TBL 24. Hafta | Galatasaray CC 89 - 82 Darüşşafaka Cooper Tires

BEKO BASKETBOL LİGİ
24. HAFTA MAÇI

Galatasaray-Darüşşafaka

Tarih : 22.03.2010
Saat : 19:00
Yer : ABDİ İPEKÇİ SPOR SALONU
 
Re: TBL | Galatasaray-Darüşşafaka

Seriye devam Aslanlar ! 8)
 
Re: TBL | Galatasaray-Darüşşafaka

Öncelikle salona gelip destek vermemiz gerek.Daçka son haftalarda büyük bir direnç gösteriyor rakiplerine ve kazanıyorda.
BUgun 5dk sonra Fenerbahçe Ülker ile oynayacaklar.Bir kere izleriz hem:)
Ama +10sayı farkla kazanacağımızı düşünüyorum.
 
Re: TBL | Galatasaray-Darüşşafaka

Bugün Fenere yenildikten sonra bizim maçta düşme maçları olur.Yazık olacak ama yapılcak birşey yok.

Her koyun kendi bacağından asılır.
 
Re: TBL | Galatasaray-Darüşşafaka

Fener'i yendiler. Çok zor maç olacak.

Dinlenmiş bir Jasaitis ve Polat'ın yerine süre alacak bir Fatih ile zor da olsa galip geliriz diye düşünüyorum.
 
Re: TBL | Galatasaray-Darüşşafaka

niye bizim maçlarımız kötü gün ve saatte oynatılıyor anlamıyorum :oops: zaten seyirci sıkıntımız var fenerasyonda elinden geleni yapıyor bu maç niye pazartesi yaaa niye.
 
Re: TBL | Galatasaray-Darüşşafaka

Yaren BATİN' Alıntı:
niye bizim maçlarımız kötü gün ve saatte oynatılıyor anlamıyorum :oops: zaten seyirci sıkıntımız var fenerasyonda elinden geleni yapıyor bu maç niye pazartesi yaaa niye.

Seyirci sıkıntımız olduğu fikrine katılmıyorum. Efes'ten, Ülker'den, Beşiktaş'tan daha fazla, fazla olmasa bile daha randımanlı seyircimiz olduğunu düşünüyorum.
 
Re: TBL | Galatasaray-Darüşşafaka

Burak Ceylan kardeşim geçen hafta bir yazı yazmıştı bende demiştim sadece bizim maçlara kalsaydı play off yaparız diye ama b haftayı görüyorsunuz.Darüşşafaka Feneri yenebiliyor?Antalyada Banviti?Beşiktaşta Oyak a yenildi tesadüflere bakın!Halen aynı şeyi diyorum biz son haftaya geldiğimizde 8.ile aramızda 1 puan fark olursa bizi play offa sokmazlar.
 
Re: TBL | Galatasaray-Darüşşafaka

F.Bahçe Ülker'i yenmeleri iyi oldu bu maç öncesinde bizim açımızdan. F.Bahçe Ülker'li oyuncuların düştüğü hataya düşmememizi sağlayacak bir galibiyet aldılar bugün. Konsantrasyonu bozmadan devam.
 
Re: TBL | Galatasaray-Darüşşafaka

Bundan sonra her maçımızı belli bir ciddiyetle oynayacağız play-off'u sonuna kadar zorlayacağız.Kazanırız.
 
Re: TBL | Galatasaray-Darüşşafaka

Bana göre bu maçı kazanmak için tek yapmamız gereken şey Douby'yi durdurmak maç boyu yakın savunup onu kilitlersek Daçka durur. İyi şanslar Galatasaray'ım...
 
Re: TBL | Galatasaray-Darüşşafaka

Bu takım değil play offu şampiyonluğu hakediyor söylenecek çok şey var bizi bu duruma düşürenler utansın!.
Sene başından herkes umutsuzdu şampiyonluk için takıma güvenemiyorduk ancak tam herkes inanmaya başladı Cemal Nalga olayı :oops:
Ne yapar ederler play offa sokmazlar bizi çünkü biliyorlar büyük tehlikeyi,bu takım playoffa girerse Efes veya Fenerden birini ilk turda diğerinide finalde yenerek şampiyon olacak.
Daçka direniş gösteriyor ama iyi bir takımımız var kalan maçları kazanacağız.
Seriye devam!
 
Re: TBL | Galatasaray-Darüşşafaka

Play off'a gidebilir miyiz gidemez miyiz onun belli olacağı maçtır.

Yenersek en az (play off konusunda muhatap almamız gereken) 3 takımla aramızdaki puan farkı azalacak. Çünkü bunların bazıları aralarında oynuyor, bazıları da Beşiktaş'la Banvit'le Telekom'la falan oynuyorlar. Biz de Daçka'yla oynuyoruz ki Daçka'nın ümitlerini söndürmek için çok iyi bir şans. Sahamızda oynuyoruz, seriye bağlamış haldeyiz.. Daha ne olsun. Bu maçı alırsak play off için iyiden iyiye şansımız artacak. Aman Aslanlar bir kaza olmasın, eze eze yenelim, önümüzdeki maçlara bakalım. :)

Doğumgünümde hediyemi ver Cimbom'um :)
 
Re: TBL | Galatasaray-Darüşşafaka

Çok zor bir maç olacak. Fener'e yenilseler daha iyi olacaktı bence. Kazanırsak play off u ciddi zorlarız.
 
Re: TBL | Galatasaray-Darüşşafaka

Bugün Eyüp Abi, Facebook da Arma Sevdalıları grubunda bir yazı yayınlamış.O yazıyı bir yerlere iletmek lazım.Premier lig maçı var diye Pazartesi'ye maç koyan zihniyetin basketbolu değil yayın gelirlerini düşündüğünü anlamak zor değil. :roll: Tepki vermek lazım ! ;)


http://www.facebook.com/group.php?gid=7365886621&ref=ts
 
Re: TBL | Galatasaray-Darüşşafaka

Konu: Rancik > Torres
Evet arkadaşlar, bir lig var bir ligin sömürgesinde...

Birde bundan rahatsız olan, bundan mağdur olan bizler varız.
İngiltere Premiere Lig'i hepimiz izleriz, aslında basketbola en yakın futbol ligi olur kendileri, maçlarında çok yüksek tempo, adamı sakatlamayan cinsinden sertlik ve tabii bol gol olan bir lig.
Liverpool, Arsenal, Manu ve birde Portsmouth, benide cezbeder kimi zamanlarda, sağlam topçuları vardır bu ligin, Anelka gibi, Gerard gibi, Torrers ve birde Tuncay gibi.
Kısaca İngiltere Premiere ligi candır, izlemesi keyiflidir, herkese tavsiye edilesidir, amma bazen tercih edilesi değildir...

Eğer aynı anda Galatasaray'ın Efes ile maçı varsa, bir basketbol sever için izlenesi değildir, hele basketbol maçlarının abuk subuk saat ve günlerde oynanmasına sebep oluyorsa, üstelik aylardır böyle oluyorsa nefret edilesidir!
Diyeceksiniz Liverpool'un, Anelka'nın, Torres'in suçu ne?
Günah ve kabahat tamamen Türkiye basketbol federasyonun dur, federasyonu aciz gören yayıncı kuruluşundur, birde buna itiraz edemeyen yöneticilerindir!

Türkiye Basketbol Ligi, İngiltere Premiere ligin sömürgesi değildir, olmamaladır...
Federasyon ve klüplerimiz bu haksızlığa artık son vermeli, aksi taktirde basketbol taraftarının gelişmesini ve artmasını beklemek hiç inandırıcı bir davranış olmaz.
Federasyon'un ve klüplerin salonlara taraftar üretecek politikalar üretmesini geçtik, normal gün ve saatlerde maçları oynatmalarını bekler hale geldik.
Türkiye Basketbol ligi kaliteli takımları, üst düzey oyuncuları ile Avrupanın en iyi liglerinden biridir, müsabakaların saatlerini Premiere lige göre ayarlamak bunu kabul etmek büyük bir ihanettir, 'marka değeri' denen kavram sadece futbola içkin değildir.

Ligimize tarihin en büyük yatırımını yaparak, ihaleyi kazanan yayıncı kuruluşun, ligimize ve basketbol severlere gereken saygıyı gösterip maçların gününü ve saatini salonda izleyecek insanlara görede ayarlamaları gerekmektedir.
Yayıncı kuruluşta, bir sürü kanal mevcut olup, pekalada bir kanalda Manu-Arsenal maçı varken, diğer kanalda Galatasaray-Karşıyaka maçı olabilir!

Zira, belki Rancik > Torres tabi bize göre :) basketbol taraftarının da cumartesi 17 de veya Pazar 17 de maç izlemek hakkıdır.


Bu topraklarda basketbol, federasyona, yayıncı kuruluşa ve klüp yöneticilerine RAĞMEN gelişmektedir....
Bu topraklarda salonlara 2-3 bin kişi geliyorsa, o insanlarda federasyona, yayıncı kuruluşa ve klüp yöneticilerine RAĞMEN gelmektedir.

GELİŞTİRMENİZDEN GEÇTİK LÜTFEN SADECE UYGUN GÜN VE SAATTE OYNATMAYA ÇALIŞIN MAÇLARI!
GERİSİNİ BASKETBOL SEVDALILARI GETİRECEKTİR!

Eyüp Yıldız
 

Üst