Re: GALATASARAY-Beşiktaş (Canlı) nereye kadar böyle atacaksın bjk, 2. çeyrek dengeliycez...
Y Yusuf Aslan 0 17 Nis 2010 #161 Re: GALATASARAY-Beşiktaş (Canlı) nereye kadar böyle atacaksın bjk, 2. çeyrek dengeliycez...
E Emre Karakaplan 0 17 Nis 2010 #162 Re: GALATASARAY-Beşiktaş (Canlı) Hakemler berbat sokaktan toplamışlar bunları Jasa'nın turnikesi girecekken çeliyor. Fatih süper bi blok yapıyor direk faul.
Re: GALATASARAY-Beşiktaş (Canlı) Hakemler berbat sokaktan toplamışlar bunları Jasa'nın turnikesi girecekken çeliyor. Fatih süper bi blok yapıyor direk faul.
T Tayfun Dursun 0 17 Nis 2010 #163 Re: GALATASARAY-Beşiktaş (Canlı) adamlar iyi oynuyor ayrı, ama pek ballılar... zora soktuk her şeyi. dönebilecek miyiz bakalım.
Re: GALATASARAY-Beşiktaş (Canlı) adamlar iyi oynuyor ayrı, ama pek ballılar... zora soktuk her şeyi. dönebilecek miyiz bakalım.
Mertcan Dönmez 0 17 Nis 2010 #168 Re: GALATASARAY-Beşiktaş (Canlı) Bu maçı alırsa D-wash alır yoksa işimiz çok zor.
S Sayit Aslan 0 17 Nis 2010 #169 Re: GALATASARAY-Beşiktaş (Canlı) yavaş yavaş kıpırdanıyoruz.Bu sıralar bir seri yakalayabiliriz.Haydi cimbom.
Re: GALATASARAY-Beşiktaş (Canlı) yavaş yavaş kıpırdanıyoruz.Bu sıralar bir seri yakalayabiliriz.Haydi cimbom.
S Sayit Aslan 0 17 Nis 2010 #174 Re: GALATASARAY-Beşiktaş (Canlı) can a bak yha.takıma zarar.Beşiktaş da herkes yıldız kesildi
C Can Altay 0 17 Nis 2010 #175 Re: GALATASARAY-Beşiktaş (Canlı) Adamlarda Fletcher bile el üstü üçlük sokuyor, Can daha boş üçlüğü sokamıyor. Muratcan da hayatının savunmasını yapıyor.
Re: GALATASARAY-Beşiktaş (Canlı) Adamlarda Fletcher bile el üstü üçlük sokuyor, Can daha boş üçlüğü sokamıyor. Muratcan da hayatının savunmasını yapıyor.
M Murat Pektezel 0 17 Nis 2010 #176 Re: GALATASARAY-Beşiktaş (Canlı) Sayit Aslan' Alıntı: can a bak yha.takıma zarar.Beşiktaş da herkes yıldız kesildi Genişletmek için tıkla ... 1 numara ve 5 numa günümüz basketbolunda cok önemli bir yeri var. Ben can akını hiç çözemedim
Re: GALATASARAY-Beşiktaş (Canlı) Sayit Aslan' Alıntı: can a bak yha.takıma zarar.Beşiktaş da herkes yıldız kesildi Genişletmek için tıkla ... 1 numara ve 5 numa günümüz basketbolunda cok önemli bir yeri var. Ben can akını hiç çözemedim
Ö Özenç Ekmel Ulus 0 17 Nis 2010 #179 Re: GALATASARAY-Beşiktaş (Canlı) Gereksiz heyecan yapıp taktik düzen dışında oynadığımız için fark var.Sakin olup içeriye indirsek topu savunma sertliğiyl beraber olayı bitireceğiz...
Re: GALATASARAY-Beşiktaş (Canlı) Gereksiz heyecan yapıp taktik düzen dışında oynadığımız için fark var.Sakin olup içeriye indirsek topu savunma sertliğiyl beraber olayı bitireceğiz...