TBL 4. Hafta | Banvit 79 - 77 Galatasaray CC (Ceza nedeniyle 20-0)

Re: Banvit-GALATASARAYIMIZ

Banvit maçını kaybedersek sürpriz olmaz fakat bana göre bu maçın favorisi yok hemen hemen denk güçler diyebilirim hatta kadro kalitesi olarak biz biraz daha iyiyiz diye düşünüyorum fakat atmosfer'de önemli banvit taraftarı salon'u dolduracaktır zor bir deplasman olacak çok farklıda kaybedebiliriz,fark atarak kazanadabiliriz favorisi yok yani bence maçın.
 
Re: Banvit-GALATASARAYIMIZ

Kadro kalitesi olarak kesinlikle Kepezden kat ve kat üstün bir takımla oynuyoruz..Takımda bazı dengeler bir haftada oturursa eğer kazanıcağımızı düşünüyorum..Canın katkısı ..Muratın benchde geçireceği sürenin artması Evren ve Tufanın onlardan beklenen katkıyı vermeleri gibi..onun dışında 4 yabancı ve birazda Cemalle tabiki orada bizi yerler..
 
Re: Banvit-GALATASARAYIMIZ

Banvit maçı hakikaten zor maç...Bence maça Can'la başlamamız daha isabetli bir tercih olacaktır...Kazanabilirsek oldukca mutlu olacağım bir maç...
 
Re: Banvit-GALATASARAYIMIZ

Banvit maçı zor bir maç olacak. Banvit eski Banvit değil bu sene çok daha iyiler. Bizi oldukça zorlarlar bu maçta. Umarım maça Can ile başlarız.
 
Re: Banvit-GALATASARAYIMIZ

Nedensu bu yıl erkek takımına ısınamadım bir türlü. Son 10 yıla bakarsak içimde bir heyecan uyandırmayan tek kadro bu sezon oluştu. Umarım beni sezon sonunda yanıltırlar.
 
Re: Banvit-GALATASARAYIMIZ

Bizim Yerli oyuncularımız çok istikrarsız bunu lig başlamadan önce'de dedim ve lig bitene kadar'da dediğim gibi olacak bu maçta enver 15-20 sayı atar belki ama ondan sonra ki maç sayı bile atmayabilir.Veya diğer bir yerli oyuncu için geçerli olabilir bu sonuç itibari ile yerli oyuncularımız çok istikrarsız ve bu alacağımız sonuçlara'da yansayacak.
 
Re: Banvit-GALATASARAYIMIZ

Bu maç büyük ihtimalle Sky Türk kanalında verilecek.
 
Re: Banvit-GALATASARAYIMIZ

lance williams ve chuck davisi pota altında durdurursak maçı alırız lance williamsı cemal dışında durduracak oyuncumuz malesef yok
 
Re: Banvit-GALATASARAYIMIZ

İnanıyorum ben bu takıma.Birden başarı beklemiyorum.Okan hoca kafasındaki oyunu takıma aşılayabilirse bu takım daha iyi olacak.
 

Üst