Re: TBL | Kepez Bld.: 75 - Galatasaray: 69
Şimdi maçın tekrarını izliyorum...
Burdaki çoğu kişi Atkins'i tanımıyor bu belli,MS gibi zannediyorlar, oysa Atkins şampiyon ve şampiyonluğa oynayan takımların 1. oyun kurucusuydu..Maçta belki de 5 dakika oynamamış Atkins'in üzerine suç atmak kesinlikle mantıksız,anlamsız,ezbercilik,saçmalık....
Özellikle 2. yarıda Hosley ve Tolliver'ın panik içerisinde sokak basketbolu oyunları varken...
Özellikle Tolliver'in attığı gereksiz ve zamansız üçlüklerde cabası, o pota altına alındı,üçlük atmaya değil,birinin ona bunları söylemesi lazım,oyunu bana Ira Clarkı andırıyor,aynı onun gibi saçmalıyor...
Atkins oynadığı dakikalarda çok iyi oynadı,top kaybı yaptığında verdiği pas da doğru kişiyeydi,doğru yere verdi,ama Graves'in topa hamle yapmaması Fitch'in araya girmesine neden oldu... Koray Hoca tıpkı Milo gibi onu ikinci yarıda anlamsız bir şekilde onu unuttu...
Bence eski rotasyona acilen geri dönülmeli...Tolliver geçen hafta beni umutlandırmıştı ama Polat hem ondan daha iyi atıcı hemde daha iyi savunmacı,Tolliver savunmayada savunmadaki ribaundlara da pek takılmıyor...eski rotasyonda Gurovic'in yerini Hosley almalı, Atkins en az yirmi dakika süre almalı ve savunma eskisi gibi onunla başlamalı...