Re: TBL 2. Hafta | Galatasaray: 92 - Antalya BŞB: 68
Amatör branş mı ? 10 milyon usd lik amatör branş ilginç...
Amatör branş mı ? 10 milyon usd lik amatör branş ilginç...
Sadece kariyeri için bile zaman tanımak gerekiyor.Tabii geçen sene paslanmışda olabilir.Acaba oynayamıyor mu yoksa oynatamıyor muyuz?Mustafa Kaya' Alıntı:Ben takımda sadece Zizic den memnun değilim . Aslında iyi oynuyor ama benim ondan bekletim çok daha büyük .
Napayım Kerem abi hepsinden max. verim bekliyorum xDKerem SEÇER' Alıntı:Mustafa Çorum'da da sadece o oynuyordu
Herkesin 20 sayı atmasını bekleyemezsin
İlk etata yabancılardan Graves süre alamamıştı. Sonra Gurovic ve şimdi de Zizic. Hepsini aynı anda sahada tutmak mümkün görünmüyor malesef.
Mithat Duran' Alıntı:Sevgili Eyüp belki benim değerimi şimdi anlamışsındır!!!! bizde hiç bir kuvvet taraftara böyle davranamazdı.
Murat İNAL' Alıntı:Misafir olarak yazmıştım üşenip onaylanmamış. YÖnetim istifa
Sayın Mithat Duran..Olay olmayan dediğiniz yerde ki meydan muharebelerini unuttunuz sanırım. Yapmayın gözünüzü seveyim. Tamam burada o zamanlarda salonda olan çok insan yoktu ama biz varız en azından
Cemal Nalganın aldığı para da ne yazık ki doğru. Geçen sene çok alakasız sözleşmeler imzalandı bu klüpte. Cemal in oyunculuğunu karakterini kesinlikle tartışmıyorum.
Burak Ceyhan' Alıntı:Oyuncularımız her maçta olduğu gibi yine döktürdüler helal olsun...
Benim tabirimle '' gâvur gibi sıçrıyor... ''