Re: TBL | Efes Pilsen - Galatasaray
süper bir haber oynayacakları için deil bi kaç dakika süre alıp takımı tanırlar belki
süper bir haber oynayacakları için deil bi kaç dakika süre alıp takımı tanırlar belki
Ohh süper şimdi hazırız Efes!Kerem SEÇER' Alıntı:Bu arada oyuncularımızın lisans işlemleri tamamlanmış. Koray Hoca süre verirse oynayabilecekler.
Şu röpotajı bekliyorum ama bir türlü yayınlanmadı ...Salih GOZMEN' Alıntı:
Yeni oyuncularımızla yapılan ilk röportajı, akşamüstü saatlerinde ana sayfamızdaki Sarı Kırmızı Medya bölümünde izleyebilirsiniz
Gözüm sitede elim Fbeş de sürekli refreshAykun Alan' Alıntı:Yayınlanır birazdan arkadaşlar gözünüz sitede olsun.
Oldukça zor bence.Mustafa Yanar' Alıntı:Taraftarımız doldurur değil mi salonu? :roll:
Ordayız!Mustafa Yanar' Alıntı:Taraftarımız doldurur değil mi salonu? :roll:
Boşa verdikleri paralrımı çıkartıyorlar diyeceğim ama o zaman biletleri 100bin euro yapmaları filan lazımdı...Ali Bozgeyik' Alıntı:Bilet fiyatları biraz uygun olsa belki derdim ancak şu şartlarda biraz zor gibi...Efes yönetimine sormak lazım Türkiye'de hangi basket maçı bu fiyata izleniyor...
abi eyüp abi gelin bir şekilde gireriz dedi müsait olursan gel erken gel biraz amaAli Bozgeyik' Alıntı:Bilet fiyatları biraz uygun olsa belki derdim ancak şu şartlarda biraz zor gibi...Efes yönetimine sormak lazım Türkiye'de hangi basket maçı bu fiyata izleniyor...
abi eyüp abi gelin bir şekilde gireriz dedi müsait olursan gel erken gel biraz ama[/quote:xpkyg3zd]Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı:[quote="Ali Bozgeyik":xpkyg3zd]Bilet fiyatları biraz uygun olsa belki derdim ancak şu şartlarda biraz zor gibi...Efes yönetimine sormak lazım Türkiye'de hangi basket maçı bu fiyata izleniyor...