TBL 21. Hafta | Galatasaray MP 103 - 102 Tofaş

Tofaş ligin iyi ekiplerinden biri. Takımı yalnız bırakırsak yorgunluğun ve belki rehavetin de etkisiyle Tofaş sürpriz yapabilir. Mental açıdan takıma çok iyi gelecek bir galibiyet olur umarım.

Haftaiçi maçlarına alışmıştık bu yüzden hiç yabancı gelmiyor.

Futbolda olduğu gibi liderlik elimize geçtiği anda bırakmayacağız. Şampiyonluğu çok istiyoruz büyük-küçük maç ayrımı yapmadan disiplinli mücadele edeceğimizi düşünüyorum.

Nihat İziç iyi bir koç biz ilk maçta Tofaş ile oynarken takıma daha yeni gelmişti daha sonradan kendi sistemini takımına yerleştirdi ve Tofaş özellikle deplasmanda korkulan bir takım oldu...
ama kendi salonumuzda rahat bir galibiyet alırız...

Büyük küçük maç yok artık önümüzde sadece türkiye basketbol ligi kaldı ve biz bu şampiyonluğu efes tende ülker grubundanda banvittende beşiktaştanda fazla istiyoruz 11 maç kaldı play off lara bu maç önemli rehavete girmeden rakibi asla küçümsemeden yine mücadele ederek 40 dakika sonunda normal oyunumuzla 20+ yapacağımız maç rehavet olmasın yeter hiç bir rakibi küçümsemeden lütfen konsantrasyon 11 maçta sadece 1 mağlubiyet kredimiz var liderlik için onuda banvit maçında (banvit i yeneceğimizi düşünüyorum) kullanabiliriz belki lider olalım ABDİ İPEKÇİ den bu sene cska çıkamadıysa tbbl de kimse çıkamaz SALDIR GALATASARAY...

Tofaş tahmin ettiğim gibi iyi başladı ama devam ettirebilecekleri sanmıyorum. Bu arada fazla sayıda bir taraftar yok malesef.

Son olarak Samet'in kendine güvenini çok beğendim.

21-23 geliyoruz... link atan olursa özelden çok sevinirim...

24-25 foul tofaş yaptı top bizde 6 dakika kaldı +10 ilk yarıda hadi aslanlar...

30 sayıdan fazla yemeyiz şuan 25 yedik 5 dakika var 5 sayı zor atarlar savunmamız oturdu ribauntlarıda vermezsek +10 yaparız ilk yarıda.