TBL 20. Hafta l Anadolu Efes 77-75 Galatasaray

Perşembe akşamı Zalgiris deplasmanındaki görüntüsüyle hepimizi üzen,yönetim kaynaklı sorunlardan bir türlü kurtulamayan Galatasaray Erkek Basketbol Takımı normal sezonun 20. haftasında aşina olduğumuz bir salonda deplasman takımı konumunda.1 Mart Pazar akşamı saat 20:00'da Abdi İpekçi'de Anadolu Efes'e konuk oluyoruz.
Sezon başı Dusan İvkovic'i takımın başına getirerek zihin açan bir hamle yapan Efes Avrupa basketbolu müptelaları için Stratos Perperoglou ve Nenad Krstic takviyeleri ile heyecan verici bir takım haline büründü.Bu sezon Efes'le iki kez karşılaştığımızı,normal sezon mücadelesinde Abdi İpekçi'de 77-76 kazanıp Gaziantep'teki Türkiye Kupası mücadelesinde ise hakemlerin rakibe yoğun desteğiyle 79-73 kaybettiğimizi hatırlatmakta fayda var.
Ne olursa olsun Zalgiris maçındaki görüntünün bir daha tekrarlanmayacağını umuyor ve takımımıza başarılar diliyoruz.

Bu sezon Daçka maçı dışında önemseyerek çıktığımız lig maçı olmadı sanırım. Eğer ciddi hazırlanmışsak şanslar eşit yok eğer kafa ligde olmayacaksa klasik Euroleague maçlarımızdan birine dönüşür.

Öyle bir konuma geldikki yaşananlardan dolayı sanki playofflardan elenmişiz ve hedefimimiz kalmamış.üzüldüğüm nokta maç kaybetmek değilde o hevesimiz kaçtı,efes maçı için açılan konuda bile yazan yok,taraftarı küstüren ve oyuncuların huzurunun,ruhunun kaybolmasına neden olanlara yazıklar olsun binlerce defa !! Maç içinse kazansakda sevinmeyecek durumdayım ..

hakemler iki tane hücum ribaundu faulü çaldı ki anlatamam. Şu maçta bu fauller çalınmaz. maçı nasıl bitireceğiz, bilmiyorum.

arkadaş kim ya o hakem ne teknik faulü takım iyi giderken ince ince doğranıyoruz yeminle. Turgay Demirel ve köpekleri utanın bu renklerden yediğin para zıkkım olsun sana..

TBL 20. Hafta l Anadolu Efes-Galatasaray

Allah seninse federasyonunda belasını versin. Hakem misin ne haltsın bilmiyorum ama Allah cezanı versin.