Re: TBL 26.Hafta | Oyak Renault - Galatasaray
inancla oynarsak bu mac bizimdir
inancla oynarsak bu mac bizimdir
Osman ağzından birkerede kazanıcaz lafı çıksınOsman Aydın' Alıntı:Takım çok dengesiz,ben bu maçtan yenilgi ile ayrılacağımızı düşünüyorum.
Osman ne derse desin bu maç bizim .mehmettuncer' Alıntı:Osman ağzından birkerede kazanıcaz lafı çıksınOsman Aydın' Alıntı:Takım çok dengesiz,ben bu maçtan yenilgi ile ayrılacağımızı düşünüyorum.
Ali Bozgeyik' Alıntı:[quote="recep coşkun":1514zl8x]12 NİSAN oyak reno-GALATASARAY basketbol...
Bu maçtada takımımızın yanında ve destekçisi olacagız.
Maç için toplu gidiş olmayacaktır, herkes ferdi gelecektir, maça deplasman üsulu gelıyoruz(atkı forma vb. acıkta olmayacak içimizde yada poset içinde)
Maç saati 15:00'dır...
Biletleri çıkış saati tahminimize göre 13:00 gibi olacaktır...Bilet icreti 5 Liradır...Biletlerde misafir, ev sahibi farkı yoktur...
13:30 dan itibaren kapalı önünde yerimizi alacağız...
Recep Coşkun
Liseli Aslanlar bursA sorumlusu
evet 15 de skytürkteSamet Kandemir' Alıntı:maç skytürk'te demi arkadaşlar?
yav senin sölemene gerek yok biz biliyoruz zaten öyle düşündüğünü [/quote:gzi1svln]Veysel Kaya' Alıntı:[quote="Osman Aydın":gzi1svln]Takım çok dengesiz,ben bu maçtan yenilgi ile ayrılacağımızı düşünüyorum.
kesinlikle katılıyorum ya deplasmanda 9yıldır kazanamıyormuşuz yaBerkan Karadurmuş' Alıntı:Rakipte Evren Buker' i de dikkatli izlemeliyiz. Seneye yerli rotasyonumuzda olması gereken bir oyuncu bana göre.
Takıma gelince bu defa sunulan fırsatları geri tepmeyeceklerdir. Gerekeni yapıp, maçı alacağız.