Umarm play-off'a kalamamışızdır.Fenerle eşleşmek yerine saf dışı kalmayı tercih ederim.Bir de orada rezil olmak var
Elendik mi?
8. olduk ve fener'le eşleştik.2 hafta sonra eleniriz.Bizim sayemizde Telekom'da 7.sıradan play-off'a girdi.Beşiktaş'lılar da küfrediyordurYensek 7.olup Efes ile eşleşir ve belki kazanıp eurocup biletini cebe koyardık.Ama şimdi wild card vermezlerse eurochallenge'a ancak gidebiliyoruz.
Arroyo değil Furkan+Arroyo olsa biz bu feneri eleyemezdik.Bu yıl sorun hocadaydı.Ayrıca biz ne zaman deplasmanda bu adamları yendik ki.Sahamızda güzel bir serimiz vardı şimdi onuda kaybedeceğiz büyük ihtimalRezalet hakikaten rezalet. Ama su var. Ergin hoca'nin playofflarda ne yapacagi belli olmaz. Ilk maci orada aldik mi iste o zaman seyredin filmin devamini. Ama alacak ruh , potansiyel var mi... Yok.
Su takimda bir Arroyo olsa feneri eleme sansimiz % 51 derdim ama iste diyemiyoruz. Klubun yasli dedeleri sagolsun.
Ya adaş 3 aydır burada bazı arkadaşlar uçuyor hiç ses seda çıkartmıyorum ama artık şu hayal dünyasından çıkıp gerçekleri görelim diyorum.Sen şimdi Ergin hoca bilerek feneri mi seçti diyorsun.Bu maçı bıraktı diyon da hangi maçı bırakmadık ki bu sezon.Tofaştan tut Telekom maçına kadar sabaha kadar sayarım.Bu maçı adamlar 20 sayı geriden gelip aldılar.Bugün fener sistemi oturtmuş adamlar takır takır oynuyor.Bak bjk'yi madara ettiler.Bizim bunları elememiz imkansızdan da öte gerçekleri kabul etseydik bugün hayal kırıklığı yaşamazdık.Bu yıl bizim için çöp sezonu oldu sağlık olsunMaçı izledim bana göre Ergin Ataman 7 olmak yerine 8 olmayı seçti elenmiyeceğimiz kesinlestikten sonra saldı takımı hiç bir hamle yapmadı son topun Carter ile kullanması bile bunun göstergesi Bana kalırsada en iyi hamleyi yaptı Fener ile hemen final fourdan sonra oynamak gayet mantıklı ( tarihi hezimete uğrama ihtimalleri olduğunu düşünürsek avrupa vitrininde madara olmuş bir Obrodoviç'in kontorlünü kaybetmesine yol açacaktır...Tabi tam terside olabilir mucize yapıp gelirlerse işler değişir ) Final Four yorgunluğu ve üstüne derby stresini kaldıramazlar diye düşünmüs olmalı.
Ya adaş 3 aydır burada bazı arkadaşlar uçuyor hiç ses seda çıkartmıyorum ama artık şu hayal dünyasından çıkıp gerçekleri görelim diyorum.Sen şimdi Ergin hoca bilerek feneri mi seçti diyorsun.Bu maçı bıraktı diyon da hangi maçı bırakmadık ki bu sezon.Tofaştan tut Telekom maçına kadar sabaha kadar sayarım.Bu maçı adamlar 20 sayı geriden gelip aldılar.Bugün fener sistemi oturtmuş adamlar takır takır oynuyor.Bak bjk'yi madara ettiler.Bizim bunları elememiz imkansızdan da öte gerçekleri kabul etseydik bugün hayal kırıklığı yaşamazdık.Bu yıl bizim için çöp sezonu oldu sağlık olsun
Ts macinin sonucu son ana kadar belli olmadi. Eskisehir yenseydi eger Gs-Bjk-Telekom-Trabzon 4lu averajda biz playoff disi kalmiyor muyduk?Adaş inan uçmuyorum...Sakin kafayla bir daha düşün derim Telekom ve Bjk nın yenemeyeceği kesinleşince 8. olmayı garantilemiştik. Fark 19 felandı ondan sonra olan oldu Evet bunun gibi bir kaç maç daha vermiştik önceden ama bu son maçtı diğer maçlardan farklıydı. Eğer Ergin Ataman kazanıp Fb den kaçmak isteseydi maç sonlarında çok agresif olurdu daha önce yaptığı gibi teknik faul alıp takımı ayakta tutardı en önemlisi son topda hiç bir şey çizmedi Carter'a birebire gitti ? Adamlar faul yapmayı denese 2 de 0 atması bile olası bir adam halbuki Carter ? Haksızmıyım Şimdi takımın önünde en az 13-14 gün var. İlk tur 1-1-1 oynanacak yani deplasmanda ilk maçı aldınmı ikinci maç final olur bu sanada avantajlı gelmiyormu ? Diğer yönden bakalım bu rotasyon ile 7. olduk diyelim hadi iki tur atladık finale geldik...Eeee şartlar sence nasıl olacak takım bu kadar diri çıkabilecekmiydi karşılarına ? Neyse ben sadece görüşlerimi yazdım çünkü hala umudum var ama senin görüşünede saygılıyım