Re: Galatasaray-Beykoz 30.03.2008/14.00(1 ytl)
Ben bilet bulmustum R bloktan saat 4-5 civarı ama ailem sağolsun gidemiyorum
:roll: 
Ben bilet bulmustum R bloktan saat 4-5 civarı ama ailem sağolsun gidemiyorum
pahalı olsa niye pahalı ? ucuz olsa niye ucuz ?Semih TİYANŞAN' Alıntı:bi milyona maç mı olur yaa?millet 5 10 tane alıyo belki arklar da gelir diye...
tamam tugay sende haklısın , hatta eyüp bey yalancı :shock: töbe töbe yaTugay Aktepe' Alıntı:Dün gece forumda sadece V blok kaldığını söylediler..
Ancak bugün gittim ve M bloktan 6 tane bilet aldım..
Arkadaş da R bloktan biletini almış..
Bilet bitti muhabbeti yüzünden bugün biletix'e uğramayacaktım..
Lütfen renktaşlar kimseyi yanıltmayalım.O söylediğiniz ''özür dileriz''' içerikli mesaj bir hata mesajı.
Fülker-Galatasaray maçı biletlerinin ilk çıktığı saatte aynı mesaj vardı..Ve biletler daha sonra satılmaya başlandı..
Onur Yavuz' Alıntı:Biletler bitti mi bilmiyorum ama bildiğim bir gerçek var o da; Maslak´a gelen kişi salona rahatlıkla girer.
Arda EZER' Alıntı:[quote="Onur Yavuz":1rvtkkgu]Biletler bitti mi bilmiyorum ama bildiğim bir gerçek var o da; Maslak´a gelen kişi salona rahatlıkla girer.
tamam tugay sende haklısın , hatta eyüp bey yalancı :shock: töbe töbe ya[/quote:3st1pr51]Ahmet Akay' Alıntı:[quote="Tugay Aktepe":3st1pr51]Dün gece forumda sadece V blok kaldığını söylediler..
Ancak bugün gittim ve M bloktan 6 tane bilet aldım..
Arkadaş da R bloktan biletini almış..
Bilet bitti muhabbeti yüzünden bugün biletix'e uğramayacaktım..
Lütfen renktaşlar kimseyi yanıltmayalım.O söylediğiniz ''özür dileriz''' içerikli mesaj bir hata mesajı.
Fülker-Galatasaray maçı biletlerinin ilk çıktığı saatte aynı mesaj vardı..Ve biletler daha sonra satılmaya başlandı..
Gökce Başaran' Alıntı:[quote="Arda EZER":1fhu6tax][quote="Onur Yavuz":1fhu6tax]Biletler bitti mi bilmiyorum ama bildiğim bir gerçek var o da; Maslak´a gelen kişi salona rahatlıkla girer.
Gelse benden kombineyi isterdi abi.Arda EZER' Alıntı:[quote="Gökce Başaran":3ph95ytg][quote="Arda EZER":3ph95ytg]
Yoksa sen de mi geliyorsun![]()
Kaan bey selam!KAAN KILINÇ' Alıntı:Arkadaşlar merhaba,
Artık bende yazmaya başlıyorum, inanmıcaksınız ama maçın biletleri gerçekten bitti , az önce Biletix ile görüştüm, dün gece saat 23:00 itibariyle bütün biletler bitmiş, inanılmaz bir atmosfer olacak, ama maalesef benim biletim yok, eşimle birlikte gelecektim, acaba sami Yen deki gibi dışarda 1 ytl lik bileti 5-10 ytl ye falan satan bulabilirmiyiz, yarın gerçekten içerde olmak istiyoruz, yardımcı olacak arkadaş var mı bu konuda acaba ?
teşekkürler
Ben 5-6 arakdaşımla gelecem bide kapıda kalırsak diye sordum çünkü bizim ev salona baya bir uzak adamalarıda maça ben çağırdım şimdi onlarada ayıp olmasın diye sordum !Eyüp YILDIZ' Alıntı:Bazıları saçmalamış malesef![]()
![]()
Ben biletler bitti dedim ama maça gelmeyinmi dedim????
Aksine gelin herkes girer dedim, sadece V blok kaldı dediğimde ise sonra 5 blok birden satışa çıktı bende şaşırdım klübü arayıp sorduğumda salon gişesini ayrılan biletleride satmaya başladık dediler.
Şimdi bilet var diyen arkadaşlar herhangi bir biletix gişesinden bilet alıp gelsinlerde görelim diyorum!!!!
Önemli not: Bilet alamayan arkadaşlar salona muhakkak gelsinler dışarda kalmazlar!