Re: GALATASARAY-Beşiktaş (Canlı) 36-47
Misafir 0 17 Nis 2010 #185 Re: GALATASARAY-Beşiktaş (Canlı) Farkı baya azaldı. Alacağız gibi geliyor bana.
Enes Kömürcü 0 17 Nis 2010 #187 Re: GALATASARAY-Beşiktaş (Canlı) 39-47 İlk yarı ... Bitmedi maç daha !
Uğur Güven 1 17 Nis 2010 #192 Re: GALATASARAY-Beşiktaş (Canlı) Taraftarınla birlikte savaş bu olsa gerek helal olsun. Darius Babaya sevgiler..
Re: GALATASARAY-Beşiktaş (Canlı) Taraftarınla birlikte savaş bu olsa gerek helal olsun. Darius Babaya sevgiler..
C Can Altay 0 17 Nis 2010 #193 Re: GALATASARAY-Beşiktaş (Canlı) Aşağı mahalleden salladı Darius Çok iyi oldu bu. Engin ile Fedhov dışında Beşiktaş pek hücum oynamıyor. Onları da iyice durdurmamız lazım artık. İkinci periyot skoru 21-11.
Re: GALATASARAY-Beşiktaş (Canlı) Aşağı mahalleden salladı Darius Çok iyi oldu bu. Engin ile Fedhov dışında Beşiktaş pek hücum oynamıyor. Onları da iyice durdurmamız lazım artık. İkinci periyot skoru 21-11.
Can Akan 0 17 Nis 2010 #194 Re: GALATASARAY-Beşiktaş (Canlı) washingtonun neden bu kadar oynamak istediği anlaşılmıştır heralde
M Murat Pektezel 0 17 Nis 2010 #195 Re: GALATASARAY-Beşiktaş (Canlı) Darius washinton 17 sayı 2 ribaunt 1 asist aslanım benim.
Burak Ceyhan 0 17 Nis 2010 #196 Re: GALATASARAY-Beşiktaş (Canlı) Bu maçı alırız,stres yapmaya gerek yok ,) Çarşının katili yapmayın biziiiiiii, ölmeden mezara koyarız siziiii.... D.Washington helalliksin ben adamım... Senin ölü halin yeter be. KOPUYORUZ!
Re: GALATASARAY-Beşiktaş (Canlı) Bu maçı alırız,stres yapmaya gerek yok ,) Çarşının katili yapmayın biziiiiiii, ölmeden mezara koyarız siziiii.... D.Washington helalliksin ben adamım... Senin ölü halin yeter be. KOPUYORUZ!
E Erdal Can İçelli Misafir 17 Nis 2010 #197 Re: GALATASARAY-Beşiktaş (Canlı) Maçın anahtarı; savunma + Wash
G Guest Misafir 17 Nis 2010 #199 Re: GALATASARAY-Beşiktaş (Canlı) 2.periyotun son 4 dakikasında sayı yemedik.