TBL 21. Hafta | Galatasaray CC 73 - 68 Mersin BŞB

Re: GALATASARAY - Mersin BŞB. 23.02.2008 Cumartesi 18:30

zor oldu ama oldu mu oldu :) bu arada bewrnard da seneye 5. yabancı olarak gelsin acaip komple bir adam
 
Re: GALATASARAY - Mersin BŞB. 23.02.2008 Cumartesi 18:30

Takımımıza tebrikler çok zor oldu ama aldık.........

Ahmet Dedehayır,bir pozisyondan sonra açtı ağzını yumdu gözünü umarım ceza yemez ama sarfettikleri yenilir yutulur cinsden değildi............


Cüneyt'e kızamıyorum sakat sakat oynuyo,ama bazen öyle şutlar (üçlükler) atıyoki olacak iş değil tabii bundan önceki maçlarda da böle atıp giriyodu ama şimdi girmeyince çok göze batıyo sanki :) Neyse Kaptan'a laf yok bugün istedi çok iyi savunma yaptı uzatma bölümünde bilhassa.

Hite Hite Hite!!!!!!!

Tek kelime ile muhteşem.Çocuk takım için oynuyo,çok fedakarlık yaptı sakat sakat oynayarak,çoğu ABD'li yapmaz bunu.Bu da takımdaki birlikteliğin ne kadar sımsıkı olduğunu gösterir.

Tufan da döndü :)

Daha zamana ihtiyacı var belki ama saha da görmek bile çok güzel.

Gaines ve Dee hemen pota arkasında maçın son bölümünde çok iyi destek verdiler.Dee bencin orada Gaines de potanın oradaki gayretleride başka bir güzellikdi.
 
Re: GALATASARAY - Mersin BŞB. 23.02.2008 Cumartesi 18:30

Valla çok yorulduk ama deydi vallahi.Gene dediğim çıktı Hüseyin baktı maç gidiyor yeter yahu maç verdiğimiz diyip aldı maçı.Takımı sırtladı adeta tek başına.Kaptan da en kritik yerde serbest atışları attı o da büyük adam.

Hite da artık kabına sığmıyor.Şut kaçırsın önemli değil, turnike atamasın önemli değil savaşıyor be kardeşim.5 faul aldı oyundan çıktı delirecekti.Sahada bu kadar kalmak isteyen başka bir oyuncu görmedim ben.Yaptığı agresiflikler sadece çok istemesinden kaynaklanıyor.

Hakemler berbattı açıkcası.Heralde para cezası gelecek bize.
 
Re: GALATASARAY - Mersin BŞB. 23.02.2008 Cumartesi 18:30

Çok ilginç bir maç oldu. Hakemler gerçekten çok kötüydü.Çok hatalı kararlar verdiler. Biz ise çok iyi hücum edemedik fakat iyi savunma yaptık özellikle son kısımlarda. Baktıki kimse sayı atamıyor birkaç hücum Hüseyin posttan alıp bitidi. Birkaç tane kaçırdı. Zaten onları atsaydı maç uzamazdı ancak çok yorulmuştu. Bu Murat Hoca onu kenara alınca belli oluyordu. Nefes nefese kalıyordu.Kaptan kritik yerlerde serbest atışları attı. Hite ise yükselen formunu sürdürüyor. Savunması iyi hücumda da gerekli yerlerde yolluyor şutu. Takımı rahatlatıyor. Owens da oldukça iyidi. Hücumda özellikle iyidi. gaines'in yokluğunda iyi oynadı. Erdem savunması ile her zamanki gibi ortalığı karıştırdı. hakemler birkaç pozisyonda hatalı düdük çaldı onun aleyhine. Sonuçta zorda olsa önemli ve güzel bir galibiyet aldık...
NOT: Johnsen için şimdilik birşey yazmıyorum ama gerçekten bu maç çıldırttı beni. Umarım ilerde potansiyelini gösterir ve ümitlerimizi karşılar...
 
Re: GALATASARAY - Mersin BŞB. 23.02.2008 Cumartesi 18:30

Cağlar Kumaşdere' Alıntı:
Hakemlere rağmen kazandık...

evet.. Biz futbolda hakemlere diyoruz ama basketboldaki hakemler daha beter. Zaten dikkat ettiyseniz her maçı aynı hakemler yönetiyor. Yani federasyonda yeterli sayıda hakem yok. Ve eldeki hakemler çok kötü. Ama tanjevic gibi birini milli takımın başına getiren federasyondan hakEM yetiştirmek gibi bir şey beklemek çok ayıp olur. Hüseyini iyi ki aldık. Sene başında bu adam çoktandır yurtdışında acaba Türkiyede tekrar oynar mı, milli takımda da yok diye düşünüyodum. ama beni yanılttı. iyi ki de yanılttı. 25 sayıyla sayı bakımından kısır geçen maçta GSmizi sırtladı. Asvel maçında da böyle olur inşallah. Bu arada Hite da galiba ufak bi sakatlık var. Maçta bir ara sakat oynadı diye biliyorum. Bu konuda bilgisi olan varsa şimdiden teşekkürler.
 
Re: GALATASARAY - Mersin BŞB. 23.02.2008 Cumartesi 18:30

Maçın üçüncü çeyreğinin başında burada elektirikler kesildi.4.periyodun son 5 dakikasında tekrar geldi.Bu kesintiler de hep maç saatlerinde oluyor.Tedaş görevlilerini istifaya davet ediyorum. :) Maça gelirsek bu kadar zorlanacağımızı tahmin etmiyordum.Hüseyin gerçekten müthiş oynadı.Bernard'ın son serbest atışında neredeyse kalpten gidecektim.Herşeye rağmen kazanmak güzel.Ahmet Dedahayır'ın sözleri de televizyondan baya duyuldu.O da ceza alacaktır.
 
Re: GALATASARAY - Mersin BŞB. 23.02.2008 Cumartesi 18:30

rakiplerimizin maç kaybettiği haftada alına 2 puan altın değerindehüseyin'in performansı fazlasıya mutlu etti beni yalnız king'in performansıda göz ardı edilemez takip edilmesi gereken bir oyuncu kısa bir süre f5 dede oynamıştı saha görüşü inanılmaz tufide döndüğünde kısa rotasyonu tamamlancaktır
 
Re: GALATASARAY - Mersin BŞB. 23.02.2008 Cumartesi 18:30

Dee Brown'u ve vaktinde de Gaines'i eleştiren zihniyet inşallah dersini almıştır..Tabi maçı izlemeden Dee'siz kazandık daha iyiyiz diyenler de olacaktır ama gülüp geçeceğim :)

Karşımızda daha güçlü bir takım olsa dağılmıştık..Doğruya doğru..
 
Re: GALATASARAY - Mersin BŞB. 23.02.2008 Cumartesi 18:30

Bugün bayram günü benim için, kocaman "23 şubat" yazıp evde duvara asacağım.
İlk olarak sabah Özhan Canaydın aday olmayacak haberiyle uyandım. sonrasında fülker, telekom, karşıyaka yenildiler. futbolda bursa 2 tane çaktı fbye. bu sıralarda mersini uzatmada yenmekle meşguldü basketbol takımımız. yarında futbolda kasımpaşayı yeneceğiz inşallah. Salı günü salon mükemmel olacak eminim ki...
Bu maça gelince, ne söylenebilir ki...sakatlıklar, yorgunluk, bunların sonucunda rotasyonun daralması, hakem hataları, yanlı federasyon kararları, hepsi birleşti bu doğru. Keşke daha rahat kazansaydık ama herkesin herkesi yenebildiği bu ligde bu haftayı 3 bitirmeyi garantiledik hatta bir maglubiyet daha alsak da 3. lük garanti şu an.mühim olan maçlar yaklaşıyor....playoff avantajlarımızı yitirmeden, tertemiz, bjk,fb,telekomu yenmeliyiz tıpkı ilk yarıda yaptığımız gibi,efesi ise Siyavuş'ta müthiş bir atmosfer oluşturmak suretiyle kesin yenmeliyiz, ligte playoff öncesi en önemli maç olacak..işte o zaman yol çok daha aydınlanacak..tam kadro çalışmaya başlasak şu aralar güzel olacak...
 
Re: GALATASARAY - Mersin BŞB. 23.02.2008 Cumartesi 18:30

Çok zor geçen bir maçtı ya.Ben tribünde en az oyuncular kadar yoruldum.Allah'a şükür hakemlere rağmen kazandık yoksa zaten takımın moreli bozuk hepten çökerdik.
 
Re: GALATASARAY - Mersin BŞB. 23.02.2008 Cumartesi 18:30

Bu arada Hite'ın bu perfomansının artmasında eskiden her maçta yanında getirdiği sevgilisinin artık yanında olmamasının da etkisi var bence.Bilmiyorum ayrıldı mı ama iyi oldu. ;) :)
 
Re: GALATASARAY 73-68 Mersin BŞB.

Efsane olmaması gereken bir maçtı ama sonu itibariyle efsane oldu.Beş yıl sonra yazarız "Unutulmaz Maçlar" topicine.Böyle bir maç izlememiştim kaç sezondur.Belli noktaları yazarım yarın.Maç skorları yönünden mükemmel bir gün oldu.
GS TV'deki tekrarı bekliyorum.Son periyot ve uzatmada kendimizden geçtik,TV'ye nasıl yansımış acaba... :)
 
Re: GALATASARAY 73-68 Mersin BŞB.

Arkadaşlar bizim için çok zor bir maç oldu gerçekten ölüm kalım maçıydı fenerin casa tede yenildiği haftada bu çok iyi oldu.
 
Re: GALATASARAY 73-68 Mersin BŞB.

Çok şükür yendik . Zaten Mersini değil , hakemleri yendik. Teoriler kuruyoruz ya , Federasyonla ilgili olarak. Harbiden artık gerçek olduğuna inanıyoruz .
Turgay Demirel , Tanjevicten falan talimat mı alıyor napıyor acaba
Yeter ya taraflı yönetim de bi yere kadar. Bunlar bu sene bizi şampiyon yapmamak için ellerinden geleni yapçaklar anlaşılan .
 
Re: GALATASARAY 73-68 Mersin BŞB.

Böylesine eksiklerimizin olduğu bir haftada kazanmak gerçekten çok sevindirici.. Telekom ve Ülker'in kaybetmesi ile kazanmamızı zorunlu kılan bu haftayıda kayıpsız geçmek güzeldi..

Hakemler ve federasyona inat şampiyon olacağız !
 
Re: GALATASARAY - Mersin BŞB. 23.02.2008 Cumartesi 18:30

Oğuzhan Parlak' Alıntı:
[quote="Gökce Başaran":2gnva56c]http://www.sporx.com/basketbol/tbl/100253/

Şu rezilliğe bakın şu rezilliğe.Çok olmuş G sadece Cafe Crown yazsaydınız. :mad:
Düzeltmisler :) .[/quote:2gnva56c]

Düzeltmemişler sanırım gökçenin dediği alttaki istatistiklerin üstündeki G. Cafe Crown yazısı...
 

Üst