TBL 22. Hafta | Galatasaray CC 61 - 50 Türk Telekom

:D
Tugay merhaba,

Takım kazanacaksa ben kafama top yemeye razıyım.(Tam da maçtan önceki gün kazımıştım kafamı :) )
Kızlarımızla ilgili "maça gidenleri engelledim" yazdığın mesajından beri sana karşı bir önyargı oluştu bende. Önyargılı olmak çok büyük bir hata tabiiki. Kötü birisi olduğuna inanmıyorum. Bir maçta görüşelim, ben gerçek Tugay'ı tanıyım ve önyargım kalksın ortadan istiyorum. Cumartesi görüşmek dileğiyle.

Merhaba,

O maç ile alakalı gerçekten çok kırılmıştım takıma. Belki ben değildim kızların idmanına gidip onlardan söz alan ama oraya giden çoğu renktaşımı tanırım bir abi bir kardeş gibi davranırım her zaman. Kızlara karşı bu ilgiden sonra sahada öyle bir takım görünce -ki rakip sarı-laci ise işler daha ciddileşir- gerçekten kendimi kaybettim. Elbette hata etmişimdir, fevri davranmışımdır. Fakat bahsetiğin gibi kişileri önyargı ile tanımamak gerek. Ben de en yakın zamanda tanışmak ve gerçek kimliğimi,benliğimi görmeni isterim abi. Sevgiler.. :D
 
Hakem Engin Kennerman'sa en büyük görev yine bize düşüyor.

Federasyon zaten kazanacağımız maçlara Engin'i vererek, muhtemelen bize Engin'i kabullendirmeye çalışıyor.
 
Şube yönetimi federasyona karşı bu kadar aciz değildir herhalde.. Kulübün Kennerman´ı özellikle istediğini düşünmek istiyorum!

Gerçi o zaman da hangi mantıkla Kennerman özellikle maçlarımıza isteniyor sorusu geliyor aklıma. Aziz Nesin´in dediği gibi; değneğin iki ucu pislik olsa ortasından tutarsın, bunun ortası da pislik.
 
Hakem Engin Kennerman'sa en büyük görev yine bize düşüyor.

Federasyon zaten kazanacağımız maçlara Engin'i vererek, muhtemelen bize Engin'i kabullendirmeye çalışıyor.

ama bir takımın 5 maçında da aynı hakem olursa(bu maçların 2side fener ve efes maçı) ben bir art niyet ararım ki kesin var .allah sonumuzu hayır etsin bu hakemlerle
 
Bir kaç bin kişiyle sıradan bir galibiyet alırız. Futbolcular her şeyin içine olduğu gibi bunun içine de etmeyi başardılar.
 
Yarın boş salonda başarılar aslanlar.

Zaten gelenlerin çoğu yönetime söver falan boşuna gerginlik.Hiç gitmeseler daha iyi.

Bize rağmen sevindirin bizi.
 

Üst