TBL 28. Hafta | Galatasaray CC 95 - 84 Beşiktaş Cola Turka

Re: GALATASARAY-Beşiktaş (Canlı)

Darius'un 2 numarada nasıl etkili olduğunu da böylece görmüş oluyoruz.

Hakemler özellikle ilk çeyrekte çok net iki pozisyonda bize karşı karar verdiler ve belki 4 sayıdan olduk. (2 onların serbest atışı + 2 Jasaitis'in serbest atışı + Fatih'in o smaca yaptığı bloktan sonra gelecek olan momentum)

Bu Brad Newley kontratını fesh etmemiş miydi? Nasıl oynayabiliyor bugün?
 
Re: GALATASARAY-Beşiktaş (Canlı)

Darius Washington.

Bu adamı anlata anlata bitiremem.

İnşallah kalırsın..
 
Re: GALATASARAY-Beşiktaş (Canlı)

engin atsür hayatının oyununu oynuyor. muratcan hayatında yapmadığı kadar blok yaptı, yabancı uzunları da hayatında atmadığı kadar sayı attı. merak etmeyin döner bu maç. (fletcher'ın el üstü üçlüğünü söylemiyorum bile:) )
 
Re: GALATASARAY-Beşiktaş (Canlı)

Şu anda Darius ve Jasa dışında toparlanma durumumuz yok aslında. Wilkinson, Evren ve Rancik de toparlanırsa o zaman alabiliriz maçı. Yoksa hocamız mecburen rotasyona gitmek isteyecek ve Can, Caner, Murat ve Fatih (yani sayı potansiyeli az oyuncularımız) daha fazla oyunda kalacak. Sadece diğer oyuncuların savunması ve Darius-Jasa ikilisiyle maçı alamayız. Beşiktaş nasıl götüremediyse Engin ve Fedor ile biz de götüremeyiz. Bu yüzden ilk beşimizin diğer üçlüsünün daha fazla sorumluluk alması gerekiyor.

Beşiktaş'ta ise Engin'in bir an oyundan çıkması dengeleri bozdu. Onlarda da Cevher bugün çok kötü. Biz nasıl üçlüden katkı bekliyorsak onlar da Cevher'den bekliyor. İnşallah olduğu gibi kalır.
 
Re: GALATASARAY-Beşiktaş (Canlı)

53-50 top onlarda...

55-52
 

Üst