TBL 30. Hafta | Galatasaray CC 100 - 67 Bornova Belediye

Re: Galatasaray'ımız - Bornova Belediye (Canlı)

Hepinizin aldığı para kuruşu kuruşuna helal olsun . Hepinizin ruhuna kurban gönüllerin şampiyonları :( . Gurur duyurorum teşekkürler hepinize :)
 
Re: TBL Son Hafta | GALATASARAY'IMIZ 100 - 67 Bornova Bld.

Aslanlar!..
Maçta takımı yalnız bırakmayan herkesin yüreğine sağlık keşke şu maç playoffa kalma maçı olsaydı.
Söylenecek çok şey var ama kısacası seneye görüşürüz ;)
 
Re: TBL Son Hafta | GALATASARAY'IMIZ 100 - 67 Bornova Bld.

Dipten gelip 9.bitirdik. Kılpayı play-off kaçtı. Hepinize helal olsun ASLAN YÜREKLİLER.
 
Re: TBL Son Hafta | GALATASARAY'IMIZ 100 - 67 Bornova Bld.

Bizim yerimize playoff'a kalan takımı nasıl ezdiğimizi gördük.

Bu sene şerefsizce maç satan takımları gördük.

Benim gönlümde bu Aslanlar şampiyondur.
 
Re: TBL Son Hafta | GALATASARAY'IMIZ - Bornova Bld.

Hakan Beytemur' Alıntı:
İnşallah yarın muhteşem taraftarın etkisiyle, süper bir oyunla 30-40 sayı bir fark ile ezeriz.Herkes görür ne olduğunu fenerede gönderme yaparız hakyemezede...

Dün bu yazıyı yazdım ve gerçek oldu 33 sayıyla ezdik.Helal olsun aslanlarımıza.Ayrıca 100 çekmemizde başka bir güzel.Seneye daha güçlü olucaz buna inanıyorum ve şampiyon olucaz inşallah.Bu sene keşke play off da oynasak süper olacaktı ama banvit ve fener şerefsizleri ilginç yenilgileriyle bunu engelledi.Ama kollarıda kırılır bacaklarıda bunun bedelini ödeyecekler göreceksiniz.Özellikle ilk turda karşıyaka banviti eleyecek inşallah.Orhunuda hayatım boyunca bizim takımda görmek istemiyorum.
Sezon başında takımı batağa sokanlarda Cem hoca ve Cihan hocaya teşekkür etsinler onlarında namusunu kurtardılar çünkü.
Adnan başkan maçtan sonra oyuncuları kucakladı gözleri yaşardı futbolcularımızı hiç böyle sevgiyle kucakladığını görmedim.Oda bu takımın yüreğini gördü ve seneye bu takıma büyük destek verecek ve şampiyon olacağız inşallah.
 
Re: TBL Son Hafta | GALATASARAY'IMIZ 100 - 67 Bornova Bld.

Korkmakta çok haklısınız haysiyetsiz köpekler ;) Seneye bu takım, taraftarıyla beraber gümbür gümbür geliyor!

Taraftar muhteşemdi, takımda ayak uydurunca harika bir galibiyet aldık.

Teşekkürler Aslanlar.

Not: Nevizade, Sen var ya Sen ve Seni sevmekle çok haklıyız biz bestelerini söylerken gözlerim doldu. Muhteşemdi. Salona gelen herkesin ayağına, yüreğine sağlık. Seneye bu taraftarla yapamayacağımız iş yok!
 
Re: TBL Son Hafta | GALATASARAY'IMIZ 100 - 67 Bornova Bld.

Maç bitince, Rancik'in üçlüsünden sonra, liseden mezun olur gibi oldum be... Gözlerim yaşardı...
 
Re: TBL Son Hafta | GALATASARAY'IMIZ 100 - 67 Bornova Bld.

Adnan Polat:
Finali hedeflediğimiz sene kümede kaldık. Talihsiz bir sezon geçirdik ama oyuncularımız inanılmaz mücadele gösterdi. Hepsini kutluyorum ve teşekkür ediyorum.

Yiğit Şardan:
Tarihi bir sene oldu. Bu bizim için ciddi bir onur mücadelesi oldu. Herkes ligden düşmemizi beklerken biz büyük bir başarı ortaya koyduk. Galatasaray şampiyonluklara oynaması gereken bir takım ve bunun için şimdiden çalışmaya başladık.

Cem Akdağ:
İlk başladığımda ateşten gömlek giydiğimi biliyordum. Her geçen hafta o gömlek ısındı ve bu son hafta ya yanacaktık ya da alnımızın akıyla çıkacaktık. Bu gün bunu başardık. Çok uzun ve zor bir sezon geçirdik. Çok iyi mücadele ettik. Çok iyi ve kişilikli bir kadromuz var ve bu zor süreçten hep beraber çıktık. Şu anda Galatasaray yine şampiyonluklara oynayacak bir durumda ve bunu başardık. Aralık ayından bu yana inanılmaz bir sezon geçirdik ve şu anda tarif edilemez bir mutluluk yaşıyorum.

Evren Büker:
Çok zor bir maç oldu bizim açımızdan. Taraftarlarımız bu maçta bizi yalnız bırakmadılar. Ligde sonlara doğru ne kadar maç kazanırsak kazanalım alt sıralardan kurtulamadık. Durumumuz son haftaya kaldı. Bu maçta takım halinde çok güzel mücadele ettik. Yakınlarımız bizi televizyondan izledi ve eminim onları heyecanlandırdık. Bu heyecan da onlara hediye olsun. Play-off?a kalamadığımız için üzgünüz. Talihsiz bir süreç yaşadık. Bu süreçte taraftarımız, yönetimimiz ve başkanımız çok iyi destekledi bizi. Başkanımıza da çok teşekkür ederim. Önümüzdeki sene, Galatasaray daha iyi bir kadroyla şampiyonluğun en güçlü adayı olacaktır.

Can Akın:
Gerçekten play-off?u hak ettiğimizi bu maçta gösterdik. Diğer takımların sonuçlarını beklemeden kazanarak ligde kalmak istiyorduk. Çok iyi bir oyunla galibiyeti aldık. Taraftarlarımıza ve takım arkadaşlarımıza teşekkür ederim.

Radoslav Rancik:
Bütün takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Çok uzun ve zor bir sezondu bizim için. Savaştık ve başardık. Bu süreçte taraftarlarımız da bizi hiç yalnız bırakmadılar. Onlara da teşekkür ediyorum. Play-off?a kalmak içi her şeyi yaptık. Çok iyi mücadele ettik ama olmadı. Yine de yaşananlara rağmen kümede kaldığımız için mutluyuz.
 
Re: TBL Son Hafta | GALATASARAY'IMIZ 100 - 67 Bornova Bld.

11 aslana vede teknik ekibe helal olsun,Murat kaya sana yazıklar olsun git artık
 
Re: TBL Son Hafta | GALATASARAY'IMIZ 100 - 67 Bornova Bld.

Fatihe sutu yok diyen arakadaslar bugun ısınırken takım,Rancik ile fatih bire bir mac tarzı bir ısınma yaptılar Fatih ard arda 3 tane üclük soktu

Olay bir kere oluyorsa tesadüftür,iki kere oluyorsa sanstır, üc kere oluyorsa saygı duymalısınız.
 

Üst