TBL 27.Hafta | Fenerbahçe Ülker 83 - 80 Galatasaray CC

Engin-Tomas-Kinsey-Mirsad-Vidmar sakatlardan çok güzel ilk beş çıkıyor. :)

Marko Tomas'da yoksa biz bu maçı kolay kazanırız.
 
Eğer Tomas oynamazsa kesin kazanırız diye düşünüyorum. Umarım oynamaz kendisi. Kinsey ve Tomas'ın ikisi birden olmazsa savunmada ciddi kan kaybederler..
 
Maçta aleyhimize hakem hataları olacağını sanmıyorum son olan kadın maçlarında yeterince tepkimizi aldılar bunun üstüne daha da ileri gidemezler. Hakem ortada yönetecektir. Kim daha iyise alacaktır maçı.
 
Tomas'ta yoksa hakemler çok abartmadığı sürece kazanırız.Bir zahmette kazanalım.Şu kadar eksik takımı da yenemiceksek şampiyonluk hayali kurmayalım.Deplasmanda da bir büyük maç galibiyeti şart takım için.
 
Tomas yoksa şayet Ömer Onan ve Roko Ukice dikkat etmek gerek.
Dikkat etmemiz gerekenler Ömer,Ukic,Preldzic(bizim maçlarda çok ekstra oynuyor.)Oğuz
Umarım iyi savunma yapar ve kazanırız.Ama fenerbahçe kulübüne belli olmaz bir anda Toması sahada görebiliriz.
 
Arkadaşlar bunların her maç öncesi yaptıkları şey yok şu sakat bu sakat yalan dolan bence ikiside oynayacak sözde konsantrasyonu bozmaya çalışıyolar boşverin ya .
 
Adımız Galatasaray , formamız sarı kırmızı , umudu olmayan açsın gözlerini baksın bunlara , hala umutları yoksa ne içiyorsa bi daha içmesin. Bu sene seve seve...
 
Maçın başlamasına 20 dakika var ve salon bomboş. Biz hafta içi olmasına rağmen neredeyse bir saat önce doldurmuştuk. Giremeden dönenlerde cabasıydı. Bir kere daha gurur duydum takımımla.
 

Üst