Re: Galatasaray'ımız-M.A.Selçuk Üni(4 te 4 için omuz omuza)
Maç Cuma mı Cumartesi mi?
Maç Cuma mı Cumartesi mi?
Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı:Maç Cuma mı Cumartesi mi?
Okan BAKIR' Alıntı:[quote="Okan Alaşalvaroğlu":2oumq39w]Maç Cuma mı Cumartesi mi?
O senmiydin, seni transfer edelim bizim salona 8)[/quote:61a1q6rz]Eyüp YILDIZ' Alıntı:[quote="Alperen Kaplan":61a1q6rz]Geçen hafta selçuk taraftarını coşturmak için anonslar yapıyordum,anonsçuydum yani şimdi Tv başında GS yi destekleyeceğim büyük bir hainlikle... Karmakarışık duygular,bir tarafta sürekli beraber olduğum antremanlarda birlikte çalıştığımız insanlar diğer yanda GS'm.. Ne yaparsam yapayım hainlik olacak...
Başvuruları bana yapmıyorsun amaSelçuk Kahveci' Alıntı:tribün lideri olursam gelirim
neden maalesef dedin anlamadım abiEyüp YILDIZ' Alıntı:Bu maçta 4 te yapıp Efes'in karşısına namağlup çıkacağız, ve malesef bir aksilik olmazsa onlarıda yeneceğiz
O senmiydin, seni transfer edelim bizim salona 8)[/quote:1xdqquxi]Eyüp YILDIZ' Alıntı:[quote="Alperen Kaplan":1xdqquxi]Geçen hafta selçuk taraftarını coşturmak için anonslar yapıyordum,anonsçuydum yani şimdi Tv başında GS yi destekleyeceğim büyük bir hainlikle... Karmakarışık duygular,bir tarafta sürekli beraber olduğum antremanlarda birlikte çalıştığımız insanlar diğer yanda GS'm.. Ne yaparsam yapayım hainlik olacak...
neden maalesef dedin anlamadım abiSelçuk Kahveci' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":wtfdre7p]Bu maçta 4 te yapıp Efes'in karşısına namağlup çıkacağız, ve malesef bir aksilik olmazsa onlarıda yeneceğiz