TBL 22. Hafta | Pınar Karşıyaka 87 - 83 Galatasaray CC

Re: Karşıyaka-Galatasaray

Ksk bu sezon evinde oynadigi maclarin büyük kisminda basarili olmus bir takim .

Ligin 2. haftası Telekom 9. Haftası Efes pilsen ve 15. Haftası Fulker'e yenilmisler ...

Yani Buyukler disinda Fireleri yok ..

Sira Bizde o zaman :p
 
Re: Karşıyaka-Galatasaray

Osman Aydın' Alıntı:
[quote="Mert Ünal":18cmlej0]bu ahmedbasic kimdir?


Aldığım duyumlara göre Hakan Köseoğlu nu ciddi anlamda dinlendirecek bir oyuncu.Dikkat edilmesi gerekiyor,2 3 sene içinde büyük takımların birinde görebilirmişiz.[/quote:18cmlej0]

Osman nereden aldın bu duyumu ? Nerede kolların var senin söyle bakalım =)
 
Re: Karşıyaka-Galatasaray

İlk maçta burada Karşıyakalıları çok güzel ağırlamıştık hatta maç sonu beraber çıktık bizi İzmire davet ettiler vesaire, yani sorun olacağını sanmıyorum.
 
Re: Karşıyaka-Galatasaray

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Mustafa Yanar":1l3noklw]
Karşıyaka taraftarı Hosley'e bişey diyemez,demez ;)
İlk maçı unutmamışlardır.Yani ben olay çıkartacaklarını zannetmem.
Sen bu macta kimin arkasindasin? :p[/quote:1l3noklw]
Soru mu bu? :roll:
 
Re: Karşıyaka-Galatasaray

Zorlu bir maç olacak elbette.Çok formda oyuncuları var.Özellikle Hakan Köseoğlu.Bizimde mağlubiyet almamız lazım.Onlarında Play-Off yolunda önemli bir maçı.Çok çekişmeli olacak

Bu arada Karşıyakalı bir arkadaşım bana olay olmaz diye söz verdi.Bu sene hiç maç cezası almamışlar.Manisa maçına saklıyorlarmış,rahat 5 maç ceza alırız dedi bana :).Arada küfür eden olay çıkartan olabilir dedi.Bakalım maç günü göreceğiz sözlerinde duracaklar mı ? :)
 
Re: Karşıyaka-Galatasaray

Mirza'ya dikkat edin derim ben. Bizim maçta oyunun içine etti neredeyse ama çok kaliteli,kumaşı çok iyi... Bizim maçta patlayabilir...
 
Re: TBL | Karşıyaka-Galatasaray

Bu Macta Karsiyaka Tirbunleri Her Mactaki Gibi Cirkefligini Gosterecek Ama Biz Guzel Oyunumuzla Ve Eski Takimina Karsi Show Yapicak olan hosleyle(insallah)bu maci kazanacagiz ;)
 
Re: TBL | Karşıyaka-Galatasaray

olay olay olay.. takımımızı konuşun beyler biraz. oraya buraya olay olacakmı diye sorarsanız olmayacak olayıda var edersiniz.. Karşıyaka taraftarını öcü göstermeyin. aralarında dostlarımız vardır. misafirperverliklerini yerine getirirler normal her tribünde olan münferit şeyler doğaldır. Olaydan korkan uzaktan izler maçını olur biter. dert ettiğiniz mevzulara bakın.
 
Re: TBL | Karşıyaka-Galatasaray

En büyük avantajımız Karşıyaka potalarını iyi bilen Hosley.Gaves'te olursa çok zevkli bir maç bizleri bekliyor.Karşıyaka'nın büyük bir takımı yeneceğini sanmıyorum.Maçı bir şekilde kazanırız.
Umarım artık gelecek sene Cüneyt Erden yerine Hakan Köseoğlu gibi öncelikle takımı oynatmayı tercih eden bir guardı transfer edebiliriz.Gelecek sene için özellikle Hakan ve Kerem Gönlüm birinci önceliklerimiz olmalı.
 
Re: TBL | Karşıyaka-Galatasaray

Zor maç olacak ama kazanacağız. Kavgasız gürültüsüz bir maç olur umarım. :) Karşıyaka taraftarı her zamanki gibi misafir takımlar için baskılı bir atmosfer yaratacaktır bizim takımımızda bundan etkilnemez ve maçı galibiyetle noktalarız inşallah.
 
Re: TBL | Karşıyaka-Galatasaray

Karşıyaka'nın son durumunu düşünürsek zor geçecek bir maç olduğunu söyleyebiliriz. Ancak bu sene ekstra mağlubiyetler almadan yola devam etmemiz beni bu maçı da kazanacağımız düşüncesine itiyor. Zorlanabiliriz ancak galibiyetle döneriz...
 
Re: TBL | Karşıyaka-Galatasaray

Arkadaşlar Graves bu maç oynuyacağını söledi . %100 hazır değilmiş ama %75 civarındaymış .
 
Re: TBL | Karşıyaka-Galatasaray

Karşıyaka'yı bu haliyle yenemiyorsak gerçekten hiç ama hiç çaba göstermeyelim şampiyonluk için..Çünkü son yıllarda Karşıyaka böyle kötü sezon geçirmiyor.Belki tabloda fena değiller ama güçlü takımlara karşı erken pes edebiliyorlar.Özellikle F.Ülker ne yaptı İzmir deplasmanında herkes biliyor..Bu yüzden rahat kazanmamız gereken bir maç,taraftarın yapacağı tahriklere kapılmamayı da unutmamalıyız bu arada.
 
Re: TBL | Karşıyaka-Galatasaray

bas hakem- recep ankarali
birinci yardimci hakem- can atsuren
ikinci yardimci hakem- alper koselerli
teknik komiser- halil ozturk
 
Re: TBL | Karşıyaka-Galatasaray

ciddi ciddi Karşıyakadan çekinen var mı? allah aşkına Karşıyaka ligin en kötü basketbolunu oynayan birtakım tek avantajı seyirci olacak..extra birşey yapmamıza gerek yok normal rütun oyunu oynasak bu bile yeter..bu rakibi küçük görmek değil aksine rakibi küçümsemeden şampiyon olacağım diyen takımın kendinden emin olmasıdır...
 

Üst