TBL 20. Hafta | Galatasaray CC 80 - 64 Efes Pilsen

Maçın yıldızı başlığı açılmamış ama şimdiden yazayım.Maçın yıldızı Ender Aslan'ın giydiği yeşil ayakkabılardı...
 
Bu arada soğuğu yerken kimden çıktı bu metrobüse yürüme fikri diye serzenişte bulunsak da maç heyecanıyla yapılamayan muhabbetin yürüyüş esnasında yapılması geceye ayrı bir güzellik kattı.
 
Maça gidemedim, Tv'den canlı da izleyemedim ama yorumlardan anladığım kadarıyla sadece Efes'i değil, hakem üçlüsünüde yenmişiz.

Akşam SKYTürk'de pozisyonları seyrediyorum. Ortadaki yorumcu her kimse her pozisyonda verilen kararların Galatasaray lehine Efes aleyhine olduğunu yorumlarıyla belirtti. Biz o kadar Engin'i ve diğer hakemleri eleştiriyoruz ama beterinde beteri varmış be arkadaş. Bu kadar mı Galatasaray düşmanlığı açık bir şekilde sergilenir ?

Neyse bu galibiyetle beraber düşmanı susturmaya devam.

Tebrikler 12 Dev Aslan
 
Maçı canlı izleyemedim malesef. Çok şey kaçırmışım ya. Skordan haberdar olmak bile güzel bir Pazar için yetti ve teşekkürler aslanlar..
 
Çok fazla oluyoruz galiba. Sen o kadar yatırım yap, karşına çıkan aslan yürekliler seni yensin.

Harikasınız çocuklar..

Ayrıca atmosfer de harikaydı. Ama arkadaş böyle maçlar beni hasta ediyor. Fener maçından sonra gün kendime gelememiştim. Dün de gece yarısı baş ağrısıyla uyandım. Aslında bizi de tribünde dinlendirecek bir rotasyon mu yapsak acaba :)
 
Onur helal olsun abicim. Maçın adamı listesi açıldığıunda Schumpert ve Andric'in önüne ben vallah seni koyacağım.

Biz taraftarlık görevimizi yerine getiriyoruz Sühan, ama dün üzüldüm İstanbullular adına. Karabük maçında oyuncuları formanın hakkını vermiyorsunuz diye protesto etmek için 10.000 kişi stada koşuyor, formanın hakkını verenleri 4000-5000 kişi destekliyor.

Maçın oyuncusu başlığında dediğini yapmışın ama -anlayışla karşılayacağını düşünerek- sildim o başlıklardaki düzeni bozmamak adına.
 
Geçenlerde Tugay'la konuşurkende söylemiştim;
Bu takımın kime yenildiği,yada 1.liği kaybetmiş olması,3. veya 4. olması gerçekten biyerime değil,beni ilgilendirmiyor çünkü bu çocuklar gerekli destek verildiğinde bu ligteki her ama her takımı yenebileceklerini,olası bir eşleşmede sallayıp kenera atabileceklerini gösterdiler.O yüzden hali hazırda lige formalite,play off lar için takımın oturması adına bir araç olarak bakıyorum.
 
Oktay hocaya bir şeyler yapmak gerekiyor cidden. İnanılmaz bir takım vardı sahada. Galatasaraylı olmanın ne demek olduğunu hatırlatan, yüzlerde gülümseme bırakan.

Tek sorun Haluk Yıldırım benim için :)
 
her yönüyle muhteşem bir galibiyet oldu.
1) efese geçilme ihtimalimiz hemen hemen kalmadı
2) play-off yarı finalinde 1-4 2-3 eşleşmesinde banvitle eşleşmek bizim için tabiiki daha iyi olur. efesi yenerek banvitlede efes arasındaki puan farkını 2 ' ye cıkardık, efesin yari finalde fenerle eşleşmesi içinde önemli bir adım bu.
3) eger efesle eşleşirsekde hem durumu 1-1 yapdık, hemde saha avantajını aldık.
4) işin psikoljik yanına bakarsak, bu sahada banvit ve fener galibiyetlerinden sonra efeside yenerek herkese zirve yarışında bizde varız mesajını tam anlamıyla verdik
 

Üst