TBL 28. Hafta | Galatasaray CC 81 - 73 Beşiktaş Cola Turka

Tebrikler Galatasarayım.. Zor maçtı almayı başardık. Ancak böyle zorlu maçlarda ribaunt sıkıntısı ve alan savunmasında dış şut yüzdemizin düşmesi sorunu hala devam ediyor.
Caner Mükemmeldi böyle üzerine koyarak devam eder umarım
 
caner diyorum başka şey demiyorum adam müthiş oynadı resmen.ermal de çok iyidi.oktay hoca kenardan maçı kötü yönetti bugün bence. 3.periyot ermali çok bekletti fark kapandı son periyot zorlu geçti ondan. andric inanılmaz kötü oynadı bugün 4 faul 2 sayı ama 2 sayı onun mu halukun mu çözemedim. tutku da çok gerekszi 3lükler denedi. tutku oynatmaya çalışsa daha iyi olur takımı zorlama 3lükler yerine
 
Ben daha rahat kazanacağımızı düşünüyordum ama 3. periyod normal olarak yüzdemiz biraz düştü. Caner gerçekten çok büyük katkı verdi bugün.Formsuz oyuncularımız yavaş yavaş ısınıyor Rancik ve Evren'den sonra. Jerry de yanlış hatırlamıyorsam 5 asist yaptı. Bugün ikili oyunları iyi savundukları için Luksa'yı fazla etkili kullanamadık ama orada da Ermal ağırlığını koydu.
 
Maçtan dönüşte trende pankartı açan arkadaşlardan biriyle karşılaştım.. 9 kişiyi almışlar polis arabasına ve 5000 lira cezayla 6 yıl hapisle tehdit etmişler.. araya külüpten birileri girmeseymiş karakola götürüleceklerimiş, tutanakla bırakmışlar..

yazacak birşey, söyleyecek söz bulamıyorum..
adam değilsiniz..
 
istifa demek küfür mü oluyor nasıl bir ülkede yaşıyoruz ya. tüm özgürlükler alınmış elimizden kimse eleştiriye açık değil.yazıklar olsun
 
Küfürsüz ve haklı protestomuzu engellemeye çalışmanın mantığı nedir acaba ? Anlaşılan o ki bu Demirel federasyonu gitmeden bize rahat yok.Taraftar maça protestolarla agresif başladı ama 3. periyot biraz düştü yinede bu sezon gördüğüm en iyi taraftar performanslarından biriydi kesinlikle.Takım bazen duraklıyabiliyor ancak savunmayla ağırlığını koyuyor maça.Play-offlar öncesi bu tür galibiyetler çok iyi gelecek takıma.Sırada olin var.Ermalin dediği gibi taraftar takımı bu şekilde desteklediği(takip ettiği) zaman yenemeyeceğimiz takım yok !
 
Caferağa'da Işıl'a koro halinde küfür eden topluluğa uyarı bile yapılmazken, İpekçi'de "Turgay Demirel istifa" diye bağırılınca anons yapıldı.. Helal olsun gerçekten...

Maç hakkında fazla birşey yazmayacağım. Ermal ve Caner fark yaratan oyuncular oldu, özellikle Caner'e ayrın parantez açmak lazım. Son bir hedef maç kaldı, Olin'e koymak. Başarılar Aslanlar
 
Bu arada pankart harika olmuş ancak bu tepkiler bu maçla sınırlı kalmasın! Şampiyonluğumuz geri gelmeyecek ama dik duruşumuz devam edecek her zaman !
 

Ekli dosyalar

  • 222809_168751073183596_146595108732526_361694_7087546_n.jpg
    222809_168751073183596_146595108732526_361694_7087546_n.jpg
    65.7 KB · Görüntüleme: 55
Daha medenice nasıl tepki verilebilir ki.Ne küfür var ne şiddet var hangi hak,hukukla o pankartı indiriyorlar.Herkes sussun,hatta alkışlayalım ne güzel hakkımızı yediniz diye.Bir daha ki seçimde bu adama yöneticilerimiz oy verirse yazıklar olsun.
 
küfür yok anons var. adam iyice diktatör olmuş.
maça gelince shumpertın bu kadar kötü oynadığı bir günde kazanmak çok önemliydi. canerin çabaları sayesinde.
 
vallahi bravo diyorum başka birşey demiyorum,bu arada ilk baştaki tezhüratlardan sonra görevliler istifa tezahüratı yapmayın diye amigoları uyardı ve ultraslan tezahüratı kesti ama gsbasket susmadı,maçın sonunda dahi tezahüratı devam ettirdi helal olsun. diğer tribünlerde neler yapılıyor gık çıkmıyor kimseden,çarşamba günü bizim takım maç sonu soyunma odasına giderken küfür kıyamet madde yağdı gözümün önünde kimsede çıt yok!
yok öyle yağma bu kulübün,bu taraftarın ve bu takımın hakkını yemeye kalkışanlar böyle bulur karşılığını.

merhaba Türkiye,ileri demokrasiye hoşgeldin!
 
''Birileri hakemlere bağlamış bel, steps yapmadan oyna Turgay Demirel''


Bir de neymiş burası Real Madrid tribünü değilmiş. :D :D

He bir tane daha var "Elleri kaldırmakla olmuyormuş " :D
 
Demokratik istifa söylemimizi kimse engeleyemez. Ayrıca Caferağa da bizim bayan takımına koro halinde edilen küfre anons yaptırmayıp buna yaptırıyorsan ortada büyük bir yanlış vardır.
Kulübümüzden bu konuda resmi bir açıklama bekliyoruz.
 

Üst