TBL 27.Hafta | Fenerbahçe Ülker 83 - 80 Galatasaray CC

Recep Ankarali-Mehmet Keseratar-Murat Biricik uclusunu istiyorum. Ersan Kartal'i da ekleyin hatta. Gozlemci de olmayiversin canim ne gerek var.

Gerceklestirin bunu!
 
Yine mi Bamya ?
[video=youtube;8lH1pM23StQ]http://www.youtube.com/watch?v=8lH1pM23StQ[/video]

O bazı şeylerin değişme zamanı gelecek. İkea'da döşeriz gerekirse.
 
İçimden geçen bişi var. Bu maçta hakem GS lehine fahiş hakem hataları yapacak ve sonra FB'lilere TBF'ye savunma yapmak içni bahane çıkacak diye düşünüyorum. Başkan keşke (olsa başımızda) çıkıp maç öncesi bir açıklama yapsa "bu maçta da böyle şeyler yaparak affettirmeye çalışmayın kendinizi, üste çıkmaya çalışmayın. Adil oyun istiyoruz " dese.

Çünkü TBF hala açıklama yapmadı. Alttan haber pompalıyorlar. Neymiş hakemin kız kardeşi doğum yapacakmış da ondan maçtan affını istemiş :)) Yahu bir hakem'in Türkiye'de yönetebileceği en büyük maça çağrılıyorsun kız kardeşin doğuracak diye gitmiyorsun ha öylemi aslanım? Bu ülkede basın olsa o kadının hangi gün saat kaçta doğurduğunu öğrenir 9 sütundan verirdi. Senin gittiğin gün koç keseceğim Turgay Demirel. Burdan adıyorum bunu...
 
Avea'nın bir servisi vardı. İlk çıktığı zamanlar bedavaydı ne diyecek arardı millet. Söylediklerimi tekrar edin deyip ortamdan kaçırmak için böyle saçma sapan bahaneler sayardı. Bunlarda onu aramış resmen dalga geçiyorlar. Yetmiyor şunları atayıp bir daha dalga geçiyorlar. Yetmeyecek, Çarşamba verecekleri kararlarla falan bir daha yapacaklar...
 
Bu maçta da kupa maçında olduğu gibi ekstra sayılar bulacaklarını düşünüyorum. Lavrinovic o maçta kritik sayılar atmıştı bu maçta ise Tomas yapabilir bunu dikkat etmek gerek. Zor bir maça çıkacağız, özellikle kısalarımızın hakemlerin de etkisini düşündüğümüzde savunmadaki sertliğe dikkat etmeleri gerekecek. Biliyoruz ki zırt,pırt faul düdüğü çalacaklardır. Uzunlar da ise bu maçta Luksaya ayrı bir güvenim var nedense, Ermalin de sayılarına çok ihtiyaç duyacağız. Caner yine önemli rol üstlenecektir savunmada ama yine faullere dikkat..
Umarım Jerry de bu maçta dümdüz potaya koşmaz keza orası Oyak Renaultun yol geçen hanı olmayacaktır, takımı bir defa güzel oyantsın başka birşey istemiyoruz..
 
Benim bu maçta en güvendiğim isimler Haluk Yıldırım-Preston Shumpert-Tutku Açık ve Luksa Andric .Maalesef takımın geri kalanı baskı ve sertlik arttığında maç kafa kafaya geldiğinde soğukkanlı olmaktan oldukça uzaklar.Özellikle Josh Shipp'in büyük maçlarda ki hali ile baskısız maçlardaki hali arasında 180 derece fark var.

Eşleşmeler de önemli.Radoslav Rancik son Fenerbahçe maçında Lavrinovic'in başına verildiğinde Lavrinovic felaket geçirdiği sezonun en iyi maçını oynamıştı[21 dakikada 18 sayı 6 rebound].Umarım bu sefer sertlikte parkeden silinmez ve savunmada ayakta kalır.
 
Geçen maç Saras ve Kinsey oynamamıştı.Bu maçtada oynamazlarsa kazanırız.1'i oynarsa kafa kafaya gider sonuç muamma.İkiside oynarsa kaybederiz.
2'si oynamazlarsa kısıtlı kadroyla hakem anca dengeye getirebilir ama hakemide yenebiliriz.
2'si de oynarsa hakemlerle alıp götürürler zaten.

Maçı izlemicem.Zaten o gün dönecektim.Otobüs biletini de maç saatine denk gelicek şekilde aldım.Heyecanlı değilim.Ne zaman heyecan tavan yapsa hakemler ters etki yaratıyorlar Fener maçlarında.Bakalım kader kısmet bu sefer.

Son olarakta bu sefer kaybedersek üzülmicem.Zaten 2.yiz Efes'in 1 maç kaybetmesini beklicez. F.Ülker,Beşiktaş maçlarından birinde muhtemel. F.Ülker Efes'ten kaçmak için kaybedebilir Beşiktaş maçından daha fazla ümitliyim.Kazanırsakta şayet Efes'inde F.Ülker'i yenmesiyle lider olacağız gibi bir his var içimde.Efes,F.Ülkeri yendikten sonra Beşiktaş'ı yenip 3.olur mu orasını bilemedim işte.Her haliyle ilginç bir maç olacak :)

İnşaallah seneye yerli kadrosu korunup yabancı kalitesi artırılırda bu hesap kitap işlerinden kurtuluruz :)
 
Erşan Kartal tercihiyle Turgay Demirel ve federasyon, "Biz kimseyi umursamıyoruz, hangi takımı istersek o takıma maçı kazandırırız" demiş.

Şimdiden tebrik edelim Fb Ülker'i.
 
Saras ve Kinsey sakatmış hala..Fener yöneticisi demiş..Tabi bunların sakat dediği bir günde iyieşiyor ama ne kadar doğru bilinmez..Bu ikili olmazsa rotasyonda sıkıntı yaşarlar...
 

Üst