İyi savunma yapmadık, çok top kaybı yaptık, öyle pozisyonlar oldu ki takımın aklı maçtan çıkmış gitmişti, hakemler de pek bizden yana sayılmazdı...
Yine de ikili averajı vermedik ama bir maçlık fazlamız gitti tabii ki. Bu maç önemli bir ders olacaktır.
Jerry malesef Rochestie'den fazla katkı veremedi. Rancik de tanınmayacak halde bu sene. Shipp ve Evren'in şutları olmasa da içeriye iyi penetre eden ve iyi savunma yapan oyuncular.
Bazılarına göre bugünkü tabloya bakarsak Tutku dışında herkesin gönderilmesi lazım. Bu takıma iyi bir şutör, iyi bir yedek guard ve iyi bir 4 numara lazım. Bu sene de hala final oynayacak kapasitedeyiz. Bir maçın kaybedilmesi hiç bir şeyi değiştirmez. Saçma sapan hakem kararlarıyla kaybettiğimiz Erdemir maçı olmasa bugün liderlik için sahaya çıkacaktık, bunu düşünenler pek yok.
Ben bu takıma sonuna kadar inanıyorum ve play-off'lar geldiğinde çok daha yüksek bir viteste oynayacağımızı düşünüyorum.
Keşke bugün alan savunmasını daha fazla yapsaydık ve Oktay Hoca Melih'in yerine kadroya Göksenin'i almış olsaydı. Kritik zamanlarda onun daha iyi savunma yapacağını düşünüyorum.
Ekleme: Sene başında hangi hedefle yola çıkıp ondan sonra Eurocup wild card'ı gelince kısa bir süre kala yeni transferler yapıldığını unutmayalım.
Ekleme 2: Banvit en yüksek viteste, biz de ikinci vitesteydik. Lehlerinde olan hakem hatalarının fazlalığını da düşünecek olursak ona rağmen bizi anca 8 farkla yenebiliyorlarsa bizim seviyemizi tartışmaya gerek yoktur.