TBL 30. Hafta | Galatasaray 84-88 TED Ankara Kolejliler

Niye Feneri seçsin hoca ben hala anlamadım kusura bakmayın tamam 3 maç seri kısa F4 sonrası hemen falan filan da nasıl onlar bizi İpekçide en dipte olduğumuzda bile yenemiyorsa biz de onları evlerinde yenemiyoruz.

Efes ya da Dacka varken Feneri kimse seçmez bence.

Açıkçası hoca en son karşılaşacağıma en başta karşılaşayım dananın kuyruğu baştan kopsun, birde seyirciyi de maça çekerim dediğini düşünüyorum. Ama çok zor bir kumara girdiğinin farkındadır herhalde. Çünkü bu bir mucize, ha bu mucize gerçekleşirse arkası şampiyonluk demektir. Ama Efes'le eşleşip bir eurolig katılma bileti alma ihtimalini de yok etti bence.

Hoca hiç bir şey düşünmedi. Çok kötü yenildik. Eğer bir şey düşündüyse de sezon ne kadar erken biterse o kadar iyi olur demiştir. 2-3 sezondur gelen yanlış transfer politikası bu hale getirdi takımı.

Bana göre bilerek mi yaptık bilmem ama olabilecek en iyi senaryo gerçekleşti. Geniş rotasyonlu Fb Ülker i bu kadroyla 7 maçlık seride geçmemiz imkansız gibi, bunu ancak Efes ve çok küçük bir ihtimalle de Darüşşafaka gerçekleştirebilir. Gerçekçi olmak gerekirse deplasmandan çıkabilecek bir sürpriz işleri ciddi şekilde değiştirir. En azından Ergin Hoca nın deplasmanlara bakış açısının bu maç değişeceği kesin.

Hemen lambaları karartmayın.
Bu turun 2 maç üzerinden olması en büyük şansımız. iki maç üst konsantrasyon ve atletizmle geçme ihtimalimiz var.
üç maç olsa dördüncü maçta her şekilde kaybederdik bu formla.

Oynanmamış hiç bir maçın peşinen galibi yoktur.