AÇıkçası ben salona gelmeyen taraftarı da salondaki taraftarı da anlayamıyorum.
Öncelikle sık sık dediğim gibi GS'ın dar rotasyonu yok. Öyle bir algı yerleşti yoruluyorlar dar rotasyon vs vs vs diye. Onu kafanızdan atın abicim! Nİkolov ve Ege de neden bu kadar az süre alıyor Ergin Hoca anlatsın. Ne oldu bunlar oynarsa yenilir miydik? Yahu takım sabah akşam yeniliyor. Resmen loser takım olduk. Yenilmeye tepki vermiyor. Bakın herhangi bir oyunda (tavla okey basketbol futbol ping pong rugby misket vs) beni 10 kere üstüste yenin (ki yenemezsiniz de) 11. maç olay çıakrırım tepki veririm teknik faul alırım kavga çıakr yani. Tepki veririm bünyem bunu kaldırmaz. Ama bizim takım hahaha hihihi hiç tepki vermiyor taraftar desen ayrı hikaye takım 10 maç kaybetmiş gelen geçen bizi hem de ipekçi'de yeniyor. Bizimkiler de maç sonunda takımı alkışlıyor. Hayır küfür et demiyorum ama bir tepki ver onu yapmıyorsan bari takımı çağırma gidin sotunma odasına bu maçı düşünün ne lan bu!! falan diyin. Takım rahat taraftar rahat hoca rahat yönetim rahat ohhh aslan gibi şube
)
Yahu son maç TED yendi diye ted'e kızan taraftar vardı ahahaha Cevher son anlard a3lük attı diye "Cevher yakıştı mı!!" diye bağırdı biri
)) Yakışacak tabi! Kardeşim ben GS'lıyım! Benim rakiplerim bana en iyi oyunlarını oynayacak. Öyle FBJK tipitipler gibi değilim bize karşı hırslı oynadın diyip eleştirmem. Ama benim takımım da erkek gibi oynayacak Erkek basketbolunu. Vallahi billahi kadın basketbol takımı daha erkek gibi oynuyor maçlarını. Bunu ligş ampiyonu oldukları için demiyorum. Ciddi ciddi tepki verdikleri sert oynadıkları için diyorum.
Şimdi bu kadar laftan sonra diyeceklerime çüş!! diyebilirsiniz ama ben bu takımın final oynayacağını düşünüyorum. Bu sene Efes'İn şampiyon olacağını söylüyorum sezon başından beri. Bİlen bilir. Bu yüzden Play Off'ta FB ile eşleşmek istiyordum. 5. olalım KSK'yı eleriz FB lider olursa onunla oynarız Doğuş lider olursa Efes-FB birbirini yer diyordum. Ama Daha iyisi oldu. FB ile direk eşleştik. Şimdi FB F4'ten döndükten 2 gün sonra bizimle oynayacak. Orda ilk baskını yapıp evimizde işi bitirebiliriz. Ondan sonra da büyük ihtimalle Banvit ile yarıfinal maçı oynarız. Fİnal ise artık Allah kerim ama Efes ağır favori. O gün gelirse bunu ayrıca anlatırım neden böyle.
Ama tabii bu dediklerim kadrodaki oyuncuların normal oyunlarını oynaması durumunda geçerli. GS bozan bir takım. Oyununu boma üzerine kurarsa başarılı oluyor. Ama bunu full konsantrasyon ile yapmalı. Bunun için de seyirci desteği lazım. İddia ediyorum bu sene maçlarımızı 6-7bin seyirci ortalamasıyla oynasaydık GS ligi ilk 3 de bitirirdi. Çünkü takımın en çok istediği şey o motivasyon. Carlos da o taraftar olsaydı gitmezdi. Bu yüzdne bu sezona dair muhasebeyi yaparken taraftarı da hiçunutmayacağım. Bu fotumda bile sabah akşam ahkam kesmesine rağmen Xmaçı öncesi salona nasıl geleceğini öğrenmeye çalışan insanlar gördüm
(
Neyse
motivasyonsuz, -aynı sezonun son 4 ayında olduğu gibi- bir GS olacaksa sahada şimdiden hepsine yazıklar olsun! Sezon bitince de hepsi gitsin GS'dan istemiyorum hiç birini! Ha ben yürek koyarsam arkadan binlerce yürek de benim için yüreğini koyacak diyerek parkeye çıkacaklarsa o evden çıkma izni olmadığından digitürkü olmayıp twitter'dan maçı dinleyen 10 yaşındaki çocuğun yaşadıı heyecanı ağlamalrını hissederek oynarlarsa herşeyinolması mümkün. Aksi halde gitsinler çocuk kandırsınlar.
NOT: Son TED maçında rakip P.Kaya'yı önde baskıya koydu son periyot P.Kaya sadece onu yaptı (ki 7-8 faulü var hakemler sadece 1 -yazıyla bir- faul verdi ona) ve P.Kaya'nın bu önde basmasına karşı GS'da topu getiren Carter oldu
)) ERgin hoca bizimle alay mı ediyor diye düşündüm. Takımın Ender gibiPG'si var olmadı sİnan var ama top sürme olayı bendne hallice olan Carter top getirdi ve haliyle ağır sıçtık
Ergin Hoca benim için ülkenin en iyi coachu! Hiç tartışmam bile bunu. Ama ne verdiği hava ne maçlara inanmışlığı aynı seviyede değil. Oysa ordular komutanın inancıyla doğru orantılı savaşır. Takım loser olmuşsa bunun müsebbibini içerde aramak lazım
Bana bakmayın ben yarın da takımın arksında saldır cimbom derim ama önümdede saldıracak adam yiyen takım görmek isterim son 5 ayda görmesem de