Re: TBL 3.HAFTA | Bandırma Banvit: 86 - Galatasaray: 95
3/3 için teşekkürler aslanlar.Bu galibiyet çok iyi oldu.Gelecek hafta kiminle oynayacağız acaba?
Cüneyt: Lincoln vari asistlerin süperdi.Birde dengesiz şutlar çekmesen tadından yenmez be Kaptan...
Cemal: Antalya ve bu maçta çok iyi idi.Sanırım bu Milli takıma alınması pozitif olarak yansıdı.Artık kendine daha çok güveniyor.
Gurovic:İlk yarı etkili idi 2,yarı Banvit iyi savundu yıldızımızı...
Graves:Banvit savunması tek başına dağıttı tam anlamıyla...
Zizic:Hakemler Zizic'e yapılan hareketlerde faulu zor çalıyorlar anlamış değilim.Maç içinde Zizic'i adam çekti hakem faul vermedi sayı yedik fast break de ...Süperdi yine oyunu çok kritik şutları soktu.
Milo: Double Double bekledim bugün Milo dan ama olmadı.Yine çok iyi idi.
Hüso: Gücünü son 1 dk.ya saklamış gibi idi.1 tip 1 def ribaund 1 blok son 1 dk içinde maçı kazanmamızı sağladı.
Erdem: Yine çok iyi savunma yaptı ve hücumda da katkı yaptı.Performansı sevindirici...
Strickland:Galatasaray kadrosu içindeki yabancılara içerisinde katkı yapamayan tek isim.
TARAFTAR : Süperdi tek kelime ile.Banvitlilerin sesi tv den hiç gelmedi desem yalan olur.

12-0 lık seride bir ara canlandılar sadece...BURASI SAMİ YEN BURADAN ÇIKIŞ YOK !!! duydum sanırım maç içerisinde Banvitliler ıslıklarla susturmaya çalıştırdılar.Orada gaza geldim tv başında tezahürata başladım.
Tekrar Teşekkürler Aslanlar.Darısı Buductnos maçına...