TBL 28. Hafta | Galatasaray CC 81 - 73 Beşiktaş Cola Turka

Ben de maçtan yeni geldim. Çok iyi taraftar vardı. Ama daha fazla olabilirdi. Şamil her maç bu kadar bağırıyorsan normal hayatında konuşmuyorsun sanırım :) "Federasyon İstifa!" dedik diye anons geldi. Adamlar küfür kıyamet bir anons olmuyor. Olin'i de yendik mi final'deyiz diyebiliriz artık bence :)
 
Ben t-shirt göremedim; sadece deri görüyorum abi :) Espri yapıyorum tabiki; yoksa biliyorum t-shirt ile gittiğini.

Bu sene kızların kupa yarı finalinde; fener maçında aynı şekilde t-shirt değiştirmem gerekti; herkes ayaktaydı çömeldim aralarına çaktırmadan iki dakikada hallettim :) Objektiflerden korunmak istiyorsanız uygulayın :)
 
Yok benim derdim objektifler değil ben arada çıkarırım Tshirt'ü maçlarda ama afişe olmak hoşuma gitmiyor bakmayın sıcak durduğuma ben çok utangaç biriyimdir Fotoğraf koyulunca utanıyorum ya bildiğiniz. Salon benim mahremim ya orada rahat davranıyorum ama dediğin gibi teknoloji işte :)

Bağdat abla aslında bi ortama ısınana kadar çok konuşkan biri değilimdir sessizimdir ama salonlarda tabiri caizse folloş olduk :) yıllardır. Bu takım her türlü desteğin en güzelini hakediyor bende elimden geldiğince dilim döndüğünce desteğimi veriyorum bireysel olarak. Orada güzel bi ortamımız var gelen bırakamıyor, herkesi de bekleriz.
 
Adnan Polat Kadın Basketbol Takımımızın şampiyonluğu göz göre göre çalındıktan sonra, geç de olsa bazı açıklamalar yapmıştı. Samimiyse çıkıp iki kelam eder verilen bu demokratik tepkiye karşı takınılan tavır için. Ha o günlerde adaylık konusunda net bir karar vermemiştim, şirin görünmek için bu açıklamaları yaptım, şimdi ise aday değilim dolayısıyla tepki vermeme gerek yok diyorsa...

Kupalar kazansak da kaybetsek de fikrimiz değişmeyecek; "Turgay Demirel İstifa!"

Orada güzel bi ortamımız var gelen bırakamıyor, herkesi de bekleriz.

O 900 km´lik yolun kahrını takım için mi çekiyoruz, takım bahane...
 
Valla ben çorluda oturuyorum ama her seferinde sektirmeden işi,gücü,dershaneyi,evi asıp onca yolu gelip gidiyorum bayan erkek maçı ayırmadan.. Şuana kadar da keyifle döndük hep çok şükür.. Canımızı sıkan olaylar olmuyor mu tabiki fazlasıyla oluyor ama hem bayan hem erkek takımımızın arma için bu onurlu mücadelesini gördükçe her defasında daha bir gurur duyuyorum takımımla. O yüzden istanbulda olup da maça gitme imkanı varken dahi gitmeyen taraftarı anlayışla karşılayamam.. Gidin efendim :)
 
Ben de mesala rüya mıydı acaba vs dedim sabah kalkınca, elimde fotoğraf olmasa inanamıyacaktım yani daha. Belki öyle bir şey olmuştur Utku'ya da. Ordaydın ama Utku aynı rüyayı görmüş olamayız :D
 
Çok zor bir maç olacağını düşünüyorum açıkçası,söylendiği kibi kolay olmayacaktır muhtemelen.Özellikle dış savunmamızın çok iyi oması gerekir.Günlerinde olurlarsa çok zor bir maç geçecektir bizim adımıza.Oglivy ve Likholitov'a özellikle dikkat etmemiz gerekir.

Rancikve Evren form grafikleri arttı.Bu iki oyuncumuz umarım bu maçta da aynı performansları gösterirler son iki maçta olduğu gibi.Özellikle Ermal,Shipp ve Shumpert'ın günlerinde olması lazım,kötü maç gerçirmemeleri gerekiyor aksi takdirde işimiz daha da zorlaşır.

Ama ben ne olursa olsun geçen haftaki oyunumuzdan sonra bu takımın isterse yenemeyeceği takım olmadığını düşünüyorum.

Oktay Hoca'ya ve oyuncularına güvenimiz sonsuz,İnşallah kazanacağız...



Ermal,Shipp ve Shumpert'ın günlerinde olmaı gerekiyor demiştim,gerçekten müthiş bir maç çıkardılar 3üde..42 sayı 20ribaunt ve 5 asistlik bir performans gösterdiler,ellerine kollarına sağlık..

Özellikle Ermal çok iyi oynadı hücumda,Shipp ise ribauntlarda müthiş katkı verdi. Ama Shipp ve Shumpert hala geçen sene ki skorerlik düzeyinde değiller bence,dahi iyi olmaları gerektiğini düşünüyorum.Şut yüzdeleri baya bir düşüktü maçta,Shipp 2/9 ile oynarken Shumpert 5/12 ile şut attı.Ama inşallah ply-offlarda bildiğimiiz Shipp ve Shumpert'ı göreceğiz,eminim.

Maçın yıldızı bence kritik dakikalarda attığı sayılarla,bu takım için ne kadar önemli olduğunu göteren Caner'dir.Böyle performans kise beklemiyordu ondan ama elki de en kritik yerde ahneye çıktı.Gelecek sene de mutlaka kadro da tutulmalı.

Oktay Hoca müthiş bir güven veriyor saha kenarında,hakemler resmen korkuyor ondan,Ceyhun Hoca'ya da keşke bu konua ders verse..

Güzel bir maçtı,kazandık.Şimdi çok zor ir mücadele bizi bekliyor ama farketmez Olin bize rakip olamaz !!!
 

Üst