TBL 3. Hafta | Banvit 86 - 95 Galatasaray CC

Re: TBL 3.HAFTA | Bandırma Banvit: 86 - Galatasaray: 95

Graves son saniyelerde 4 sayı attı xD En azından avarajımız biraz daha arttı xD

Re: TBL 3.HAFTA | Bandırma Banvit-Galatasaray C.C.

Helal olsun Aslanlarımıza:)Marshalında yerine biri olsa:)Neyse çok önemli bir galibiyet aldık.Ama savunma şart 86 sayı yedik :(Taraftarımız galibiyeti kutluyor bu arada:)

efes maçından daha çok korkuyorum ama kazandık helal olsun gerçekten yönetim artık iyi bir pg bulmanın zamanı gelmedi mi ?

3/3

Cemal Nalga:Aklın başına yeni mi geldi be adam (= Harika katkı yapıyor bu sene.Hep böyle devam.

Strick. dışında ki bütün yabancılarımız iyi idi tebrikler.Yerlilerdende iyi katkı gelince galibiyet kaçınılmaz oldu.

Koca bir GOOD PLAY.

Valla takim takim gibi oynayip maca konsantrasyonunu bozmadikca nazar degmesin biz zor yeniliriz.
3 mactir yuksek yuzde ile oynuyoruz. Bir ara fazla mi disardan salladik dedim ama Dejan ve Nalga 5 faulle oyun disinda kalmasina ragmen maci aldik. Banvit muthis antipatik bir takim, Telekom gibi.
Deplasmanda kazanmak cok kiymetli.

Takimda herkesin birbirine muthis bir yardimlasma bilinci ile yaklastigini gormek fazla tv basindan taraftarin gonul gozunden cosma mi bilemiyorum ama GS basketbolu keyif veriyor.
Gurovic, Cucu'nun eline top geldiginde 3 luk heyecani, Graves'in iceri penetrelerinde ne yapacagini merak etmek, Dejan'in ansizin donup basketleri, Zizic'in sade ve basit oyunu...

Cemal Nalga her mac daha fazla agirligini koyup onemli anlarda onemli hareketler yapiyor.
Gecen macta muthis bir ozguven kazandi. Onun pozitif etkileri.

Efes ve Telekom'u tokatlamamiz lazim esasen bole oyunlarla.

Kutay Çamcı' Alıntı:
[quote="Burak Barut":2pk3dyj0]Banvit - Galatasaray Cafe Crown
Salon: Kara Ali Acar (Bandırma)
Tarih: 31 Ekim 2008 Cuma / Saat: 18.30
Hakemler: Recep Ankaralı, Elif İnci, Altuğ Köselerli

Canlı Yayın
TV: SporMax (Digiturk 78. kanal)
Maç yayını, Ekonomik paketten başlayarak tüm Digiturk abonelerine açık

Kaynak:Galatasaray.org.

Ekonomik paket 9:90 'lık paket değil ama 9.90 2lık paket giriş paketi. Acaba biizm site mi hata yaptı yoksa giriş paketinde açık değil mi ?[/quote:2pk3dyj0]

Benim bi korkum yoktu zaten son 2 sezondor kazanıyorduk Bandırma'da.Ama önemli olan graves'in savunma performansıydı.Gercekten crispin'e nefes aldırmadı.Hücumda 'da penetreleri cok önemli rol oynadı.Cüneyttende harika asistler gördüm ilk defa:)

Sağlam bir ekibe karşı deplasmanda iyi bir galibiyet aldık. Kafa kafaya giden oyunu 3. çeyrekte lehimize çevirdik sonra biraz ipi kaçırınca yanımıza geldiler ama sonunda yine farkı açarak maçı bitirdik. Zizic gerçekten kalitesini belli ediyor. Yapması gerekeni yapıyor. 23 dk. 22 sayı 8 ribaunt ile oynadı. Bunun yanında Gurovic ve Graves de kritik yerlerde katkıyı yaptılar. 16 ve 17 sayıları var. Cücü'nün 13 sayı 6 asisti ve Cemal'in 8 sayı 6 ribaunt ile verdiği katkılar oldukça güzel...
Önümüzde bir Buducnost maçı var. Onda da umarım gereken sonucu alırız...

bu takım süper ya baska bişey demiyorum ama strikland gitsin ya iiiyi bi skorer guard gelsin o zmn çok can yakarız

Maç 86-87 iken art arda alınan hücum ribaundları ve gelen 4 sayı ile maçı kopardık.Cemal ve Hüseyin'i tebrik edelim.MS dışındaki yabancılarımıza laf yok.Gerçekten yine iyi oyun çıkardılar.Banvit'i Bandırma'da yenmek önemli bir şey.Sitedekilere katılıyorum.Sorumluluk almayan şut atmayan kendine güvenmeyen takımın düzenine uymayan bir oyun kurucuyla nereye kadar gidilir?Yerine Avrupa basketbolunu bilen bir oyun kurucu alınmalı.

orda olmayı çok istemiştim ama otobüs bulamadım aktarmalı zor oluyor neyse İstanbul'da izlerim artık

Galatasaray Cafe crown (95): Erdem Türetken 6 (2 ribaun, 2 asist), Marshall Strickland (1 ribaund, 1 asist), Andrija Zizic 22 (8 ribaund, 2 asist), Cüneyt Erden 13 (4 ribaund, 4 asist), Hüseyin Beşok 2 (4 ribaund, 1 asist), Dejan Milojevic 11 (7 ribaund, 1 asist), Milan Gurovic 16 (6 ribaund, 2 asist), Antonio Graves 17 (2 ribaund, 2 asist), Cemal Nalga 8 (6 ribaund)

Hadi eyvallah..

Kutay Çamcı[quote="Burak Barut' Alıntı:
Banvit - Galatasaray Cafe Crown

Canlı Yayın

Ekonomik paket 9:90 'lık paket değil ama 9.90 2lık paket giriş paketi. Acaba biizm site mi hata yaptı yoksa giriş paketinde açık değil mi [/quote]

Sorunuz bana ise herhangi bir bilgim yok sitedeki yazıyı aynen kopyaladım.

Maça gelince tahmin ettiğim gibi oldu, önceki maçlar kadar kolay olmadı.
Cüneyt Kaptan'ı anlamak gerçekten mümkün değil.
Bir bakıyorsun takımı da kendisi gibi şaha kaldırıyor, bir bakıyorsun öyle şutlar atıyor ki herkes kedi gibi kalıyor.Çözümleyemedim.
Bu takıma destek olalım.Murat Hoca maçta çok doğru hamlaler yapıyor gerektiğinde oyuncu değişikleri ve tam yerinde molalar.
Ayrıca Levent Topsakal oyuncularla maçı yaşıyor gibi bir izlenim yaratıyor bende sürekli oyuncularla ilgilenmeler zaman zaman onlara taktik vermeler gibi.
Takımda herşey yolunda tek eksik konsantrasyon bozukluğu.

2 sakat oyuncumuz geri dönsünler biz bu sene şampiyon olabiliriz.

3/3 için teşekkürler aslanlar.Bu galibiyet çok iyi oldu.Gelecek hafta kiminle oynayacağız acaba?

Cüneyt: Lincoln vari asistlerin süperdi.Birde dengesiz şutlar çekmesen tadından yenmez be Kaptan...
Cemal: Antalya ve bu maçta çok iyi idi.Sanırım bu Milli takıma alınması pozitif olarak yansıdı.Artık kendine daha çok güveniyor.
Gurovic:İlk yarı etkili idi 2,yarı Banvit iyi savundu yıldızımızı...
Graves:Banvit savunması tek başına dağıttı tam anlamıyla...
Zizic:Hakemler Zizic'e yapılan hareketlerde faulu zor çalıyorlar anlamış değilim.Maç içinde Zizic'i adam çekti hakem faul vermedi sayı yedik fast break de ...Süperdi yine oyunu çok kritik şutları soktu.
Milo: Double Double bekledim bugün Milo dan ama olmadı.Yine çok iyi idi.
Hüso: Gücünü son 1 dk.ya saklamış gibi idi.1 tip 1 def ribaund 1 blok son 1 dk içinde maçı kazanmamızı sağladı.
Erdem: Yine çok iyi savunma yaptı ve hücumda da katkı yaptı.Performansı sevindirici...
Strickland:Galatasaray kadrosu içindeki yabancılara içerisinde katkı yapamayan tek isim.

TARAFTAR : Süperdi tek kelime ile.Banvitlilerin sesi tv den hiç gelmedi desem yalan olur. :p 12-0 lık seride bir ara canlandılar sadece...BURASI SAMİ YEN BURADAN ÇIKIŞ YOK !!! duydum sanırım maç içerisinde Banvitliler ıslıklarla susturmaya çalıştırdılar.Orada gaza geldim tv başında tezahürata başladım.

Tekrar Teşekkürler Aslanlar.Darısı Buductnos maçına...

Burak Barut' Alıntı:
[quote="Kutay Çamcı[quote="Burak Barut":d0o1xcma]Banvit - Galatasaray Cafe Crown

Canlı Yayın

Ekonomik paket 9:90 'lık paket değil ama 9.90 2lık paket giriş paketi. Acaba biizm site mi hata yaptı yoksa giriş paketinde açık değil mi [/quote:d0o1xcma]

Sorunuz bana ise herhangi bir bilgim yok sitedeki yazıyı aynen kopyaladım.

Maça gelince tahmin ettiğim gibi oldu, önceki maçlar kadar kolay olmadı.
Cüneyt Kaptan'ı anlamak gerçekten mümkün değil.
Bir bakıyorsun takımı da kendisi gibi şaha kaldırıyor, bir bakıyorsun öyle şutlar atıyor ki herkes kedi gibi kalıyor.Çözümleyemedim.
Bu takıma destek olalım.Murat Hoca maçta çok doğru hamlaler yapıyor gerektiğinde oyuncu değişikleri ve tam yerinde molalar.
Ayrıca Levent Topsakal oyuncularla maçı yaşıyor gibi bir izlenim yaratıyor bende sürekli oyuncularla ilgilenmeler zaman zaman onlara taktik vermeler gibi.
Takımda herşey yolunda tek eksik konsantrasyon bozukluğu.

2 sakat oyuncumuz geri dönsünler biz bu sene şampiyon olabiliriz.[/quote]

Sorum bilgisi olan herhangi birine ve benim açımdan önemli eğer giriş paketinde yok ise ekonomik pakete üye olmak gerekecek.Zaten biraz abartıp birkaç yerde yazdım ama birtek siz yanıt verdiniz. Teşekkür ederim.