Re: TBL | 27. Hafta Galatasaray - Beşiktaş
Graves ile Baxter birbirleriyle eşleşmiyecekler.
Graves ile Baxter birbirleriyle eşleşmiyecekler.
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Bu maçta salonu doldurup maçı kazanacağız!
MÜSAİT OLUPTA MAÇA GELMEYEN FENERLİ OLSUN![]()
![]()
Emre Doğan' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":gc5l016v]Bu maçta salonu doldurup maçı kazanacağız!
![]()
biletleri aldım geliyorum önemli bir maç gerçkten sınavlarım olmasına rağmen büte kalsam ne olur ki bu maç daha önemliEyüp YILDIZ' Alıntı:Bu maçta salonu doldurup maçı kazanacağız!
![]()
Emre Doğan' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":1horhr4p]Bu maçta salonu doldurup maçı kazanacağız!
MÜSAİT OLUPTA MAÇA GELMEYEN FENERLİ OLSUN
İkna olmadımMehmet Yıldırım' Alıntı:Ya Eyüp Abi benim ailem gitmeme izin vermiyor.Yol uzun maç çıkışı geç saatte olur felan diye göndermiyorlar ben Fenerli olmam değil mi
![]()
eyüp abimi kızdırmayın karışmaz gerisine ona göreEyüp YILDIZ' Alıntı:Adamı deli etmeyin herkes maça gelecek![]()
![]()
![]()
Kerem SEÇER' Alıntı:Bu maçta galip gelemezsek basketbol maçlarında görmediğimiz bir tepkiyle karşı karşıya gelebiliriz. Takım bunun bilincinde olmalı.
Kerem SEÇER' Alıntı:
Ne tehdidi yahu. O konuda senle boy ölçüşemem abi![]()
Niye değişmiş maçın saati abi? Gerekçe neymiş?Halil İbrahim' Alıntı:maç saati ileri alınmış
fenerasyonun pardon federasyonun bildirdiği saat değişmiş
maç 19.00 da
yanılgıya düşmeyelim
Niye değişmiş maçın saati abi? Gerekçe neymiş?[/quote:3w0g12yj]Hakan Avci' Alıntı:[quote="Halil İbrahim":3w0g12yj]maç saati ileri alınmış
fenerasyonun pardon federasyonun bildirdiği saat değişmiş
maç 19.00 da
yanılgıya düşmeyelim