Re: TBL | 27. Hafta Galatasaray - Beşiktaş
Graves ile Baxter birbirleriyle eşleşmiyecekler.
Graves ile Baxter birbirleriyle eşleşmiyecekler.
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Bu maçta salonu doldurup maçı kazanacağız!
MÜSAİT OLUPTA MAÇA GELMEYEN FENERLİ OLSUN
Emre Doğan' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":gc5l016v]Bu maçta salonu doldurup maçı kazanacağız!
biletleri aldım geliyorum önemli bir maç gerçkten sınavlarım olmasına rağmen büte kalsam ne olur ki bu maç daha önemliEyüp YILDIZ' Alıntı:Bu maçta salonu doldurup maçı kazanacağız!
Emre Doğan' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":1horhr4p]Bu maçta salonu doldurup maçı kazanacağız!
İkna olmadımMehmet Yıldırım' Alıntı:Ya Eyüp Abi benim ailem gitmeme izin vermiyor .Yol uzun maç çıkışı geç saatte olur felan diye göndermiyorlar ben Fenerli olmam değil mi
eyüp abimi kızdırmayın karışmaz gerisine ona göreEyüp YILDIZ' Alıntı:Adamı deli etmeyin herkes maça gelecek
Kerem SEÇER' Alıntı:Bu maçta galip gelemezsek basketbol maçlarında görmediğimiz bir tepkiyle karşı karşıya gelebiliriz. Takım bunun bilincinde olmalı.
Kerem SEÇER' Alıntı:
Ne tehdidi yahu. O konuda senle boy ölçüşemem abi
Niye değişmiş maçın saati abi? Gerekçe neymiş?Halil İbrahim' Alıntı:maç saati ileri alınmış
fenerasyonun pardon federasyonun bildirdiği saat değişmiş
maç 19.00 da
yanılgıya düşmeyelim
Niye değişmiş maçın saati abi? Gerekçe neymiş?[/quote:3w0g12yj]Hakan Avci' Alıntı:[quote="Halil İbrahim":3w0g12yj]maç saati ileri alınmış
fenerasyonun pardon federasyonun bildirdiği saat değişmiş
maç 19.00 da
yanılgıya düşmeyelim