TBL 25. Hafta | Galatasaray MP 92 - 81 Beşiktaş Milangaz

Tarih: 2 Nisan 2012 Pazartesi
Saat: 20.00
Yer: Abdi İpekçi Spor Salonu
Yayın: LİGTV3

İlk maçı, deplasmanda 73-65 kaybetmiştik. Rakibimiz bu hafta Banvit'e yenildi. Aramızda 2 puanlık bir fark var. Kazanıp yolumuza daha emin bir şekilde devam etmeliyiz.

Başarılar diliyoruz takımımıza.

Geri kalan maçlarda dünkü maçı da sayarsak 7/7 yapacağımızı düşünüyorum. Beşiktaş maçın sonunu getirmekte zorlanacak yine muhtemelen. Oyun temposunu düşürmeden işlerini hemen bitirip yolumuza devam etmeliyiz. Çarşamba'dan beri devam edecek basketbol şöleninin Cumartesi ayağını oluşturacak. Uzun süre sonra ben de salonda olacağım muhtemelen.

Bu maç benim için çok önemli belkide geriye kalan maçlar içinde en önemlisi diyebilirim.Bunun nedeni lig de koyduk mu molası alan Ergin ataman ve kupada 11 sayıdan verdiğimiz maç umarım intikamımızı acı bir şekilde alırız .Beşiktaş son maçında Banvit karsısında kendi sahasında ful tribünler önünde 61 sayıda kalmış arroyo sakatlandıktan sonra hücümlar resmen bire birlere dönmüş durumda çok ciddi bir oyun kurucu sorunları var.Bu arada besiktaş da Serhat çetin de oynamıyacak yerli oyuncu rotasyonları çok kötü durumda ben bu maçı rahat bir şekilde alacağımızı düsünüyorum takımımızada güveniyorum.

Hem ilk maçta hem de kupa maçında verdiğimiz avanslar yeter BJK Milangaz'a. Vurup geçelim üstlerinden, böylelikle seslerini kesip otursunlar köşelerine.

Maç saat 15:00 veya daha geride bir saat olarak değişebilir. 19:00'da Orduspor maçı var.

Yeni transferimizin de bu maçta oynama olasılığını düşünürsek kendi seyircimiz önünde favori olarak çıkacağımız bir maç. Yine de eksikleri olsa da BJK o kadar kolay bir rtakım değil onalrı küçümsemenin cezasının son 2 maçta çektik. Umarım bu sefer EL kontsantrasyonu oluşturur maçı alırız.

günaydın arkadaşlar,

basketbol ve futbol adına çok önemli haftalara giriyoruz. ancak bjk maçı saat17 de olması kötü olmuş. umarım saat daha erkene alınır. yoksa taraftar ikiye bölünmek zırunda kalcak :(:(

Biletler satışa çıktı mı? Tükenir mi acaba? Allah'ıını seven iki bilet alsın bana, unutuyorum her seferinde, yetişemiyorum..

Abdi İpekçi sadece Cumartesi günü boş Cumartesi 19da futbol maçımız var+17de bildiğiniz üzere premir lig maçları var murat murathanoğlunun dedigi üzere '' premier league çok dekoder sattıran bir lig'' olduğu için o saatte olmaz. 15'e gelince 15:30dada 3 tane süperlig maçları var onlarında yayınlanması zorunlu. Yani Cumartesi günü bizim maçımız 13 veya 13:30'da oynanmak zorunda kalırsak kimse şaşırmasın....

Cumartesi günü 13'ü kabul etmeyince hafta sonu dolu oldugundan maç Pazartesi 20'ye alındı....

Maçtan önce mola konusuna değinmek istiyordum.Tutku abi yazacaklarımı yazmış zaten.Dün geceden beri hepimiz çok sinirliyiz.Kirli spor dünyasında tepki göstereceğimiz çok şey,nefret duyacağımız çokça kişi ve kurum var.Ergin Ataman bu kişilerden olabilir ama listenin sonlarında yer almalı.Parkede rakibimizin coachuyken antipatik bir çehreye büründüğü doğrudur.Kendisine tepki göstereceksek sebebi bu olmalı.
Öfkeyi doğru odağa yöneltmekte,tepki göstermeden önce haklı olup olmadığımızı düşünmekte fayda var.Aksi halde ciddiye alınmamaya başlarız ki Gsbasket en önemli misyonundan uzaklaşmış olur.

Maçtan önce mola konusuna değinmek istiyordum.Tutku abi yazacaklarımı yazmış zaten.Dün geceden beri hepimiz çok sinirliyiz.Kirli spor dünyasında tepki göstereceğimiz çok şey,nefret duyacağımız çokça kişi ve kurum var.Ergin Ataman bu kişilerden olabilir ama listenin sonlarında yer almalı.Parkede rakibimizin coachuyken antipatik bir çehreye büründüğü doğrudur.Kendisine tepki göstereceksek sebebi bu olmalı.
Öfkeyi doğru odağa yöneltmekte,tepki göstermeden önce haklı olup olmadığımızı düşünmekte fayda var.Aksi halde ciddiye alınmamaya başlarız ki Gsbasket en önemli misyonundan uzaklaşmış olur.

Ergin Ataman hocanın camiamıza yanlış bir hareketine ben şahit olmadım , hatta GS lı diye biliyorum. Fenerlilerin haz etmediği Ataman'ı protesto yersiz olur kanaatindeyim