TBL 2. Hafta | Kepez Belediye 74 - 63 Galatasaray CC (Ceza nedeniyle 20-0)

Re: Kepez Belediye -GALATASARAY / TBL 2.HAFTA

Bugune kadar sizleri hep okudum ama hic yazma geregi duymadim.
Fakat artik Galatasarayimizdan beklentilerimizi o kadar aza indirdik ki,hem yönetim olarak hem takim olarak,hem de taraftar olarak artik azla yetinen hatta cok azlarla yetinen bir takim olma yolunda emin adimlarla ilerliyoruz. Bu mudur bize layik olan takim?Bunlar midir bize layik olan yabanci oyuncular?Futbol haricinde her bransta siradan takimlarimiz var ve biz de taraftar olarak bu takimlardan mutluluk cikaraya calisiyoruz.Asla sampiyonluga oynayamayacak bir kadromuz var ve de biz taraftar olarak artik bu takimla mutlu olmaya calisiyoruz.Bence artik Galatasarayimizi yönetenlere cok net bir mesaj zamani geldi de geciyor.Galatasaray asla siradan bir takim degildir ve bu takimi siradan yapanlari orda oturtmamamiz lazim. herkese sevgiler,saygilar...
 
Re: Kepez Belediye -GALATASARAY / TBL 2.HAFTA

Galatasaray'lılığını niye sorgulayayım?
Ben senden saygı beklemiyorum ki, sen bu konuda eksik olduğunu haftalar önce gösterdin.
Senin gibi düşünmek zorunda değilim, bu taraftar senin gibilerden ibaret değil.
 
Re: Kepez Belediye -GALATASARAY / TBL 2.HAFTA

Yaşı belli bir yere gelmiş abilerimiz gerçeği daha iyi görebiliyor Alper abinin yazdıkları %100 doğrudur.
 
Re: Kepez Belediye -GALATASARAY / TBL 2.HAFTA

Maçın kaybedildiği zaman dilimi ilk çeyrek ve ikinci çeyreğin ilk beş dakikasıdır. Bu süreçte yapılan kötü savunma ve hücumda boş şutları kaçırıp kolay basket bulamamak farkın açılmasına, kontrolün rakibe geçmesine sebep oldu.

Kepez, daha organizeydi. Tab Baldwin'in elinin değdiği belli. Hücumda kolay sayı bulabilen bir takım olmuşlar ki, bu özellikleri sayesinde farkı 20 sayıya dek çıkarttılar ama, son çeyrekteki hareketli savunma düzenlerini bozdu, Stanojevic'in üst üste attığı basket fauller olmasa belki maç sonunda rakibi yakalama fırsatı olabilirdi.

Maçın kaybedilmesindeki temel unsur şut yüzdesinin hayli düşük olmasıydı ki, bunun sebebi ya konsantrasyon eksikliğidir, ya güvenerek atmamaktır yahut rakibin etkili müdafaasıdır. Kanımca Kepez, bu denli düşük yüzdeli atmaya zorlayacak kadar sert savunma yapmadı. Dolayısıyla diğer iki sebebin düşük şut yüzdesinde etkisi olduğu sonucuna varabiliriz. Yani maça mental yönden "kazanan" takım olarak çıkmadığımızı söyleyebiliriz.

Simas Jasaitis maçın en skoreri olmasına rağmen henüz tam hazır değildi. Basit top kayıpları yaptı ve kaçırdığı boş şutlardan en az ikisini daha isabetli kullabilirdi.

Mike Wilkinson ise sakatlığın etkisini üzerinden atamamış. Kesinlikle bugünkü performansına bakıp aldanmamak lazım. İyi organize olabilen bir takımda Wilkinson çok iş yapar...
 
Re: Kepez Belediye -GALATASARAY / TBL 2.HAFTA

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Galatasaray'lılığını niye sorgulayayım?
Ben senden saygı beklemiyorum ki, sen bu konuda eksik olduğunu haftalar önce gösterdin.
Senin gibi düşünmek zorunda değilim, bu taraftar senin gibilerden ibaret değil.

Arkalarından atıp da yüzlerine farklı konuşmadım en azından. Onlar yokken ne diyorsam geldiklerinde de onu söyledim, eğilmem bükülmem ben öyle başkaları gibi. Ha orada da sonuna kadar haklı olduğumu gene söylüyorum, çok kişi de özel mesajla maille ulaşarak teşekkür etti o yazdıklarım için. Kimseden de icazet alacak değilim birşeyleri yazmak için, düşündüklerimi net şekilde yazdım. Orada bana ilk olarak laf söyleyen de sayın Mihriban Oğuz'dur, başlık orada tekrar açıp bakabiliriz.

Saygıyı da herkes gösterirsek anlamı kalmaz zaten, saygı görmek lazım önce.
 
Re: Kepez Bld. : 74 - GALATASARAY : 63

maçı kim istedi ise o aldı arkadaşlar .taraftar seyirci kepez ile bütün oluşmuş.maça hırslı başladılar ,içeriden ve dışarıdan denediler .biz ise ilk üç periyot lay lay lom oynadık ,sahada kafasını kullanmaya çalısan bir tek can vardı.diğerleri sadece yetenekle varolmaya çalışıyorlar .içeriye bir kere bile giremedik neredeyse !!! dışarıdan habire üçlük ve tabiki girmeyen üçlük bunlar .
ha birde şu son periyot zone presi ve çırpınmak varya işte bunu ben anlamıyorum anlamıyorum anlamıyorum ! sen gel üç periyot kılını kıpırdatma son bes dakika yırtın dur . YEMEZLER bu oyundan anlayan bes yasındaki çocuklar bile yemez bunu :((
 
Re: Kepez Bld. : 74 - GALATASARAY : 63

Sen buraya bunları yazdın diye, ben arkalarından konuşan ama yüzlerine gelince farklı konuşan birimi oluyorum?
Bildiğin birşey varsa anlat? yoksa yalancılığın ispatlı oluyor!
Benim ne konuştuğumu Önder Çiçekoğlu bilir!
Senin gibi felaket taciri ve linç girişimcisi olmadım, olmayacağım da, birde dobra olmak senin yaptığın gibi bir şey değil, seninki olsa olsa huysuzluk.

Senden saygı görseydim kendimi sorgulardım zaten, iyiki senin gibilerden saygı görmüyorum....
 
Re: Kepez Bld. : 74 - GALATASARAY : 63

BUGUNden sonra tüm umudum gitti.5 numara olmadan olmaz cemala,wilkinsoonla olmaaz.3luklerimiz girerse kazanıyoruz girmesse kaybediyoruz
Ah Hüseyin,Ah Cüneyt!
İnadına peşindeyiz!!(Erdemir Maçında)
 
Re: Kepez Bld. : 74 - GALATASARAY : 63

Kimseyi töhmet altında bırakacak birşey yok o yazılarda, eğilmem diyorum ben oradan sen eğilirsin anlamı çıkartıyorsan senin algınla alakalı o. Öyle birşey demiyorum ben.

Sen de benim saygısızlık yaptığımı söylüyorsun mesela ama Mihriban Oğuz'un bana sen Galatasaray'lı değilsin dediğini söylemiyorsun. Bu da yanlış aksettirme değil midir mesela olayı. İlla bol ünlem ve soru işareti mi koyacağız yani cümlenin sonuna.

Senin gibiler derken?

Neyse dediğim gibi takıl sen, iki yıldır burada kendini parçalıyorsun, İpekçi'ye geçersek şu kadar adam gelir, biz inanılmazız şöyleyiz böyleyiz diye. Geçtik gördük işte kaç kişi geldiğini. Sana hayal dünyanda bol şanslar, yazdığın ölçüde bir cevap bu da. Uzatmayalım ikimizde, burada sevilen birisin gerek yok buna demiştim ama sen uzatırsan ben de sonuna kadar çekerim olayı, hiç çekinmem. İstiyorsan özelden de devam edebiliriz, burayı kirletmeden.
 
Re: Kepez Bld. : 74 - GALATASARAY : 63

A.İpekçi'de daha 1 tane maç oynandı, pazartesi olmasına rağmen, onada yeterince, hatta fazlasıyla taraftar geldi, anlaşılan hoşuna gitmemiş.

Önce ünlem dedin, şimdi A.İpekçi diyorsun :)

Başka neler canını sıkıyor?
 
Re: Kepez Bld. : 74 - GALATASARAY : 63

Bak gene aynı yere geliyoruz, Galatasaray'lılığı sorguluyorsun. Hoşuma gitmemişmiş..

Algılama büyük problem di mi, sen de farkındasın.
 
Re: Kepez Bld. : 74 - GALATASARAY : 63

Onu bunu bilmem de bu takımda tek adam Ranciktir artık benim için. Maç bitti bütün basketbolcularımız içeri girerken. Rancik bizim bulunduğumuz tribünün önüne kadar gelip bizi alkışladı. Sonra bizde onu alkışladık. O da bize yumruk işareti yapıp, baş parmağı ile 1 numarasanız içeri yaptı. Soyunma odasına girerken yine alkışladı bizi.

Adamsın Rancik.
 
Re: Kepez Bld. : 74 - GALATASARAY : 63

Ben yeterince taraftar geldiğini ve geleceğini düşünüyorum, ayrıca ne zamandan beri salonu doldurmaya çalışmak, taraftar çağırmak alay edilesi bir durum oldu?

Alay edilmesi gereken senin zihniyetin, eleştiren ama hiç bir alternatif koymayan, koyma çabası olmayan yaklaşımlardır.

Bu taraftar çok dolduracak A.İpekçi'yi o zaman aklıma seninle beraber bir kaç kişi daha gelecek gözümün önüne.

Şubede istediklerin olmayınca huysuzluk yapma hakkın var, hadi sen o bölümden devam et...
Bende taraftar çağırmaya devam ediyorum, keza ikimizinde misyonu var.

Ben sevilen biriyim evet, çünkü emek harcıyorum, sanada tavsiyem emek harca, başka cevap yazmayacağım.
 
Re: Kepez Bld. : 74 - GALATASARAY : 63

Beni racon kesmek zorunda bırakmayın ,zaten 24 saattir sinirden kan kusuyorum,birde forumda benim babam senin babanı döver kavgası yapmayın.

Eyüp gereksiz polimik yaratma!!! ,Çağlar sende büyüğüne saygılı ol!!!yenildik diye dünyanın sonu gelmedi.

Pazar günü erdemiri 10 sayının üstünde yeneriz her şey tekrar normale döneriToz pembe hayata başlanır.Taki tekrar yenilene kadar.
 
Re: Kepez Bld. : 74 - GALATASARAY : 63

Forumda kime saygısızlık yapmışız ki hele ki yaşça büyüğümüze yapalım. Ama büyük de büyüğüm diye hakaret etmeyecek kimseye, öyle büyüklük olmaz. Son postum diyip laf sokmak da hiç olmaz, sok lafı kaç oldu. Ne güzel dünya.

Neyse okuyanlar görür neyin ne olduğunu. Ben o bölümden devam edeyim, sen de buradan hayal kurmaya devam et.

Mithat abi kusura bakma sen de, sözünün üstüne söz söylemiş gibi olduk ama dediğim gibi.
 
Re: Kepez Bld. : 74 - GALATASARAY : 63

Kesinlikle katiliyorum,
2 mac kazaniriz hepimiz ümitleniriz,
sonra ceyrek finalde elenip,seneye tum yabancilari degistirip,hocayi degistirip,yeni hayallere dalariz hep beraber,sıradanlık artik kanimiza işliyor,aman dikkat edelim ARTIK YETER....
 
Re: Kepez Bld. : 74 - GALATASARAY : 63

Bu takımda Rancik ve Simas, birazda Darius hariç kalburüstü bir adam yok bunu kabul edelim. Atamadığımız her maçı kaybedeceğiz 3 kez üstüste zor maç kazanırız bu sene. Okan Çevik'e 5 numara sorulduğunda habire çeviriyordu, Cemal'e güveniyoruz, Wilkinson var, 5 numara herşey değil gibi saçma sapan şeyler söyledi. 5 numaranın çok şey olduğunu görüyoruz. Normal bir 5 numara olup 10-12 sayı atsa savunmadada gayret gösterse bu maçı alırdık mesela.
 
Re: Kepez Bld. : 74 - GALATASARAY : 63

Eyüp abi ve Çağlar,

Kaybettiğimiz bir maçtan sonra bu şekilde kırıcı tartışmalara girmek ne size, ne foruma, ne takıma kısacası hiç kimseye yarar sağlamıyor. Özelden anlaşabileceğinizi düşünüyorum. Lütfen oradan devam edin. Burada açık açık bu şekilde tartışma içinde olmak size zarar veriyor.

Lütfen maçla ilgili yorumlarımıza devam edelim. Kişisel mesajlardan kaçınalım.

Özel mesajlara verdiğiniz olgun cevaplar için teşekkür ederim.
 
Re: Kepez Bld. : 74 - GALATASARAY : 63

rancik maç içersinde kolay basketler yerken tek çıldıran oydu görmenizi isterdim sinirden herkesi dövebilirdi :) geri kalanlarda hiç bu üzüntüyü göremedim ,bide can çok çabaladı
 

Üst