TBL 22. Hafta | Galatasaray CC 61 - 50 Türk Telekom

beleşçilerin sayısında da yarın bir düşüş yaşanabilir.Onların dışında bu derbiden sonra Galatasaraylıların çoğu orada olacaktır.Az ama öz.
 
Basıyorsun Yeni Mesajlara, bir görüyorsun ki baştan aşağıya ruhsuzların konuları sıralanmış. İnsan bekliyor ki bu forumdan, şu başlıktaki ilgi müthiş düzeyde olsun. Tabii her istenen gerçekleşmiyor elbette, yarın aynı yüzler ile mutlu olacağımız bir gün geçireceğiz, bunu biliyorum sadece.

Özledik be sizi aslanlar, Efes maçının tadı damağımda hala. Yarın güzel bir kaç şey daha var, onu bırakalım sonraya.
 
Gerçek taraftarlar yarın salonda olur, sayısıda az olmaz içinizi rahat tutun Armanın hakını verenler yanlız kalmaz!
 
Umarım sapla samanı ayırabilecekler gelir salona. Bu takımı bu geceki takımla, Hagiyi bu takımın hocası ile bir tutmayın...
 
Forma aynı, arma aynı, ama bu takım farklı, oyuncuları farklı, hocası farklı!
Bu takım mücadele ediyor, bu takım kaybetsede pes etmiyor!
DESTEĞİ SONUNA KADAR HAKEDİYORLAR VE YARIN SALONDA O DESTEĞİ GÖRECEKLER!
 
Bir eleştirimde forum ahalisine gelsin, herkes futbol bölümünde, feryat figan, iyide burası Basketbol forumu bu çocuklar için destek lazım, ne yapılır ne edilir, vs... bunları konuşmak gerekmiyormu :(
 
Eğer burada öncelik basketbol ise, şu kaygıyı taşımalı insanlar, yarınki maç bu depremden en az şekilde etkilenmeli, bu foruma herşeye rağmen bu takımın yanındayız mesajları ve çabalarını görmek için girdim, yazan 1-2 kişi var, yazık!
 
hep destek tam destek. bugün 50 bin kişi fener maçında nasıl bağırdı ses rekoru kırdı peki basket takımı daha iyisini hak etmiyor mu? kesinlikle ediyor armayı formayı layıkıyla temsil ediyor. teşekkürler oktay hoca ve öğrencileri her zaman yanınızda olacam....
 
Beleşçi diye tabir ettiğiniz, artık salona gelmeyi alışkanlık haline getirmiş gerçek arma sevdalılarının tezahüratları olmasa durumumuzun ne olacağını çok merak ediyorum. O insanlar sesleriyle Galatasaray'a hizmet ediyor. Salonları futbol taraftarı doldurdu dersek, bizi yalancı duruma düşürecek kadar da basketbolu biliyorlar. O 'beleşçiler' maça100 TL'lik tribün kombinesi ile giriyor. Tamam belki kombinenin parasını kendileri vermedi ama sonuç olarak salona 'beleş' girilmiyor. Ve o kişilerin çoğu öğrenci, bir gelirleri yok. Ben de öğrencilik yıllarımda yeri geldi cebimdeki dönüş param olan son 1 lirayı salona sokabilmek için dakikalarca dil döktüğüm için sesi kısılana kadar bağıran o insanları da anlayabiliyorum. Eğer siz de ekonomik sebeplerden bilet alamıyorsanız o 'beleşçilerin' liderlerine rica edin, size de yardımcı olmak için ellerinden geleni yaparlar. Tribünde Galatasaray için boğazını yırtan insanlara biraz saygı!

Biraz fazla demogoji yapmışsın gerek yok bunlara :)
Hem ayrıca pek de doğru bir açıklama olmamış maalesef. İyi bilmediğimiz konulara pek girilmese daha sağlıklı olur ;)
 
Keşke İstanbul'da olsaydım ve dünün o iğrenç depresif halini bugün salona giderek üzerimden atabilseydim. Bu sene tek bişey biliyorum. Basketbol takımımız yapabileceğinin en iyisini yapabilmek için mücadele veriyor. O salondan çıkarken insanın yüzü yenilsek de yensek de gülüyor.
 
Eğer yanlış bildiğim kombinelerle girdikleri ise onu zaten herkes biliyor. Kombinelerin parasını kendileri topladıklarını ise bir ultrAslan yöneticisinin bu sitedeki 'beleş girme' ve 'alkışlı protesto saçmalığı' konuları için site yöneticilerinden birini fırçalarken duydum.
Yine yanlış bildiğim birşey varsa sizden düzeltmenizi rica ediyorum.

Pekala tamam; tecrübeyle sabit diyorsan diyecek birşey yok tabi, hem ayrıca görmüş geçirmiş tecrübeli taraftara laf etmek bize düşmez zaten ;)

O değil de ben bu son paragrafı pek anlayamadım. Kim kimi ne için fırçalamış çözemedim.
 
Ben ultrAslan'a üye değilim onu söylim.Sizlerden ricam ordaki insanların emeğini yok sayacak yazılar yazmayalım. Tutku'nun yazdıklarına bizzat şahit olmuş biriyim. O saatlerde ben de maça gitmek için aynı güzergahı kullanırken görmüştüm koşanları.

Şu kötü günlerde bari trübündeki insanlar birlik olsun, bölünmesin.
 
varsın "beleşçi" desinler fark etmez biz yine gırtlak patlatmaya gidiyoruz ipekçiye...tabi ses de çıkmıyo ama zorlucaz artık...
 
Her takım güle oynaya yenemiyor Türk Telekom´u...

Tarih 5.12.2010 Efes Pilsen: 93 - Türk Telekom: 95 (İlk yarıda yenildiğimiz bir takım)
Tarih 28.1.2011 Türk Telekom: 77 - Olin Edirne: 71 (Evimizde bize tek mağlubiyeti yaşatan takım)

Zorlanacağımızı düşünmüyorum, kendi kişiliğimizi sahaya yansıtırsak. Parkede terlemeden de maç kazanılmıyor, bkz. Mersin BŞB deplasmanı.
 

Üst