TBL 27. Hafta | Galatasaray MP 84 - 72 Fenerbahçe Ülker

11 Nisan Çarşamba
Saat 19.30

Abdi İpekçi SS

Maç biletleri bitmiştir.

Oktay Mahmuti:
"Derbiyi kazanmak istediğim kadar salonda bir olay çıkmamasını da istiyorum. Taraftarlarımızdan, Euroleague’deki atmosferi bize yaşatmalarını diliyorum. Geçen derbide olanları ben unuttum. Çünkü bu işin rengi yok. Bu her yerde böyle maalesef. Sporumuzu ileri taşımak istiyorsak, artık bu olayların olmaması lazım. Salonlar savaş alanı değil, oyuncular da savaşmaya çıkmıyor o sahaya. Taraftarımızdan küfür etmeden, sahaya bir şey atmadan bizi desteklemelerini istiyorum.”

Hoca yine farkını ortaya koymuş
Maça gelirsek fenerin o atmosferden çıkabileceğini düşünmüyorum. Uzun yıllar sonra ilk defa kadro kalitesi olarak onlardan aşağıda değiliz hatta bence kadro kalitesi olarak üstünüz. Kolay olmayacak ama kazanacağız.

bu maçı şikecilerin tek kazanma ihtimali var. O da imkansız. Azize çıkıcak metristen,hakemi bulup tehdit edecek ancak o şekilde bizi yenebilir bunlar.Başka 2. seçenek yok..

bunları yendikten sonra 3.şansları bitiyor % 100. fakat şöyle bir durum var. Acaba diyorum ligi lider bitirmesek 2.mi bitirsek? Banvit'in % 90 3.olacağımı varsayarsak şayet..Hani yarı final efes-fb(bjk) gs-banvit olsun. zaten efes finale yükselse bile deplasmanda 10 maç yapsak 8'inin alırız. Şimdi lider olupta fener veya beşiktaşa karşı efor harcamayalım..Şu son 1-2 hafta kala Banvit eğer 3.luğu garantilerse 2.olmakta bence mantıklı olur. 1.olupta hem fener hem efes ile uğraşmayalım yarı final ve sonrasında.. 2.olup Banvit gibi kolay bir takımı 3-0 ile en kötü geçip finale gücümüzü saklayalım derim.

Banvit Efes'i geçer 2.bile bitirir ligi fikstürü çok kolay 2li averajda da üstünlüğü var Efes'e karşı, hem Fener hem Beşiktaş'ı zor yener Efes bu fikstürle. He oldu da böyle beyin fırtınası yaptın o mesajın yeri niye Gs-Fb başlığı onu çözemedim. Bu maçı eze eze yenecez ve ligi de lider bitirecez inşallah.

Ben diyorum ki feneri yenelim..adamlar 4. veya 5. liği garantilesinler.. 1-4 2-3 te yarı finalde banvitle eşleşmenin yollarını arayalım yorulmamak adına yari finalde.

Bu maçta umarım Oktay hocamız son 10 saniye kala 15 sayı civarı fark ile öndeyken mola alır..Spahija gel bekliyoruz seni..İlk maçta Lucas Gordon'un kaçırdığı son atıştan sonra Oktay hocaya aklınca laf soktuğun için..Senin istifa maçın olacak bu..yanmaya kariyerini bitirmeye geliyorsun İpekçiye..Bu forumu okuyan fenerli basketbolcu varsa iyi okuyun..yandınız hepiniz.Çıkışınız yok.

Yarı finalde yorulmayalım diye finaldeki saha avantajını mı kaybedelim? Geçen sene Olin maçında çok konuşmuştuk. Bizim takım böyle işlere girmez, girmemeli. Bu forumda da böyle ifadeler kullanılmasın lütfen.

Bence fb maçı bandırma kırmızı maçından,bir tofaş maçından daha rahat olacaktır.. Maçın son periyodunda fark 20'lere çıktığında Savoviç,Göksenin bolca süreler almalı.. Bu arada iddiacılara tavsiyem ev,araba,toprak,altın neyiniz varsa basın Galatasaray'a..

Bence öyle abartılı kesin yeneriz çok rahat geçecek vs gibi atıp tutmaya rakibi küçümsemeye gerek yok. Biz Galatasaray olarak rakibe saygı duyar ve çıkıp aslanlar gibi mücadele ederiz sadece.

Ben fenere asla ve asla saygı duymam şahsen..şikeci takımın,tarihi yüz kızartıcı hareketlerle dolu utanç takımın neresine saygı duyulur? küme düşseler en büyük isteğim 2.lige hatta amatör lige klübün kapısına kilit vursunlar gerekirse. aziz metriste yattıkça her günüm bir başka keyifli geçiyor..umarım savcılarda kendisini ömür boyu hapse mahkum eder.
Fenerbahçe'nin o tarafına kimse saygı duymuyor zaten.Elif hanım basketbol anlamında rakibe saygı duymaktan bahsetmiş.Adamlara göre önde olsak da özel durumlar haricinde kimse ağır favori olmaz derbide.
Derbi öncesi odaklanma,gerginlik iyidir hem.Maçın ismine saygı gösterirsek galibiyet gelir.

fener-panathinaikos maçını panathinaikoslu seyircilerle yürek yüreğe birlikte izleyen fener düşmanı birisi olaraktan fenerin ne halt yediği umrumda değil..acıların çocukları ne de olsalar..Abdi İpekçi zehir zemberek olacak onlara..Spahija şimdiden evi boşaltsın uçak biletini alsın Splite.

Ne provakatif adamsın kardeşim?Burayı Antu kafalı bi forummu zannettin?

Emir'i standartinin altinda tutarsak rahat kazaniriz .. Önemli olan saha avantajidir bu da lig birinciliğinden gecer

emir'in standardı nedir?? 20sayı 10 asist falan mı??

ne emir sever bir forumuz gözlerime inanamıyorum...milli takım performansına falan deginenler oldu...milli takımda üstüste 5 top kullanıp 4ünü daglara taşlara yollayıp 5.sinde panyalı üçlük atmak mı marifet veyahut inanarak arzulayarak oynamak??gerçi o milli takımın da yıldızı ancak emir olurdu o ayrı mevzu...

EL maçlarını da izledim efendinin,bu kadar bencilce oynayan bu kadar istatistik odaklı oynayan bir adam daha yok o fenerde..basketbol IQ'su 0'ın altında olan gist dahi daha takım için oynuyor emire nazaran...

emir ve maç hakkında küçük yorumda bulunmak istiyorum.

Emir'i bu seneki performansı ve milli takım performansı ile kötülemek doğru olmaz(bencildi çok top attı vs..) birinde orhun ene diğerinde spahija gibi takıma hiç bir şey katmayan 2 hoca ile çalıştı. bu hocaların takımında sistem diye bir şey yok. o yüzden emir nerde ne yapacağını bilmeden oynuyor. Sonuçta çok potansiyelli, herhangi bir maç 15-20 sayı 10 asist 7 ribaunt ile oynayabilir. onu oyuna sokmamak önemli olacak. sonuçta diğer oyuncuların ne kadar katkı verdiği az çok belli emirin belli olmuyor.

maça gelince, tek rakibimiz kendimiz olacak. çok uzun zamandır (5-6 yıldır) fb'ye, hatta ülkere karşı (daha önceki dönemlerde) hiç bu kadar favori çıkmamıştık. c.başkanlığında favoriydik ama bu kadar değildi. O yüzden bizim için de ilk olacak. Rehabete kapılmamamız gerekiyor. tek anahtar bu olacak bizim açımızdan. hücümda savunmada zaten belli bir sistemde oynuyoruz.

Fülker seyircisi nerden nerelere gelmiş maç yorumlarında şu maçı kazanalımda bütün maçlarımızı kaybedelim demeye başlamışlar onlar bu noktaya geldiyse biz çook büyük işler başarmışız demektir koca bi sponsor desteği ile yıllardır uluslararası areneda birşey yapamadıktan sonra tamamen eridiklerinin en büyük göstergesi çoooook geriye gidiyorlar çoook:) bizde çooookk olmaya başladık sanırım:)

emir ve maç hakkında küçük yorumda bulunmak istiyorum.

Emir'i bu seneki performansı ve milli takım performansı ile kötülemek doğru olmaz(bencildi çok top attı vs..) birinde orhun ene diğerinde spahija gibi takıma hiç bir şey katmayan 2 hoca ile çalıştı. bu hocaların takımında sistem diye bir şey yok. o yüzden emir nerde ne yapacağını bilmeden oynuyor. Sonuçta çok potansiyelli, herhangi bir maç 15-20 sayı 10 asist 7 ribaunt ile oynayabilir. onu oyuna sokmamak önemli olacak. sonuçta diğer oyuncuların ne kadar katkı verdiği az çok belli emirin belli olmuyor.

maça gelince, tek rakibimiz kendimiz olacak. çok uzun zamandır (5-6 yıldır) fb'ye, hatta ülkere karşı (daha önceki dönemlerde) hiç bu kadar favori çıkmamıştık. c.başkanlığında favoriydik ama bu kadar değildi. O yüzden bizim için de ilk olacak. Rehabete kapılmamamız gerekiyor. tek anahtar bu olacak bizim açımızdan. hücümda savunmada zaten belli bir sistemde oynuyoruz.

spahija konusuna katılıyorum ama orhun ene konusunda bir noktada ayrılıyorum zira milli takım performansı hayal kırıklıgı olsa da banvitle güzel işler yapıyor ve kesinlikle bahsettiginiz gibi kimin ne yapacagını bilmedigi bir kaos basketbolu oynatmıyor banvite..

marko tomas sanırım olmayacak maçta ki ülker arenadaki karşılaşmada çok kritik iki tane 3lük sokup maçın seyrini degiştirmişti...

4 yıl önce derdik Mrsic sokamasın,Mirsad sokamasın da öyle kazanırız diye.Bırakalım artık bunları...

Kadro olarak olmasada oyun olarak çok üstünüz onlara karşı.Full Abdi İpekçi'de bu Fenerbahçe'ye yenilmemiz büyük süpriz olur bence...

4 yıl önce derdik Mrsic sokamasın,Mirsad sokamasın da öyle kazanırız diye.Bırakalım artık bunları...

Kadro olarak olmasada oyun olarak çok üstünüz onlara karşı.Full Abdi İpekçi'de bu Fenerbahçe'ye yenilmemiz büyük süpriz olur bence...

ülker arenadaki maçta da oyun olarak üstündük son 3 dakikaya 10sayı önde girmiştik ama noldu tomas gitti en kritik yerde 2 üçlük soktu maçın seyri degişti...unutmayalım oyun üstünlügü degil sayı üstünlügü maç kazandırıyor bunu beşiktaş maçında da çok net gördük...