beleşçilerin sayısında da yarın bir düşüş yaşanabilir.Onların dışında bu derbiden sonra Galatasaraylıların çoğu orada olacaktır.Az ama öz.
Burası elbet o takıma desteğini gösterecektir abi. Göstermeli de. Göstermek zorunda.Bir eleştirimde forum ahalisine gelsin, herkes futbol bölümünde, feryat figan, iyide burası Basketbol forumu bu çocuklar için destek lazım, ne yapılır ne edilir, vs... bunları konuşmak gerekmiyormu
Beleşçi diye tabir ettiğiniz, artık salona gelmeyi alışkanlık haline getirmiş gerçek arma sevdalılarının tezahüratları olmasa durumumuzun ne olacağını çok merak ediyorum. O insanlar sesleriyle Galatasaray'a hizmet ediyor. Salonları futbol taraftarı doldurdu dersek, bizi yalancı duruma düşürecek kadar da basketbolu biliyorlar. O 'beleşçiler' maça100 TL'lik tribün kombinesi ile giriyor. Tamam belki kombinenin parasını kendileri vermedi ama sonuç olarak salona 'beleş' girilmiyor. Ve o kişilerin çoğu öğrenci, bir gelirleri yok. Ben de öğrencilik yıllarımda yeri geldi cebimdeki dönüş param olan son 1 lirayı salona sokabilmek için dakikalarca dil döktüğüm için sesi kısılana kadar bağıran o insanları da anlayabiliyorum. Eğer siz de ekonomik sebeplerden bilet alamıyorsanız o 'beleşçilerin' liderlerine rica edin, size de yardımcı olmak için ellerinden geleni yaparlar. Tribünde Galatasaray için boğazını yırtan insanlara biraz saygı!
Eğer yanlış bildiğim kombinelerle girdikleri ise onu zaten herkes biliyor. Kombinelerin parasını kendileri topladıklarını ise bir ultrAslan yöneticisinin bu sitedeki 'beleş girme' ve 'alkışlı protesto saçmalığı' konuları için site yöneticilerinden birini fırçalarken duydum.
Yine yanlış bildiğim birşey varsa sizden düzeltmenizi rica ediyorum.