TBL 29. Hafta | Galatasaray MP 85 - 81 Erdemir

Boyalı alanı daha aktif kullanmamız gerekiyor. Son karşılaşmada uzunlarımız üzerinden fazla hücum yapmadık. Ayrıca son haftalarda konsantrasyon sorunu yaşayan Gordon içinde önemli bir maç olacak. Bu dönemi ne kadar erken atlatırsa bizim için çok daha iyi olacaktır. Takımın ciddi bir konsantrasyonla döneceğini düşünüyorum Erdemir maçına. Derbinin yorgunluğu atılmıştır artık.

Erkek takımımız güçlendikçe ve sorunlar azaldıkça malesef bu takıma olan forumsal ilgi de azalmış durumda. Mahmuti başarısız olsa eminim buralara mesaj yağıyor olurdu. Belki bu maçı kaybedersek canlanır buralar da. Ne de olsa her şey monotonlaşacak kadar garanti değil, yenilirsek liderlik de gidiyor. :)

Furkan adelesinde yırtık sebebiyle bugün yokmuş.Andric büyük maçların hakkını verip bu tarz maçlara pek takılmıyordu,bugün oyunun içinde olması şart.Salonda ortam fena değil.Karşı tribünün alt tarafı dolmuş durumda.
Mutlu Akpınar'dan 4 üçlük yemek kabulüm.5. üçlükten itibaren kendime ve çevreme zarar vermeye başlarım.

Zaten çok ilgi yok diye Canlı Yayın başlığı açmadım. Rahat başladık zaten maça. Birazdan çözülür herhalde Erdemir.

Ya utandım gerçekten. Maça 3000 kişi gelmiş bir 3-4 bin kişide dışarıda kalmış. Çünkü kulüp sadece o kadar bilet basmış:)) Gel de şu şubeyi öv. 8 aydır onu diyorum anlatamıyorum.

Başkası söylese inanmazdım ama İpek abla yazmış Twitter'da. Basketbol şubemiz neden bu şekilde yönetiliyor anlamıyorum. Her türlü olanağa sahibiz halbuki.

37-31 bitti ilk yarı.

İlk yarıda düşük tempoda oynuyoruz.
Tabi play off öncesi vites düşürmek mantıklı ama abartmamak lazım.
İkinci yarıda vitesi biraz artırıp farkı çift hanelere çıkarmamız gerek.
Bu tarz rakipler umutlandıkça yüzdeli sokuyorlar.Mersin maçını hatırlıyoruz Can,Scales,Grundy falan attıkça attılar.

Cevher bir iki dış şut sokabilseydi çift haneleri görürdük.Oyun pek tat vermiyor.Andric-Furkan ikilisini neredeyse hiç kullanamadığımızdan takımın senkronu bozuldu.Savovic güzel işler deniyor ama bir türlü bitiremiyor.

Djedovic fast breakleri bitirse de serbest atışlarda 1/9 oldu yanılmıyorsam,dehşete düşürüyor yüzdesi.4:30 kala 50-42

Djedovic'in serbest atışları 1/7 gözüküyor TBL'de.Çift haneyi bulamadık gitti,52-47.Biraz sıksak fena olmayacak.