Maç sonu otobüs duraklarında olay çıktı.Hem de büyük bir olay çıktı.Bize yakışmadı.Maçla ilgili yazacağım birkaç şey var.Bu İstanbul'un trafiğinden nefret ediyorum!
Yani otobüste o kadar çok şey düşündüm ki hepsini unuttum.Sadece şunu unutamadım;maçın bitiminde salondan çıkacakken merdivenlerinden orada kepenkler var .Kepenkleri indirmişlerdi.Bir kaç kişi kepenkleri tuttu,öyle çıkabildik.Kimilerine göre önemli birşey değil,ama şahsen önemliydi.İnsan dışı bir muamale vardı,anlayacağınız.Maçın bilet fiyatlarını duydunuz mu bilmiyorum.Bir de ben yazayım.Tam 30 YTL,öğrenci 20 YTL.Ona da bir''oha'' dedik.Tabii o kadar para vermedik
Yabancı oyuncularımız çok hırslı.Bunu oturdukları yeri tekmelemelerinden gördüm.Ancak Owens,kötü oynadıktan sonra oyuna küstü,çekildi kenara.Bir 10 dk falan da oynamadı.Maçı kaybetmemimizin sebebi;biziz.Oyuncular hırslı değildi,öldürücü darbeyi vuramadık.İlk periyot 3 sayıda kalmamız da cabası.3.periyotta 6 dakika sayı bulamadık.Karşımızdaki rakip de Darüşşafaka!
İletime birşey daha eklemek istiyorum.Murat Kaya,antibiyotikle oynadı.Ona rağmen,iyi bir performans sergiledi..