Re: GALATASARAY - Kepez Belediye
Bende geleceğim...İnş Mecidiyeköydende otobüs kalkarsa süper olur
Bende geleceğim...İnş Mecidiyeköydende otobüs kalkarsa süper olur
Evet inş. kalkar çünkü bizim ev oraya biraz tersOkan Alaşalvaroğlu' Alıntı:Bende geleceğim...İnş Mecidiyeköydende otobüs kalkarsa süper olur
Burak Ceyhan' Alıntı:Herşeyden önce yine seyircinin takımımıza destek vermesi şart! Artık sakat oyuncularımızın düzelip eski formlarına döneceği kanısındayım! Maç zor olacak ama inşallah maçtan galip geleceğiz.
Ugur Ciftci' Alıntı:Murat Özyer bu takımın başında olduğu sürece bir adım ileri gidemeyiz.Bir arkadaş eski mesajalrımdan bir tanesini çıkarmış.Bana cevap yazabiliyorsanız beni eleştirebiliyorsanız eleştirin ama ben bu yöntemden anlamam.
caglarkeceli' Alıntı:arkadaşlar bence maç çok zorlu geçecek kepez iyi bir takım özellikle lorenzo gordon bizi zorlar
benim merak ettiğim bişey murat hoca niçin beşiktaş maçında erdemden yararlanmadı?sakat mıydı erdem?
bence galatasaray takım olarak içeriden oynayacak ve dışarıdan oynayacak iki takım olarak ayrılmalıdır rotasyon
içeriden oynayacak takım :dee brown,hite,erdem(murat kaya),owens,hüseyin beşok
dışarıdan oynayacak takım:cüneyt,cenk,tufan,gaines,fatih
bence fatihin rotasyonda daha fazla yer alması gerekiyor onu 10 dakika ile oynatarak verim alamayız.ayrıca murat hoca fatihten hucumda bişeyler bekliyorum diyo ama hüseyin beşok'a indirilen toplar ona indirilmiyor bence
Bırakın faitihi fln Hüseyin olsa Dee ile maçda 2 li oyunlaradn skor buluruz !!caglarkeceli' Alıntı:gaines ve fatih dışarıdan oynayayn takımda kaçan şutların ribauntu için yazdım ayrıca içeriye fatih ve gainesle daha iyi savunuruz
Ben dediğine katılmıyorum ama düşüncüne saygı gösteriyorum !!!Ugur Ciftci' Alıntı:Galatasaray basketbol takımına eski saygınlığını kazandırdığı için hepimiz Murat Özyer'e minnettarız.Birkaç sene önce Play-out oynayan bir takıma kısa sürede kazandırdığı mücadeleci yapıyada saygı duyuyorum.Ama Galatasaray'ı bir sonraki adıma yani şampiyonluğa ulaştıracak hocanın o olmadığına inanıyorum.Beni bu düşüncemden dolayı aforoz etmeye çalışan arkadaşlar var.Bunları söyleyemeyeceksem benim burda bir işim olmaz.Saygı bekliyorum, lütfen!..
Tugay Aktepe' Alıntı:Galatasaray - Kepez Bld.
Cuma - 18:30
Biletler Biletix'te 1 Ytl ..
Acaba maçın günü değişebilir mi? :roll: