TBL 30. Hafta | Aliağa Petkim 83 - 85 Galatasaray MP

Normal sezonu en son 1968-69 sezonunda lider tamamlamışız. 43 yıl sonra liderlik gelecek inşallah.

Bu arada takımın maçı ciddiye alması için taraftarın da salonda olması gerekiyor. İzmir tayfasına bu konuda güveniyorum.

İzmir her zaman ki gibi gerekli desteği takımımıza verecektir.
Çok önemli bir karşılaşma maçı kazandığımızda yıllar sonra normal sezonu lider bitireceğiz ve bütün playoff serilerinde de saha avantajını elde edeceğiz

Bu maç için herkesi bilmem ama ben çok heyecanlanıyorum. 43 yıl sonra ligi lider bitirmek ve onun sonunda gelecek şampiyonluk adına umutlanmak kadar güzel bir şey yok.

Ailem var bu hafta burada abi ya. Normalde bizimkilerle gelinebilecek bir maçtı ama ben müsait değilim malesef. Tüm enerjim Engelsiz Aslanlar maçlarında artık.

Bir maçı denk getiremedik seninle zaten. Aliağa'nın play-offtaki rakibimiz olacağını tahmin ediyorum. Belki o zamana o da olmazsa final serisine kalırsak oradayım :)

Maç için fazlasıyla heyecanlıyım. Dakikaları saymaya başladım artık. Furkan kadroda. Dedovic bugün de maksimum 10 ya da 15 dakika mı oynayacak acaba? Tutku ve Dedovic'i biraz daha fazla kullanmalıyız. İkisi de potaya gidebilen ve pas kanallarını açan oyuncular. 43 yıl sonra liderlik hasretine nokta koyma ve ev sahibi avantajını alabilmek için saldır Yenilmez Armada!