OYAK RENAULT-GALATASARAY CAFE CROWN
12.04.2009 15:00
Bursa ATATÜRK Spor Salonu
12.04.2009 15:00
Bursa ATATÜRK Spor Salonu
3. ihtimali söylermisin bana...?Erman Korkmaz' Alıntı:Bu maci kesin aliriz demeye bin sahit ister.3 ihtimalli mac.Sezon ortasindaki birliktelik butunluk olsaydi favori biz olurduk ama artik durumlar,sartlar farkli..3 ihtimalli mac..Kazanmayi daha cok isteyen takim goruntusunu son haftalar Oyak Renault bize karsi daha iyi veriyor.
3. ihtimali söylermisin bana...?[/quote:19b0rmx4]Eren Aydın' Alıntı:[quote="Erman Korkmaz":19b0rmx4]Bu maci kesin aliriz demeye bin sahit ister.3 ihtimalli mac.Sezon ortasindaki birliktelik butunluk olsaydi favori biz olurduk ama artik durumlar,sartlar farkli..3 ihtimalli mac..Kazanmayi daha cok isteyen takim goruntusunu son haftalar Oyak Renault bize karsi daha iyi veriyor.
3. ihtimali söylermisin bana...?[/quote:1x6rlm4w]Eren Aydın' Alıntı:[quote="Erman Korkmaz":1x6rlm4w]Bu maci kesin aliriz demeye bin sahit ister.3 ihtimalli mac.Sezon ortasindaki birliktelik butunluk olsaydi favori biz olurduk ama artik durumlar,sartlar farkli..3 ihtimalli mac..Kazanmayi daha cok isteyen takim goruntusunu son haftalar Oyak Renault bize karsi daha iyi veriyor.
Maç mı seçiyoruz?Okan DAMGACI' Alıntı:bu mac fb ulker yada telekom macı olsa kazanırdık derdim ama malesef yeniliriz ne yazıkki oyuncularımız mac seciyor
Yunus skora bakma o iki efes macı basa bas gecti telekom macındada takımın yarısından fazlası sakattı fenere 16 sayı fark attık Bjk bana gore buyuk mac degil cunku sampiyonluk yarısının içinde degilleryunustaylan' Alıntı:Maç mı seçiyoruz?Okan DAMGACI' Alıntı:bu mac fb ulker yada telekom macı olsa kazanırdık derdim ama malesef yeniliriz ne yazıkki oyuncularımız mac seciyor
Efes(2),Telekom,fb ve Bjk(yabancısız takıma karşı) maçlarından sadece fb'yi yenebildik.Anlamadım bu nasıl maç seçmek? Hangi maçları kazanacağız biz?
hosleyyunustaylan' Alıntı:Efes ile oynadığımız ilk maçta maça çok iyi başlamıştık.Ardından Cüneyt faul problemine girdi.Sonra adamlar bizle 2.yarı dalga geçti!
fb'ye 16 sayı fark attık.O maçların havası başka geçiyor!
Telekom maçında ise eksikler Atkins ve Milojevicti yanlış hatırlamıyorsam.Burda en önemli eksik Atkins olarak gözüküyordu.Çünkü yine tek Guard Cüneyt'in eline kalmıştık. O 2 oyuncu olsaydı yine kazanamazdık.(Zizic ile de yollar ayrılmıştı.)
Bjk maçı Play Off için çok önemli bir maçtı.(büyük bir ihtimal ilk turda onlarla karşılaşacağız)Büyük bir maçtı.Adamların yabancıları sahada olmamasına rağmen yine kazanamadık!
Anlayacağın rakiplerinde sakat oyuncuları var.Ama adamlar bunun bilincine vararak güçlü kadrolar kuruyorlar!Malesef bizim kadro rakiplere göre dar ve zayıf olduğu için,sakatlar bizi derinden etkiliyor!
efesle fbnin yerli rotasyonu bizden iyi ama lutfen telekomun yerli rotasyonu bizden iyi deme tutku veya serkan olmadıgı zaman inanılmaz sorun yasıyorlaryunustaylan' Alıntı:Yazdığımı iyi okumamışsın galiba.Rakiplerimize göre(efes,fb,telekom) kadromuz zayıf kalıyor!!! 1-2 tane sakataımız oldumu şaşırıyoruz! İstiyorsan bir yerli rotasyonunun da karşıtaştırmasını yap!( ama asıl rakiplerimize göre lütfen
Eren bu saglık ekibiyle sakatlıklarda her bransta 1 numarayızEren Aydın' Alıntı:Yunus hiç bir rakibizimin bizim kadar sakatı olmadı. Büyük ihtimalle olmayacakda.
Orası öyle...Eren Aydın' Alıntı:Yunus hiç bir rakibizimin bizim kadar sakatı olmadı. Büyük ihtimalle olmayacakda.