TBL 2. Hafta | Galatasaray CC 92 - 68 Antalya BŞB

Re: TBL 2. Hafta | Galatasaray: 92 - Antalya BŞB: 68

Bende mactaydım ve gercekten sessiz bir mac oldu.Maclara kız arkadasımla geliyorum ve kenarda köşede izliyorum macları.Ve buradan da kimseyi tanımıyorum maalesef. Her maca gelmeye calısıyorum her zaman oldugu gibi.Her zaman içeride olmama ragmen dısardan bi göz olarak bişeyler söylemek istiyorum.Anladıgım kadarıyla bir cok kombine alan insanın hakkı yeniyor.Ve dogal olarak buna tepkiler var.İşte taraftar Ahmet Dedehayır'a yükleniyor.Çok ilginctir Ahmet Dedehayır buna alkısla cevap veriyor.Galatasaray' a yakısmayan durumlar söz konusu ,bu durum beni gercekten üzdü bugun ve mac içinde bütün zevkim kayboldu.İzledigim mactanda bir sey anlayamadım. Sorunu olan insanlar tepkisini koyarken onlara karsılık verenlerde oluyor genelde konuyu bilmeyen kişiler sanırım.Ama bunu çözmek gerekiyor artık Galatasaray'a zarar vermeden çözerek.Ahmet Dedehayır' ı gercekten seven biriyim ama sanrım haksızlıklarda rol oynamaya baslıyor.Umarım yanlıslıkları en kısa zamanda çözeriz ve bu güzel takımı güzelce destekleriz.Saygılar.
 
Re: TBL 2. Hafta | Galatasaray: 92 - Antalya BŞB: 68

Burak Barut' Alıntı:
İşin komik tarafı Efes maçında önde seyirci oturabiliyordu.
Salı günü de oturuyordu :)
Merak ettiğimizden önümüzde oturan polis arkadaşa sorduk. Bu kimin kararı diye?. Bizle ilgisi yok. Salon idareceleri(muhtemelen bizim maçların müdavimi ince uzun, gözlüklü, uzun saçlı beyefendiden bahsetti) istedi diye cevap verdi.
 
Re: TBL 2. Hafta | Galatasaray: 92 - Antalya BŞB: 68

Semih Ural' Alıntı:
Karakter tahlilini mesleğine göre mi yapıyoruz. Borsacı basketboldan anlamaz diye bir kaide falan var da ben mi kaçırdım?

Bu işi bilen dediğin dünyanın her yerinde takım yöneticileri işadamlarıdır. Ben de borsacıyım nolucak şimdi?

Önemli olan tutarlı olabilmek, dik durabilmek. Ben Dedehayıra baktığımda bunların hiçbirini göremiyorum.

Hayır arkadaşım herkeze saygımızı var ama her işi bilen onun içinden gelenler yapar dimi,biz nereye gelmek istiyoruz eurolig seviyesine değilimi başımızdakilerle bu iş olmaz alsana örnek avrupa da devler arasında kim var barcelona bilmem bilirmisin ama basket şubesinin başında kim var "Zoran Saviç"kimdir bu adam yıllarca barcelona da oynamış yugoslav milli takımıyla olimpiaytta madalya kazanmış üst düzey liglerde oynamış ve evet şimdi barcelonanın basketbol şube sorumlusu yani bizdeki eş değeri Ahmet Dedehayır.Bi işi ancak içinden gelenler anlar onlar sorunlarını ve çözünmlerini bilir.Bu tür örnekler çok avrupada istersen onlarıda yazarım yani hiçbir yerde dediğin gibi iş adamları yok başta.

Bİlgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalım araştıralım gerçekleri görelim,herkeze saygımız var ama her işi içinden gelen işin uzmanları yapar...
 
Re: TBL 2. Hafta | Galatasaray: 92 - Antalya BŞB: 68

Nerde ahmet cömerteki maçlar you tubede onları izleyip teselli buluyom. Tekel telekom fener beşiktaş maçları tiyatro izler gibi olmuyo inşallah düzelir.
 
Re: TBL 2. Hafta | Galatasaray: 92 - Antalya BŞB: 68

Böyle protesto felan olucağını bilsem gitmezdim maça.Öyle oturarak maç seyretmek çok zor.Zaten bir zamandan sonra maç bitsede evimize gitsek durumu oldu tribünlerde. : (


OOOOOOOO Hayırdır DEDEHAYIR,Hayırdır DEDEHAYIR,Hayırdır DEDEHAYIR...

Ne transfere,ne de bilete bizim sevgimiz bu renklere...
 
Re: TBL 2. Hafta | Galatasaray: 92 - Antalya BŞB: 68

Hani geçen sene çekilen sıkıntılar bir daha çekilmeyecekti ben harç paramı kiramı riske ederek tehdit yemek için almadım o kombine kartı helal olsun diyorum başka bişey demiyorum.
Maç için söyleyecek bişey yok çok güzel oynadık ama asıl haftaya göreceğiz diye düşünüyorum bizim takımımızda zaten skor yükünü sırtlayacak en kötü ihtimalle 4 oyuncu var bakalaım banvit gibi iyi hücüm yapan bi takımıda 70 sayı civarında durdurabilirsek ozaman savunmamızın iyi olduğundan emin olabalirim.
 
Re: TBL 2. Hafta | Galatasaray: 92 - Antalya BŞB: 68

Protestoyu yapanlar belli, bunların dışında herkes istediği tezahüratı söyleyebilir.
Nitekim zaten söylendi de re re re ra ra ra'lar , oyuncu tezahüratları vs vs.
Her zaman o kesimin gereksizliğinden bahsedenlerin, "şimdi neden gelmiyorlar, neden bağırmıyorlar" diye sitemde bulunmaları biraz abes.
 
Re: TBL 2. Hafta | Galatasaray: 92 - Antalya BŞB: 68

Takım nazar değmesin epey iyi gidiyor.Graves'ten memnun musunuz onu merak ettim gerçekten :)
 
Re: TBL 2. Hafta | Galatasaray: 92 - Antalya BŞB: 68

Bu sezon ilk kez AŞ'ye gittim. izlenimleri hemen sıralayalım:

1 - Antonio Graves + Gurovic = 46 sayı..... umarım büyük maçlarda da böyle oynarlar...

2- keza cemal nalga... kaç blok yaptığına bakamadım daha ama yükselişte, yükseklerde cemal! oturduğum yerden tırstım!

3- salon çok şık, çok medeni diyoruz ammaaa.... kapılar gene felaket.... maç başlayacak, insanlar tıkış tıkış girmeye çalışıyorlar!... istanbul'un ortasında lise mantığında tek kapılı salon.... yazık....

4- salonda bugüne kadarki en esaslı basket seyircisi vardı. salona yakışır tezahüratlar, yerinde ve zamanında tepkiler... oyuncularımıza teşvik edici destek.... dandik bir lig maçı için her şey gayet güzeldi...
 
Re: TBL 2. Hafta | Galatasaray: 92 - Antalya BŞB: 68

Esaslı basketbol seyircisi emin ol o dediğin kişi ve ya kişiler tarafından sağlanmış olması çok muhtemeldir.
Ancak bu seyircinin salona yakıştığını düşünmüyorum.Benim en iyi gördüğüm Galatasaray Takımıyla bu seyirci bu akşam orayı yıkmalıydı.

Basketbol seyiricisi, Futbol seyircisi kavramlarını da artık bir kenara atalım.
Futbolseverler maganda, basketbolseverler asilzade midir nedir?
Hepimiz Galatasarayseveriz böyle bakalım durumlara.
 
Re: TBL 2. Hafta | Galatasaray: 92 - Antalya BŞB: 68

Goygoy yoktu, türkü yoktu Burak'cım... Arabesk yoktu, kafamızı dinledik...
Onun yerine tribünden maça yerinde müdahale vardı, tezahürat vardı...

Hatta devre arasına girerken hakemle birebir atışan seyirci bile oldu. Maymun hakemin biri, cevap vermeye kalktı taraftara... Cevabını aldı...! Çünkü tekrar ediyorum, kuru gürültü yoktu... Hakem "oy cimbomum" ezgileri değil duyması gerekeni duydu ;)
 
Re: TBL 2. Hafta | Galatasaray: 92 - Antalya BŞB: 68

Bu kuru gürültülerle bu sezonu boşa harcarsak çok yazık olur çok! Hiç birşeye saygınız yoksa sahadaki oyuncuların iyi niyetle mükemmel mücadelesine biraz saygı, sevgi, destek gösterin. Lafım kendi çıkarlarını G.Saray sevgisinin önüne geçirenleredir.Bu tartışma ve protestoların alanı -yüzde yüz haklı da olsa- saha ya da salon olmamalıdır.
 
Re: TBL 2. Hafta | Galatasaray: 92 - Antalya BŞB: 68

Ortada yanlış giden birşeyler varsa buna tepki göstermekten doğal hiçbirşey olamaz bence...Takım sahada son yılların en iyi oyununu oynarken,o salon orada öylece oturuyorsa ortada sorunlar var demektir.

Hala anlayamamış bazıları bizim büyüklüğümüzü galiba...Bugün o salon tepkisini gayet medenice göstermiştir.Hatalarından döner bazı kişiler inşallah...

Çünkü ben bu sessiz protestoyu hatırlıyorum yakın zamandan...Ozaman dikkate alınmamıştı isteklerimiz...Sonucunda olanlar belli.Bakınız 19 Mayıs 2007...
 
Re: TBL 2. Hafta | Galatasaray: 92 - Antalya BŞB: 68

Ben Faruk Abi'yle paralel düşünüyorum.Gayet iyi bir basketbol seyircisi vardı.Düdüklere gereken tepki gösterildi,Cemal' e gerekli tezahürat yapıldı vs.Maç yakın geçseydi seyirci hakem kararlarını ıslıklayarak olsun,rakip hücumnlarda gürültü çıkararak olsun ağırlığını hissettirecekti eminim.Seyirciyi çok beğendim bugün.

Ayrıca protesto yapanların da buna hakkı ver elbette.Takıma köstek olmuyorlar ki.
 
Re: TBL 2. Hafta | Galatasaray: 92 - Antalya BŞB: 68

Kerem SEÇER' Alıntı:
Ön sıradan kombine alan tüm herkese kombinelerini geri vermelerini tavsiye ettim. Hadi onu geçtim, kendi sporcularının yakınlarını dahi ön sıradan kaldırtan zihniyete yazık. Engelsiz Aslanlarımızı da yukarı alsaydınız bari :roll:

Ayrıca protestonun nedeninin bilet fiyatları değil de söylemler olduğunun altını çizip bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek istiyorum.

Fatih ön sıradan kaldıranlara birşey dememişsin. Tabi işine gelmiyor değil mi? Hani verilen sözler?
Not: Kombine almadım, alanlara yazık.
Kerem kardeş hiç çeneni yorma , Fatih denen kişinin kimin kalemi olduğu açık ve seçik ortada. Bizlere kombine alın dediklerinde koşa koşa gittik kombine almaya , ama görünen o ki bu yönetim hiç bir desteği haketmiyor. Maçtan sonra aldığım bilgiler hiç iç açıcı değil. Polisle taraftarı birbirine kırdıran bir zihniyet Galatasaray Basketbol takımını yönetemez. Bu resmen acizliktir , iş bilmemezliktir. Kombine alırken sordum satan arkadaşa , bizim yerimize polisler oturacakmı dedim. Satan kişinin cevabı , hayır oraya sizler oturacaksınız dedi ve bu duruma göre kombineler satıldı. Kombine aldığımız arkadaşlarımızla konuşacağız , gerekirse kombineleri iade edeceğiz. Fatih sanada son sözüm , sizin kafanızdaki insanlar bakkal bile işletemez.
 
Re: TBL 2. Hafta | Galatasaray: 92 - Antalya BŞB: 68

Kerem SEÇER' Alıntı:
[quote="Burak Barut":2y7r6rmm]İşin komik tarafı Efes maçında önde seyirci oturabiliyordu.
Salı günü de oturuyordu :)
Merak ettiğimizden önümüzde oturan polis arkadaşa sorduk. Bu kimin kararı diye?. Bizle ilgisi yok. Salon idareceleri(muhtemelen bizim maçların müdavimi ince uzun, gözlüklü, uzun saçlı beyefendiden bahsetti) istedi diye cevap verdi.[/quote:2y7r6rmm]
Ne hikmetse o adam bizim Ankara'daki Cumhurbaşkanlığı kupasında da görevliydi. Türkiyede başka görevli yok galiba ? :shock:
 
Re: TBL 2. Hafta | Galatasaray: 92 - Antalya BŞB: 68

Sanırım yönetim A.Ş. maç yapmak için bazı tavizler vermiş.Mesela salon görevlilerine istediğini yapın demiş.Keza onlarda polisi kullanarak istedikleri zulmu yapmışlar.Ayrıca bende 5 ytl olursa gidilir ve geliyorum lafımı yememek için tek başıma gittim ve polisin kötü tutumu gözüme çarpmamıştı fazla ama olayın iç yüzü öyle değilmiş alttan alttan çalışmışlar.
Faruk abi kapı konusunda çok doğru demiş.Biz girmeye çalışırken Eyüp Abi ordaki görevliye söyledi diğer kapıları açarmısın diye görevli sanırım yeterli eleman yani polis yok dedi.Çoğu polis içerdeydi sanırım insanları yerinden kaldırmak için...
Son olarak yine Faruk Abinin bahsettiği yerinde tepki veren seyirci bu maçta işe yaramıştır doğru ama Asvel f.ülker maçında bu seyirci yetmez.Nasıl Asvel maçında fransızları sürekli rahatsız eden, pota arkasındaki taraftarlar ile her atışı zorlaştıran bir seyirci varsa işler kötü gittiğinde morali bozulan bağırmayan seyircide var.Bize maçı kazandıracak 1. tür seyircidir ve onlarıda basket anlamaz diyip dışlamak çok yanlıştır.Eğer o seyirci olmasaydı Asvel maçı ile her şey bitebilirdi.
 
Re: TBL 2. Hafta | Galatasaray: 92 - Antalya BŞB: 68

Cevdet Akay' Alıntı:
[quote="Kerem SEÇER":2a52fjqz]Ön sıradan kombine alan tüm herkese kombinelerini geri vermelerini tavsiye ettim. Hadi onu geçtim, kendi sporcularının yakınlarını dahi ön sıradan kaldırtan zihniyete yazık. Engelsiz Aslanlarımızı da yukarı alsaydınız bari :roll:

Ayrıca protestonun nedeninin bilet fiyatları değil de söylemler olduğunun altını çizip bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek istiyorum.

Fatih ön sıradan kaldıranlara birşey dememişsin. Tabi işine gelmiyor değil mi? Hani verilen sözler?
Not: Kombine almadım, alanlara yazık.
Kerem kardeş hiç çeneni yorma , Fatih denen kişinin kimin kalemi olduğu açık ve seçik ortada. Bizlere kombine alın dediklerinde koşa koşa gittik kombine almaya , ama görünen o ki bu yönetim hiç bir desteği haketmiyor. Maçtan sonra aldığım bilgiler hiç iç açıcı değil. Polisle taraftarı birbirine kırdıran bir zihniyet Galatasaray Basketbol takımını yönetemez. Bu resmen acizliktir , iş bilmemezliktir. Kombine alırken sordum satan arkadaşa , bizim yerimize polisler oturacakmı dedim. Satan kişinin cevabı , hayır oraya sizler oturacaksınız dedi ve bu duruma göre kombineler satıldı. Kombine aldığımız arkadaşlarımızla konuşacağız , gerekirse kombineleri iade edeceğiz. Fatih sanada son sözüm , sizin kafanızdaki insanlar bakkal bile işletemez.[/quote:2a52fjqz]

Ön sıra kombinleri ile ilgili (iade yada tepkiyi dillendirme) herhangi birşey yapılacak olursa forumdan duyurmak mümkün mü? Ortak hareket etmek daha iyi olur kanaatindeyim.

Ben bu sezon ön sıradan almayı düşünmüyordum. Siz madur olmayın diye sizin için bu yerleri ayırdık dedikleri için (ve gerçekten ayrılmıştı farklı bir yerde duran üzerinde rezerve yazan bir tomar kombine vardı) aldım.

Sezonun ilk iç saha maçında kombine olarak satılan koltuklara oturulamıyor. Madem basiretsizsiniz kendinizi bilin ön sıradan kombine satmayın. Madem satıyorsunuz dalga geçer gibi madur olmayın diye sizin için ayırdık demeyin
 
Re: TBL 2. Hafta | Galatasaray: 92 - Antalya BŞB: 68

Faruk Tanrıyar' Alıntı:
Goygoy yoktu, türkü yoktu Burak'cım... Arabesk yoktu, kafamızı dinledik...
Onun yerine tribünden maça yerinde müdahale vardı, tezahürat vardı...

Hatta devre arasına girerken hakemle birebir atışan seyirci bile oldu. Maymun hakemin biri, cevap vermeye kalktı taraftara... Cevabını aldı...! Çünkü tekrar ediyorum, kuru gürültü yoktu... Hakem "oy cimbomum" ezgileri değil duyması gerekeni duydu ;)

takım 3 mac kaybetsın, 4.maç görelim o kaliteli seyirciyi.Yahut deplasmana gelen 60-70 kişilik bir tribünün edeceği madarayı.


***

Ayrıca protestoyu kimse kendi tarafına yontmasın! , protesto varsa bu salondakilerin arzusuyla yapılan bir şey değil. Yok ön sıraymış, yok yanlış yönetimmiş. Durumları bilmeyenlere lafım yok ama, durumlardan haberdar olupta alakasız açıklamalarla farklı sahiplenmeler yakışmıyor..Avrupa maçında birazda fırsattan istifade bazı tepkiler verildi ve yanıtı alındı. Mevcut protesto bundan tamamen bağımsız bir durum.. Haa, gücün yetiyorsa avrupa maçına benzer bir durum yarat\yap, yeterki sonucunu al.. Herkes alkışlar..

Son olarak bu konuya fazla takılınılmasın ne olur. Güzel günler yakın, cehennem yaratılacak çok yakında. Biraz daha sabır.. Dünkü seyirciye +250, 300 susmayan adam ekleyin, sonra da o salonda yaratılacak atmosferi!


Bu forumla ilgim alakam yok, denk geldim ve okudum. Yüreği Galatasaray sevgisi ile çarpan, takımına destek olmak isteyen, durumlara anlam veremeyen gencecik arkadaşlarımı görünce yazmak istedim. Ne olur takımımızı yalnız bırakmayın, ümidinizi kesmeyin. Güzel günler yakın..

Sevgiler..
 
Re: TBL 2. Hafta | Galatasaray: 92 - Antalya BŞB: 68

Geçen sene yanlış hatırlamıyorsam deplasmandaki Hemofarm maçından sonra bir grup burada Cemal'in ne kazmalığını ne de yeteneksizliğini bırakmıştı.O zaman biz Cemal için bu oyuncu olacak demiştik ve herkes bizi pollyanacılıkla suçlamıştı.Bugün o bizi suçlayanlar Cemale şakşakçılık yapıyor.

-İsteyen eski topiclere bakıp söylenenleri bulabilir.

Cemal dün gerçekte olumlu oynadı.Ama bu Cemal'in sadece savunma tarafını gösterdi.Biraz daha sabır gösterilmesi halinde Cemal'in hucum yönüde ortaya çıkacaktır.

Her fırsatta yerli oyuncu yerli oyuncu deyip bunun öneminin berlitiyorduk.Ama ne yalan söyleyim ne Hüseyin'den ne Erdem'den böyle bir performans beklemiyorduk.Özellikle Erdem'in bu katkısı bizi bir adım yukarı çıkarıyor.Kendine güveni en üst düzeyde.Aldığını atıyor,bu ikiliye Murat Kaya'nın da eklenmesiyle bizde kendimizi üst düzey takımların arasında görebiliriz.
Erdem şuan yazın başında Murat ile birlikte florya da yaptığı çalışmaların sonucunu alıyor.Kim bilir Murat sakat olmasa oda böyle bir katkı verecekti sağlık olsun.

Yabancılardan Graves ile ilgili yazacam biraz.Murat hoca gerçekten yanılmamış.Hite uçup coşardı smaç vururdu blok yapardı ama hiç biri garanti olmazdı.Ya tutarsa....
Graves çok daha farklı.Bilinçli oynuyor,ne yapacağına pozisyona girmeden karar veriyor birde Hite kadar şutuda var.

Diğer yabancılarla ilgili yazılacak pek bişey yok hepsi 10 numara.Yabancı tranferinde 5 te 4 yapmışız bunada şükür :) .
 

Üst