TBL 28. Hafta | Mersin BŞB 106 - 99 Galatasaray MP

87-87 ilk uzatma sonucu...maçı seyredemiyorum ama son topta kim faul yaptı çok merak içindeyim...

edit: göksenin yapmış faulü!! şu çocugun oynadıgı basketbolu sevmedigim için yanlı yorum yapmak istemiyorum hücum anlamında olumlu oldugu bir günde ama son topu savunmak yerine faul almasını da anlayamıyorum!

göksenin yaptı son topta faulu 10 saniyelik hucüm süremiz kaldı lucas son atışı kaçırdı yine uzadı 89-87 devam zor olacak ama kazanacağız

gordon 5ledi tekrar göksenin girdi...19 sayı attıgın maçta da en kritik yerde hata yaptın ya daha da sana sözüm yok göksenin...

100-95 lako top taşıdı hücum mersin...sinirliyim...

bitti maç 5. mağlubiyet kişiliksiz şahsiyet yoksunu (can maxim lerin erdal biboların) takımından alınmasına yaralayıcı oldu demekki deplasmanlarda sıkıntılıyız buda ortaya çıktı aliağa yıda yenemezsek 3. oluruz

2 sayi onde iken yapilan foule anlam veremedim bu kadar mi guvensiz savunmamiz maci hediye ettik

çünkü faulü yapan göksenin!! maçı izleme şansım olmadı hücum anlamında iyi bir maç çıkarmış gibi görünüyor ama eger o pozisyonda mahmuti faul istemedigi halde göksenin yaptıysa faulü degil 19, 39 da atsa benim nazarımda aynıdır göksenin...
caner'in sakatlıgı ile yine ilk 5te kendine yer buldu ve yine maça dogrudan etki etti!!
caner'in başlıgında da sordum ama kimse bilmiyor sanırım saglık durumuyla ilgili birşey zira orada da belirttigim gibi gordon-caner-dedo 3lüsünü görmek istiyorum ilk 5te..göksenini degil...

çünkü faulü yapan göksenin!! maçı izleme şansım olmadı hücum anlamında iyi bir maç çıkarmış gibi görünüyor ama eger o pozisyonda mahmuti faul istemedigi halde göksenin yaptıysa faulü degil 19, 39 da atsa benim nazarımda aynıdır göksenin...
caner'in sakatlıgı ile yine ilk 5te kendine yer buldu ve yine maça dogrudan etki etti!!
caner'in başlıgında da sordum ama kimse bilmiyor sanırım saglık durumuyla ilgili birşey zira orada da belirttigim gibi gordon-caner-dedo 3lüsünü görmek istiyorum ilk 5te..göksenini degil...

O faulun yapılmasını Oktay Hoca istedi. Çok bariz bir durumdu yani, zira mola dönüşü top oyuna girer girmez gitti göstere götere faulu yaptı.