Skor yayını var mı ?
Alpaslan Koç 0 30 Eki 2011 #42 15-27 Shumpert Bu savunma bizim olamaz 15-29 oldu o kadar basit sayılar yiyoruz ki Shumpert hücum ribaundu ver basket 17-29 Ender 8 saniye kala 19-29
15-27 Shumpert Bu savunma bizim olamaz 15-29 oldu o kadar basit sayılar yiyoruz ki Shumpert hücum ribaundu ver basket 17-29 Ender 8 saniye kala 19-29
M Mehmet Nurullah Karahan 0 30 Eki 2011 #43 bende link istiyorum arkadaşlar bu arada fark iyice açılmış
H Hakan Ala?am 0 30 Eki 2011 #44 Chatman 6 asist,içeriyi zorlayan kısalara karşı savunmamız direk bozuluyor.Bunu Kazan maçındada görmüştük maalesef.
Chatman 6 asist,içeriyi zorlayan kısalara karşı savunmamız direk bozuluyor.Bunu Kazan maçındada görmüştük maalesef.
Alpaslan Koç 0 30 Eki 2011 #47 Shumpert büyüksün.Hem hücumda hem savunmada iyi işler yapıyor fark 6ya indi.
Alpaslan Koç 0 30 Eki 2011 #56 Öne geçtik savunmada vidaları az sıktık.Sadece 8 sayı yedik bu çeyrekte.Sayılarımızın çoğunu fast breaklerle bulduk.
Öne geçtik savunmada vidaları az sıktık.Sadece 8 sayı yedik bu çeyrekte.Sayılarımızın çoğunu fast breaklerle bulduk.
H Halil İbrahim1 0 30 Eki 2011 #58 Link bulabilen oldu mu arkaşlar? Linkleri burdan yazmanın yasak olmasının gerekçesini de biri açıklarsa sevinirim zira ben bilmiyorum...
Link bulabilen oldu mu arkaşlar? Linkleri burdan yazmanın yasak olmasının gerekçesini de biri açıklarsa sevinirim zira ben bilmiyorum...
H Hasan Köse 0 30 Eki 2011 #59 İsteye herkese gönderdim link Halil İbrahim mesaj kutun dolu link gönderdiğim arkadaşlardan biri gönderiverin Halil renkdaşımıza ben çıkıyorum
İsteye herkese gönderdim link Halil İbrahim mesaj kutun dolu link gönderdiğim arkadaşlardan biri gönderiverin Halil renkdaşımıza ben çıkıyorum
A Ayhan Çelebi 0 30 Eki 2011 #60 ya arkadaşlar kimse bi link bulamadı mı ya bi zahmet özelden gönderin biz bulunca elimizden geldiği kadar yardımcı oluyoruz forumdaki arkadaşlarımza
ya arkadaşlar kimse bi link bulamadı mı ya bi zahmet özelden gönderin biz bulunca elimizden geldiği kadar yardımcı oluyoruz forumdaki arkadaşlarımza