TBL 25. Hafta | Bornova Belediye 49 - 79 Galatasaray CC

Bu maçı rahat kazanırız diye düşünüyorum. Bornova ligde kalmaya çalışmakta 15. sıradalar, önemli oyuncularından Tyler Smith'in de Tofaş maçında eli kırıldı. Bu faktörü de hesaba katarsak şanslarının iyice azaldığını düşünüyorum bize karşı
 
Sırf bu maç için vizelerin bittiği gün Muğla'dan evime dönüyorum. Arkadaşlarıda organize ettim güzel bir galibiyet ve Cuma günü geçiricem umarım :)
 
http://www.tbf.org.tr/tbfweb/tbfweb2.nsf/($$TBFV1_BasinBulteni_TBLHP_WEB_View)?OpenView
Halkapınar gözüküyor fedarasyonun sitesinde.. İzmirli arkadaşlar nasipse İstanbul'dan geleceğiz, bilet temini konusunda bilgi aldığınızda buradan paylaşırsanız sevinirim...
 
08.04.2011 Cuma Halkapınar Spor Salonu yazıyor federasyonun sitesinde son anda bir aksilik olursa Ege Üniversitesi Spor Salonu olur, Enka Spor Salonu Aliağa'da
 
8 Nisan 2011 Cuma
19.00 Bornova – Galatasaray Cafe Crown (Erkek Basketbol)
Organizasyon: Beko Basketbol Ligi Yer: İzmir ENKA Spor Salonu


Resmi sitede yazdığına göre maçın günü saati ve tarihi bu.
 
Benim şahsi fikrim maç Cuma 19.00'da Halkapınar biçiminde olur, değişeceğini zannetmiyorum.
Bu tarz konularda kulübümüzün resmi sitesi biraz sınıfta kalıyor, federasyonun sitesi daha sağlıklı.
 
Bahtsız Bornova..Bu sezon birçok sorunla boğuşmak zorunda kaldılar..
Rehavete kapılmadığımız sürece rahat rahat kazanırız..Salona gidecek olan taraftarımız gereken desteği verecektir zaten..
 
Geçen sene Halkapınar'daydı maç,bilet 3 liraydı sanırım (yanlış hatırlıyor olabilirim) ve salondaki gişelerden temin ediliyor bilet.Allah nasip ederse orada olup takımımızı destekleyeceğim ben de.
 
Halkapınar sorunlu salon.Bornova'da Ege üni ile Halkapınar arasında gidip geliyor.Karşıyaka maçını Halkapınar'da,Antalya maçını Ege'de oynadılar.
Maçların çoğunuda pazar günü oynarlar.
Benim 9unda Ankara deplasmanım var.Pazar olursa yetişirim maça.
Dışarıdan gelecek olan arkadaşlar olursa yardımcı olmaya çalışırız.
 
Bilet temini konusunda sıkıntı olacağını sanmam, geçen sezon 3 liraydı öğrenci gişeden alıp girmiştim.Okuldan sonra doğru salona cuma günü.:)
 

Üst