TBL 28. Hafta | Galatasaray CC 81 - 73 Beşiktaş Cola Turka

Ne maç sonucu, ne başka bir şey. Bugün olanların adı skandaldır. Bunun karşılığında ne olacak çok merak ediyorum, sessiz kalmayacak birilerine o kadar ihtiyacımız var ki. Dünya'nın herhangi bir yerinde, istifa tezahüratına anons yaptırılmamıştır, hakaret içermeyen pankart toplatılmamıştır ve bu pankartı açan kişilere tehdit edilmemiştir. Bugün olanların hesabı sorulmalıdır, kim tarafından olursa olsun. ''Bir şeyler'' bu kadar kolay olmamalı..
 
Helal olsun önce teknik ekip ve oyunculara; daha sonra müthiş bir atmosfer oluşturan taraftara. Islık, tezahürat vs zaman zaman o kadar güçlü geldi ki annem kıs şunun sesini diye azarladı 2-3 kere. :D

Ermal ve Caner bugün galibiyeti getiren oyuncular oldu. Bir diğer ilginç olay ise Tutku'nun Jerry; Jerry'nin Tutku rolüne geçmesi. :) Tutku bu maç asist değil de atan ve özellikle 2. yarı pota döven bir halde oldu. Jerry ise attığı 7 sayının yanında takımı yönlendirmesi, Ermal'i çok iyi beslemesi ve yaptığı 5 asist ile Tutku'nun yerine geçti. :)
 
Birilerinin istifa etmesini istemek de suç artık bu ülkede.

Anons yaptırmak bu kadar kolay mıydı? Öyleyse Caferağa'yı 8265 kere boşaltmaları gerekirken neden tek anonsla geçiştirdiler? Renklerini bu kadar belli etmesinler, artık gerçekten yeter.

Galatasaray taraftarı da belki bir ilke imza attı bugün, protesto için herkese teşekkür ediyorum kendi adıma, pankart da gayet başarılıydı. Vera'da bu maça davet ettiğimiz Kadın Takımımız oyuncuları da yine maça geldi, kendilerine sahip çıkıldığını görünce mutlu olmuşlardır eminim.

Caner'e sözüm yok, helal olsun, ilk 2 üçlüğünü hiç tereddüt etmeden attı, Alan Savunması tercihinden vazgeçirdi rakibi, maç geldi.

Ergin Ataman da yine bazı açıklamalar yapmış da kazandık diye sussak olmaz, biz de memnun değiliz maçın hakemlerinden, ne olacak şimdi?

Oktay Mahmuti'ye ise sadece saygı duyuyorum, molalarda onu dinlemek ayrı bir zevk :)
 
Sebo Reis'e de bir kez daha geçmiş olsun diyelim...
Anjiyo olmuş ya da olacakmış diye twitter'dan yazmışlar..
Anons olayı komediydi, ciddi komediydi.. Pankartta emeği geçenlerin ellerine yüreklerine sağlık... İndirenleri de Allah'a havale ediyorum. RadyoSpor'da sevgili Eyup Yıldız da pankarttan ve hakemlerin yaptırdıgı anonsun yanlışlığından bahsetti. Yanındaki Şekip Bey de (cızırtıdan anladığım kadarıyla) Turgay Demirel'e baya bi giydirdi...
 
tebrikler takıma, fakat bu federasyon, hakemleri ve tutumları artı bizim yöneticilerin herşey olup bittikten sonra vızıldaması insanın sıtkını sıyırıyor
 
Radyo sporda Turgay DEMİREL'E giydiren vede bu konuyu açan malesef benim konuşmadığım abim Kaan DURAN dı.O konuşana kadar konu ağza bile alınmamıştı.
 
Tam yazacaktım ben de; Şamil Abi Yenilmez Armada t-shirtleri ile gelin dedi ama kendi uymamış diye :) Bir msn toplantısında salonlar mahremimiz demiştin Şamil Abi ama kahrolsun hızla gelişen teknoloji. Artık mahrem değil :p
 
Pazartesi günü olmasına ragmen salona gelip takımı destekleyen 6000 'in üzerindeki Arma sevdalılarını ayakta alkışlıyorum!

İşte taraftar bu hem bayanların çalınan şampiyonluguna tepkimizi hep birlikte verdik.hem takımımızın her anında destekledik.

Potanın aslanlarından önce Türkiyede salonda destekte Galatasaray taraftarı Şampiyon olmuştur!

Dün efes karşısında takımlarını yalnız bırakanlara selam olsun..Büyük salon sizin neyınıze,size caferaga yeterde artar bile!
 
Radyo sporda Turgay DEMİREL'E giydiren vede bu konuyu açan malesef benim konuşmadığım abim Kaan DURAN dı.O konuşana kadar konu ağza bile alınmamıştı.
Evet konuyu o açtı tabii ki de. Ama daha tarafsız bir göz olarak Şekip'in de sonradan yardırması vardı sanki. Abiniz Kaan Duran'a da teşekkürü borç bilirim tabii ki de ;)
 
Bu arada ben de salonda birkaç kez üstümü değiştirmiştim.. Hep korktuğum şey senin başına gelmiş Şamil, ne diyeyim geçmiş olsun :)
O fotoyu orada kim görecek diye düşünmeye çalış en azından :p
 
Bu arada Lig ikinciliğini neredeyse garantiledik. Haftaya olin'e yenilsek bile (ki ihtimali yok) Son hafta Antalya ile oynayacağız. İşin garip yanı Beşiktaş da 6.lığa düştü bu mağlubiyetle. Böylelikle büyük ihtimalle Banvit ile oynayacaklar çeyrek finalde. Ben Banvit'i eleyeceklerini düşünüyorum Beşiktaş'ın. Gerçi seriye 1-0 geriden başlayacaklar ama Banvitten daha iyi durumdalar. Banvit'i elemeleri durumunda ise bizim Olin'i elememiz durumunda bizimö ile karşılaşacaklar ve seriye 1-0 geride başlayacaklar. FB-Efes olası yarı finaline göre daha rahat edeceğimiz bir maç olacak kuşkusuz.

Beşiktaş'da bizim gönül veridğimiz çok oyuncu vardı. Bu yüzden pek olumsuz bağıramadım onlara. Tribünde öyleydi. Hİç kuşkusuz Ergin ataman yerine hangi koç o hareketleri yapsa tribün çok daha fazla tepki verirdi. Seviyoruz Ergin Hocayı. Umarım onunda yolu açık olur Beşiktaş ile iyi işlere imza atar. Ligde onun gibi duruşu olan hocalara ihtiyacımız var bize bu anlamda her zaman yararı olur. Beşiktaş bugün Cevher'i pek kullanamadı faul probleminden dolayı. Bizde ise Caner'in extra katkısı dışında zaten daha maç öncesi Ermal'in hırsı kendini belli ediyordu. Maça da bu hırsını yansıttı ve Caner'e rağmen maçın adamı oldu benim için. Tüm takımı tebrik ediyorum. Maç içnide kopmlarını aza indirmelerini istiyorum. Her maç illa ki 5-6 dakika yokları oynuyor takım. Play off bu hataları kaldırmaz bunun farkında olmaları lazım.

Bu arada Bench Arkasında olan herkesin duyduğu Oktay hocanın Evren'e verdiği savunma dersi çok hoştu. İlk GS basket basketbol karşılaşmasında sahada olmayı planlıyorum kendine güvenen arkadaşları beklerim :)))
 
Şamil bu pozundan sonra sana deneme çekimi yapmaya karar verdim bakalım kamera karşısında da bu kadar rahat soyunacakmısın :)))
 
Sansüre hayır :)
Şamil abi t-shirtle gelmişti.. ama tabi her maç olduğu gibi yaptı totemini yine.. :)

tekrar ve tekrar gelenlerin yüreklerine sağlık..
 

Üst