Göksenin'in yaptığı faul öncesi molada hocanın bunu istediğini sanmıyorum, faulden sonra hocanın mimikleri, hareketleri bunu gösterdi. Ama Göksenin'in maç boyunca sergilediği iyi performansı da göz ardı etmemek gerek. Ben görünen kısımlar dışında görünmeyenlere değinmek istiyorum aslında.
Mersin takımında bu sene bu kadar antipatik oyuncular olduğunu bilmiyordum. Mutaf, Fenerbahçe kanı taşıdığını net şekilde belli ediyor, bir pozisyonda kendini öyle bir fırlattı ki yere, dirsek yemiş gibi -halbuki hiç bir müdahale yok-. Mutlu desen ayrı bir olay, sürekli tribüne oynamalar, her basketten sonra sürekli bizim tribünü tahrik etmeye çalışmalar. Ömer Onan'ın İpekçi'de basketlerden sonra tribüne küfreder gibi bakmasını Cumartesi günü Mutlu'dan gördük.
Hakem için de bir kaç şey söylemek gerek. Alper Altuğ Köselerli'nin tribüne dalga geçer gibi bakıp gülmesini kimse fark etmemiştir. Birileri Alper Altuğ Köselerli'ye hakemin tribünle konuşmaması gerektiğini hatırlatmalı. Bize dönüp gülerek 'noldu ki' diyememeli.
Takımın Adana hava alanına gelmelerinden salonda maç bitimine kadar iyi ağırladığımızı düşünüyorum. Elimizden gelenleri yapmaya çalıştık, yapamadıysak ta affola.