballı takım yok.ama uzatmada iş biter.
S Samet Semiz 0 13 Şub 2010 #167 Re: Galatasaray - Banvit [Canlı] Yahu Wash tamam üçlüğü attın dönünce faul yap orada iş bitsin offf ulan bu basketleri bize maçı kaybettirebilir
Re: Galatasaray - Banvit [Canlı] Yahu Wash tamam üçlüğü attın dönünce faul yap orada iş bitsin offf ulan bu basketleri bize maçı kaybettirebilir
Kamil Sarper Özsefer 0 13 Şub 2010 #169 Re: Galatasaray - Banvit [Canlı] olcak şey değil neden farkı açamıyoz çokmu üstün görüyoz kendimizi acaba...
Re: Galatasaray - Banvit [Canlı] olcak şey değil neden farkı açamıyoz çokmu üstün görüyoz kendimizi acaba...
S Sercan Özbek 0 13 Şub 2010 #170 Re: Galatasaray - Banvit [Canlı] eh yiğitcan neymişin sen ya üçlük 83-86 gerideyiz
D Doruk Ünlü 0 13 Şub 2010 #171 Re: Galatasaray - Banvit [Canlı] Şaka mı bu ya ah be Darius tam maçı aldın diyoruz elinle veriyosun nolur faul yapsan :S Nolur be gaza gelmesen bi kere de yedin şapkayı Darius ah Darius ah
Re: Galatasaray - Banvit [Canlı] Şaka mı bu ya ah be Darius tam maçı aldın diyoruz elinle veriyosun nolur faul yapsan :S Nolur be gaza gelmesen bi kere de yedin şapkayı Darius ah Darius ah
S Samet Semiz 0 13 Şub 2010 #172 Re: Galatasaray - Banvit [Canlı] 83-86 Maç gidecek bence ben böyle bir şanssızlık görmedim nedir bu takımın başına gelenler büyü falan mı var ya
Re: Galatasaray - Banvit [Canlı] 83-86 Maç gidecek bence ben böyle bir şanssızlık görmedim nedir bu takımın başına gelenler büyü falan mı var ya
K Kaan Can Garip 0 13 Şub 2010 #177 Re: Galatasaray - Banvit [Canlı] Faul yapmayı akıl etmek için süper zeka mı olmak lazım ? bu maç kaybedilirse yazıklar olsun.
Re: Galatasaray - Banvit [Canlı] Faul yapmayı akıl etmek için süper zeka mı olmak lazım ? bu maç kaybedilirse yazıklar olsun.
S Samet Semiz 0 13 Şub 2010 #178 Re: Galatasaray - Banvit [Canlı] 88-91 adamlar takır takır üçlük atıyor hala bomboş bırakıyoruz 85-92 geçmiş olsun titriyorum sinirden ya
Re: Galatasaray - Banvit [Canlı] 88-91 adamlar takır takır üçlük atıyor hala bomboş bırakıyoruz 85-92 geçmiş olsun titriyorum sinirden ya
S Sercan Özbek 0 13 Şub 2010 #179 Re: Galatasaray - Banvit [Canlı] 85-93 gitti maç sanırım zora girdi baya 3,06 kaldı mola aldık