TBL 24. Hafta l Fenerbahçe Ülker 77-52 Galatasaray Liv Hospital

Euroleague Top 8 hedefine enteresan ve keyifli bir ortamda yürürken TBL'de normal sezon derbisini oynayacağız.Ataşehir deplasmanı öncesi 15 galibiyet-8 mağlubiyetle ligin 4. sırasında bulunuyoruz.Rakibimiz ise 18 galibiyet-5 mağlubiyetle ligde 2. sırada.
İki tarafın da normal sezon maçlarında uzun süredir deplasman galibiyeti alamadığını hatırlatalım.Bu sezonki ilk derbide Samsun'da Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı 64-62 ile kaybetmiş,ligdeki mücadelede ise Abdi İpekçi'deki galibiyet geleneğine 72-62 ile bir halka daha eklemiştik.
31 Mart 2014 Pazartesi günü saat 17:00'da Ülker Sports Arena'da oynanacak mücadelede takımımıza başarılar diliyoruz.

Mümkün olduğu müddetçe tempoyu yavaşlatarak ve özellikle işi sete setlere bırakarak oynarsak çok avantajlıyız.

aynı şekilde ortam gerilmeden,taraftarı mümkün olduğunca maç temposuna sokmadan Set oyunumuz ağır basarsa bende vurup gecebilceğimizi düşünüyorum,eğer kaybederlerse nerdeyse tapıcakları koç'ları sorgulanmaya başlayacak,aslanlara sonsuz başarılar..

İçinde bulunduğumuz TOP 8 atmosferinden midir bilmiyorum ama pek de umursamıyorum şu maçı. CSKA maçı ve averaj hesapları var kafamda hep. Ligde saha avantajımız zaten gitti sonuçta.

Ha kazanırsak mükemmel olur tabi. :)

Anlamadığım nokta tamam hafta içinde maç yapılmış pazartesi günü oynanıyor da bari saatini 18.00-18.30 gibi ayarlasa federasyon, en azından işten eve gidip izlenebilir bu durumda, bir derbi keyfimiz var tam iş çıkış saati, nasıl izleyeceğiz acaba, seyirci neden düşünülmüyor saat ayarlanırken hiç anlamış değilim.

Hiç umurumda değil sonucu hafta içi cska maçı var ona konsantre olmalı, kaldı ki play offta karşılaştığımızda takımda bonsu, ersin, markoishvili olur

Fülker bu ligde bjk ve efes gibi sistemsiz ve deorganize ekipleri yenebilir ancak ama banvit-ksk ve bizim gibi sistemi olan yada organizasyonu olan takımları yenemez. Onlar 2 maç daha kaybeder birisi p.tesi bize diğeride haftaya izmir deplasmanı. Açık ve net 4. olacağız Banvitle muhteşem bir yarı final serisi ve sonrasında geçersek fenerbahçe ülkerle saha dezavantajına rağmen 50-50 şampiyonluk mücadelesi veririz.

Bu maçı kazanmakla kaybetmek arasında fark yok. Bazı özel planlarimizi olasi Playoff eslesmesine saklamak ve Euroleague maçı için bazı oyuncuları dinlendirmek adına maça cok da asilmasak bile olur bence. Engin, Macvan Domercant gibi isimler fazla süre almalı. Prestij ötesinde pek bi anlamı olmayan bi maç

Sonucu mühim değil. 4-5 sıramızı bile etkilemez gibi duruyor. Uşak ile içerde oynayacağız zaten. Zor yola soktuk kendimizi. Ne daha fazla zorlaştıracak ne de yolu kolaylaştıracak. Sakatlık falan olmasın yeter.

Bu takım şartlar ne olursa olsun deplasman derbisinin hakkını verebilmeli.İçerideki Uşak ve Karşıyaka maçlarının bir şekilde geçileceğini düşünürsek FBÜ-CSKA-Partizan maçları dışında takımın canını dişine takması gereken maç yok Mayıs'ın ortasına kadar.Zorlukların ben de farkındayım ama olası problemli görüntüyü de fazla normalleştirmeyelim.Maçı istememek gibi bir lüks yok.

Kaybetsek ne olur diyenleri anlamıyorum.Derbi kazanmak Moral açısından takıma çok iyi gelecektir.
FB'nin kazanması için Bjelica ve Emir'in çok iyi oynaması lazım teklerseler takım saçmalar milano maçındaki gibi fark 15-20 olur.
Tempoyu yavaş tutmalı.Sakin olmalı tahriklere gelmemeliyiz.Özellikle Ergin hocamızın üstüne çok gelecekler dikkatli olması gerek koçun.