TBL 2014 - 2015

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende dinledim o konuşmayı. Şöyle bir kısım da var ''olası bir Efes-Fb eşleşmesi durumda'' diye. Ki böyle bir durumda lig sıralaması devreye girer.
 
Jordan Farmar ilk maçına çıktı,şu an ilk yarı bitti ve istatistikleri 14 sayı,5 ribaund,4 asist.Çok iyi bir ekleme oldu Daçka'ya.
 
Anadolu Efes in balon takim oldugunu defalarca yazdim , seneye yine milyonlar harcalar 1-2 tane sükseli mac kazanirlar iste bu kadar.
 
Efes maçını hak ederek kazandılar ama hakemlerden sürekli ağalayan Karşıyaka kendi evinde net bir şekilde kollanıyor hakemler tarafından.
 
Bu arada fenerbahçe Ülker bu saatten sonra zirveyi vermez. 4-5. sıralardan kaçmak lazım. Yarı finalde efes veya dackayi eleriz ama fbu ev avantaji olmadan eleniriz. Final demek Euroleague demek. Bu da seneye iddialı takım kurulmasını sağlar. Ksk, efes ya da dacka bu takımlardan 2sini altimiza almaliyiz ama mevcut lig formumuzda bu zor gözüküyor. Ligde mutlaka vites artirmaliyiz.
 
FB'nin Lider bitirmemesi gerekiyor bu halimizde finale kalsak yine Ülker Arena'dan çıkamayız. Fakat geçen seneki gibi elini kolunu sallaya sallaya finale çıkmak her takım için zor Efes ve Daçka oldukça iyi takım ben bu iki takımdan birinin kesin olarak finale çıkacağını düşünüyorum.
 
FbÜlker-Ksk maçını FbÜlker 70-62 kazandı.KSK,günü değişen maç sonrası çarşamba gününü düşünerek pek kasmasa da Rusya dönüşü rakibini pek zorlayamaması da ilginçti.

Ligde şu anki sıralamamızı koruyabilirsek bence çok temiz olur.Altıncı olup playoffta eşleşirsek eleneceğimizi düşündüğüm KSK ve FbÜlkerden kaçmış olacağız ilk tur için en azından.Hatta mümkünse 7.olalım.Daçka ve Efes'i eleme ihtimalimizi yüksek görüyorum.
 
Bakalım spor kamuoyu Ivkovic'in taktik tahtasını kırmayı gündeme getirecek mi ?
Gerçi şimdi o işi Ergin Hoca yapmış olsa çoktan her yerde yazılırdı.
 
Banvit, KSK, Darüşşafaka yenildi. KSK ve Daçka ile İpekçi'de oynayacağız. Daçka ekstra bir yenilgi daha alır. Biz de İpekçi'de tüm maçları alır Antep'i de deplasmanda yenersek 3. bitiririz. Sonra final yolu açık
 
Yalnız ben şu konuyu çözemedim.1) Ligde 3. olan euroleague hakkı mı elde ediyor ? 2) Kaçıncı bitirirsek (4-5 ?) Fbü ile finale kadar eşleşmeyiz?
 
Tofaş'ta Jamont Gordon Trabzon'a karşı 38 dk süre alıp 17 sayı, 7 rebound, 7 asistlik performans sergilemiş.



gordon.jpg
 
Hickman kapatmış sezonu evet, belli olmaz bir bakarsın 4 haftaya geri döner belli olmuyor onların işi, bogdanovic'de 1 ay sakat demişlerdi ama 10 güne döndü ne hikmetse?
Bence büyük kayıp çünkü son 1.5 aydır müthiş katkı veriyordu onlara Bo'nun 2 senedeki performansını geçmişti Hick.Kötü bir zamanda sakatlık yaşamış geçmiş olsun..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst